Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Koniec świata

Polecane posty

Gość smutnaosobasmutnaaaaa
Bo wiecie - ANI GROSZA NIE DOSTAŁAM Z DOMU - niech się SRAJĄ wiecie. Ani zarobić nie mogłam nigdy, jakieś brednie o pracy NIENAWIDZĘ POLSKI - tego chujstwa. Bo to takie chujstwo jest a nie państwo. Przepraszam za słownictwo, ale idę już stąd. Taka prawda POLSKA TO JEDNO CHUJSTWO i tyle :(

Wiecie jak ja miałam sobie ograć ten obraz? TAk. PO KIEGO CHUJA TO CIULSTWO TU WISI i sie kisi. Albo kto i po kiego chuja namalował to ciulstwo. No jak inaczej? Ściągnąć ze ściany i rozwalić :( I tyle mogłam zrobić - wynieść i wyrzucić na śmietnik. Taka głupia szkoła. Ja tam byłam za kulturalna - ja tam miałam wstać na tej lekcji i puścić wiązankę wiecie, że ze wsi jestem. I co by sie stało? Nic. Każdy by powiedział - kurde, a ta co? I tak to było. Może by sie ktoś zdziwił. Ale uczyć się tam to przesadziłam. :(

No wiecie - żeby były konkursy - po to patron był. A reszta? Dlatego obraz był nie podpisany - tylko było imię i nazwisko. Taka durna buda - miałam odejść w sumie, ale wiecie - 5 lat i rok to razem 6 lat by było. Ciekawe czy by mi zaliczyli I klasę. W SUMIE może mogłam próbować - rok liceum i 4 lata technikum - może akurat by mi zaliczyli? Miałam próbować - żauje i koniec :( Tyle trupów narobiłam. Jak głupia tam siedziałam i gapiłam sie w ten obraz :( Normalna kretynka. Ale rodziców to mam do dziś - a wszyscy mnie kłamali i tyle z całości :(

Gość bblleennddeerr
Wszyscy w domu???

Wiecie - najchętniej bym sie POWIESIŁA ale niech będzie jeszcze że rok przeżyję, a póżniej samobójstwo bo za mąz i tak nie wyjdę BO NIE I JUŻ. Podetnę sobie żyły i koniec. Nikt mnie z żadnym ciulem polskim ani żadnym innym nie będzie mieszał. Ale jeszcze rok pocharuję choć RZYGAM jak mam wyjechać, ale żeby nie było, że mi się pracować nie chciało. Po prostu bez sensu. Mieli mi dawać kasę i tyle. Nie to niech zdupiają i koniec. Ale jeszcze rok pożyję i póżniej koniec tej zabawy. Siostry i tak nie żyją wiecie. No wszystko bez sensu - gdzie nie spojrzeć - przynajmniej dla mnie :( Wybaczcie moje straszne pismo i tyle. Mieli mnie oddawać i już. W dupie mnie mieli. A ja się tak męczyłam, ciekawe po co. Miałam coś robić z tymi papierami. Na jakiego ja głupa wyszłam przez 2 zera. Zeby sie choć powiesili oni to ja też. nic :( Bez sensu wszystko - a na myśl o wyjeżdzie RZYGAM i PODCINAM SE ŻYŁY żeby nie było, że mi się to podoba. Nie - sram na to i rzygam ale co robić :(

Wybaczcie mi moje pisaniny i ordynarny jezyk ale cała kafe to ordynarny chlew i tyle. Niemniej co jest na tym świecie opróćz USA? Ja już rzygam Europą. Na drugi raz dostaniecie wszyscy wpierdol tu i koniec. Takie chłamy ludzkie - ja nie mogę :( Chiny a wy - jedynie, że ochrzczeni nie są. Bóg wam tak przywali, że się zesracie jak sie nie poprawicie. Ja was pierdolę już dziś - jeszcze trochę i spadam. KONIEC tego :( Gdzieś gdzie są normalni ludzie - nie takie ŚCIERWA i GÓWNA. I normalna praca. No w miarę :( Cześc :(

Jedyne co możecie robić to modlić się o koniec wy europejskie GŁĄBY i ZERA. Tu i tak nikt sie nie pojawi chyba żeby wam wszystkim wpierdolić - za to , że nie ochrzciliście Chin. Wy zera. Jedynie, że się pochrzciliście . Nic poza tym. Ale wszystko im powiem. Żeby wiedzieli czemu nie mogą wam wpierdolić za całokształt waszych działań. Takich gówien jak w Europie nigdzie w świecie nie ma. No bo gdzie? Nigdzie. Gdzie niby?

No taka prawda - Chiny są ochrzczone i 3 wojna światowa, a tak? Są wielce pokojowi, a po co? Jedynie, że nie są ochrzczeni to tego nie rozumieją jak są skrzywdzeni. Ale niektórzy dostali tam odpowiedni wpierdol i tyle. I dobrze. Tak powinno być. I tyle. Wypadek to wypadek i już :(

Gość kosmo-1980
Najpierw powinniśmy się dowiedzieć kiedy nadejdzie ten koniec świata? A może przed nadejściem końca świata nadejdzie nasz koniec? Trzeba najpierw sprawdzić czy my nie umrzemy wcześniej niz cały świat. Ja sprawdziłam na http://smierc.org i wyszło mi że mój koniec nastąpi dopiero za 32 lata. Z tego w niosek że wcześniej końca całego świata na pewno nie będzie.

Czy zastawialiście się kiedyś nad tym, że Nasza Ziemia może przestać istnieć ? Że wszystko co dotąd jest może zniknąć w ułamku jednej sekundy. Według naszych naukowców prawdopodobnie może to nastąpić już niebawem. Jeśli jesteście ciekawi wejdzie na stronę > http://formlinkus.com/news0042.php