Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marionetka262626

mam problem z okresem i jajnikami.. moze ktos pomoze bo lekarze maja w d...

Polecane posty

Gość Marionetka262626

z gory napisze ze mieszkam w uk. od dwoch miesiecy mam zupelnie inne miesiaczki. pierwsza byla bardzo krotka jakis jeden dzien i sie skonczyla. do tego odczuwalam ogromny bol podczas. pozniej nadal czulam bol jajnikow. poszlam do lekarza ale nawet mnie nie zbadali... zrobili mi test ciazowy - uwaga - paskowy taki do kupienie w kazdym supermarkecie. wyszedl negatywny stwierdzili tylko ze ciazy nie ma a bole jajnikow to owulacja (caly miesiac?!). nastepny mi sie spoznial a jak w koncu sie pojawil to byl bardzo skapy i ciemny. tez trwal krotko. poszlam do lekarza i sytuacja sie powtorzyla test ciazowy z paska i tyle. kiedy ja opieprzylam ostro w koncu laskawie stwierdzila ze mnie 'pooglada" skoro tak nalegam ale ona wie ze nic tam nie ma. popatrzyla dwie sekundy i powiedziala wszystko ok. dodam ze byla to pielegniarka bo stwierdzila ze lekarza nie potrzeba. taka sluzba zdrowia w uk jesli ktos tu mieszka to wie jak jest. ja wiem ze cos jest nie tak ale bic sie z nimi nie bede. czy ktos ma jakies pomysly czym to moze byc spowodowane? :(

Gość Marionetka262626
pomylilam fora przepraszam. mialam napisac a ginekologi ale moze ktos mi tu odpisze :(

Gość Marionetka262626
upup

Gość kurcze ciezko
najlepiej idz do jakiegos polskiego ginakologa, ja miałam podobnie jak ty zamiast okresu ciemne plamienia po 2 dni, ogromny bol jajników, i sie okazało ze mam torbiel i zaburzenia hormonalne, lecze sie juz 1,5 roku i jest mała poprawa tylko :( lekarz narazie nie daje nam nawet szans z moimi wynikami na ciaze a tak bysmy chcieli z mezem