Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana narzeczona

Mój facet ogląda się za moją mamą!!

Polecane posty

Gość załamana narzeczona

Moja mam ma 46 lat , facet 32 :( oglądam właśnie filmik z rodzinnej imprezy, niby we mnie jest wpatrzony,ale ukradkiem spogląda na mamę (tym bardziej ,że sporo wypiła i robiła odważne tańce ,żartowała sobie itp,) mama mi życzy jak najlepiej, chce mojego szczęścia dlatego wiem ,że nie patrzy na niego jak na obiekt seksualny tylko jak na syna , ale mnie boli ,że on tak ją pożerał wzrokiem :( ja jestem taką jej młodszą mini kopią, tylko,żMoja mam ma 46 lat , facet 32 :( oglądam właśnie filmik z rodzinnej imprezy, niby we mnie jest wpatrzony,ale ukradkiem spogląda na mamę (tym bardziej ,że sporo wypiła i robiła odważne tańce ,żartowała sobie itp,) mama mi życzy jak najlepiej, chce mojego szczęścia dlatego wiem ,że nie patrzy na niego jak na obiekt seksualny tylko jak na syna , ale mnie boli ,że on tak ją pożerał wzrokiem :( ja jestem taką jej mini kopią , tylko nie jestem chyba tak odważna np. w tancach,bo mamie nie zależy co on sobie o niej pomyśki ,a mi tak.. sorka za błędy jeśli są ,ale sięupiłam z żalu :( :( :( :( :( :( :(

Gość gwatemialia
ja pierdziu :D faktycznie się upiłaś :D nic nie kumam :D

Gość pozostaje współczuć
:D a faceci tak już mają, że się oglądają za innymi ;)

Gość załamana narzeczona
ale wiecie jak to boli :( oglądmam i wyję

Gość monday morningg
nie mamy wina [🖐️

Gość załamana narzeczona
idę sięspierdolićdo końca 🖐️

Gość wujek_okropna_rada
twoj mąż najwidoczniej chce zakisić ogóra z twoją matką. pozdrawiam i zycze miłego życia

Gość głupia jesteś!
i tyle!! jak możesz tak o mamie mówisc albo myślec??? idiotka!!!!!! ona się bawi a on się na nia oatrzy, bo się cieszy, jest fajna pewnie i tyle, nie patrzy na nią jak na obiekt seksualny głupia cipo! poprostu patrzy, bo ona się wygłupia, bo jest fajną babką i tule! jakby twój brat się upił i chłopak na niego się gapił i śmiał, to byś pomyślała, że jest pedałem??? głupia jesteś i okropna! jak możeszs?! ciesz się, że twój facet lubi twoja mamę, a twoja mama jest taką fajną babkę i zadbaj o siebei, zamiast się zamartwia jakąś patologią, ktoa ciebei nie dotyczy!!!!!!!!!!

Gość bgf
wcale nie jest glupia! Twoj post to takie pobozne zyczenia