Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricia1989

Seks - poezja czy rzemiosło?

Polecane posty

Gość patricia1989

Jaki seks preferujecie? Delikatny, czyły, kiedy partner piesci was z uczuciem, czy zdecydowany, mocny, a może brutalny, gdzie na uczucie nie ma zbyt duzo miejsca?

Gość walenie to żenada
sama fizjologia i pluskanie z mlaskaniem.

Gość bzdura bzdura nie tak
Pytanie jest o tyle bez sensu, że na wszytko jest miejsce i czas. Pewnie jesteś bardzo młoda i nie wiesz, że taki "automatyczny" czy też mocniejszy seks, też wymaga bliskości i zaufania. I wcale nie jest czymś poniżającym czy dziwnym. A ludzie potrzebują zmiennych bodźców;)

Gość patricia1989
Właśnie nie jestem młodziutka, ale dziękuję:) Zastanawiam się tylko nad tym, bo ja z moim lubym kocham się coraz odważniej i jednak brakuje mi tej delikatności i takiego poprostu przytulenia w pozycji misjonarskiej:D Kiedy wypróbuje się więcej, to ciężko jest wrócić do takich właśnie początków. Nam przynajmniej jest cięko.

Gość romuś22
:D

Ale suchar... no nie mogę.... nie wiem, czy wiesz ale to tytuł książki Pawlukiewicza i jest zupełnie o czym innym... a tu taki suchar i zbezczeszczenie książki no masakra!!!

Gość bzdura bzdura nie tak
No jak masz 22 lata, jak wynika z nicka, to chyba młoda?:o Jeśli nie, to ja chyba już jestem na emeryturze:/

Gość romuś22
ginger21 ----> przepraszam, ale co w moim pytaniu beszcześci książkę? To nawet nie była książka, tylko seria wykładów akademickich. Słuchałam wszystkich i uwazam, że moje pytanie jest bardzo powiązane z tematem. Jeśli uważasz inaczej to wybacz, ale to nie moja sprawa.

Gość patricia1989
przepraszam, pomyliły mi się nicki. romus=patricia

ja słuchałam i wykładów i czytałam w formie książkowej.... Krwa na prawdę nie widzisz różnicy? Pawlukiewicz mówi o czystości przedmałżeńskiej i wspaniałości seksu z uczucia... o poezji a ty pytasz wyłącznie jak lubicie się walić, mocno czy delikatnie... zrobiłaś czyste rzemiosło... ale masakra...

Gość patricia1989
Nie, romus to nie ja używam:D

Gość jolkaaa jolka\
najlepsza jest mocna poezja ;) ostry seks też może być piękny...ehh robert kocham cię:(

Gość patricia1989
ginger21 ----> rany, ty to chyba źle odbierasz. Jasne że widzę różnicę. Seks przedmałżeński jest zły sam w sobie no ale wiesz... W zasadzie to nie chodzi o preferencje, chodzi właśnie o uczucia. Wybacz, ale nie mam ochoty cię przekonywać do tego. Nawet mi się nie chce szczególnie.

Gość pssssssssssssst
Nie wiem,czy smakuje cukierek lizany przez papierek?