Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacperek....................

zobaczcie co ona pisze smutnaosobasmutna niemoge

Polecane posty

Gość smutnaosobasmutnaaaaa
No i dobrze ty kurwo polska. Przynajmniej napisałam co myślałam. Ty nawet tego nie potrafisz skurwysynie polski. Jedynie co potrafią ludzie w Polsce to dorabiać się na cudzym nieszczęściu i tyle. I to samo spotkało moich rodziców przybranych co mnie z ich strony. Nigdy się mną nie interesowali - nawet mi nie powiedzieli, że matka mi się powiesiła i sierotą jestem - ani trochę prawdy i tak samo jak mnie skrzywdzili tak ich skrzywdzono w życiu. TO SAMO. I dobrze im tak wiecie. A wy jesteście GÓWNAMI ludzkimi, że mi nie powiedzieliście, że jestem sierotą. Po co sieroci szkoły? Sierota powinna mieć pracę i pieniądze i rodzinę, której nigdy nie miała. ALE TACY JESTEŚCIE W TEJ POLSCE - SZCZOCHY LUDZKIE, że wam niczego nie powiem. Tak to się wielbicie, ale ja to polecieliście na jakieś nic nie warte nazwisko zamiast na świeczkę na grobie. Jeszcze was Bóg ukarze. Już was ukarał wy komunistyczne gwóna z dupy. Obyście się cali zasrali tą komuną - tak wam zyczę. Jak te naiwne Chiny, ale oni przynajmniej mają państwo a wy? Gdzie wy żyjecie? Co wy w ogóle sobą prezentujecie dla kogoś normalnego. STUDIA WYŻSZE. To sie nimi najedzcie. Dosłownie sobie je zeżryjcie i oby was wyrzucili na zbiity pysk z tej Europy wy kurwy polityczne. AMEN. Mam nadzieję, że Bóg jest po mojej stronie za te lata kłamstw. Co wy sobie nie myślicie gówna z dupy? I po jesteście katolikami. I tak nic nie znaczycie w Rzymie. Wy i wasze szkoły od 7 boleści. Se je do dupy wsadźcie i tyle. I rodziny też. Tyle kogoś wasze rodziny już obchodzą. Takie KRÓLEWSKIE doszli do wniopsku i leją równo, że mieli być madrzejsi. To są KRÓLEWSKIE RODZINY w tej Polsce - jedna patologia do gazet, ale RODZINA. Naprawdę mieli być mądrzejsi, ale wiary nie mają i Bóg ich Polską pokarał, a teraz muszą z wami trzymać. Rodzin im sie zachciało. Czy to w ogóle ma sens? Chyba w Arabii Saudyjskiej jak się wszystko dziedziczy, a tak? I tyle z całości - i to, że nienawidzę Polski i stąd wyjadę. Kariera - tu brata można zabić i kariera WTEDY pasuje, a normalnie? Ale i tak wolę te koleżankę od rodziny. W sumie - przeze mnie zabiła tego brata. Ale jak ja skończyłam. Jak gówno z dupy. Mam nadzieję, że mi wybaczy. No ale na studia to już jej nie kazałam iść, a beze mnie by ją wyjebali najpewniej i tyle. I i tak miałam rację - miasta nie doceniła i też po niej. Taka prawda. Zapalę jej świeczuszkę. Naiwna była i tyle. Ja też :(

Może się źle wyrażam, ale przez głupich Polaczków zostaje mi sie powiesić bo po co się uczyłam. Miałam pisać - nawet tego tu nie docenili. A ja miałam pisać z siebie, a nie takie gnioty jakie mi tu kazali. Ale też mogło być. I wiecie - poszłabym na łatwe studia i wszystko by było lepiej. Ale takie trudne - kurwę i mordercę ratować. I gwałciciela. NA SZCZĘŚCIE mam koleżankę która ma TO SAMO W DOMU. Miała bo już nie żyje. No mordercy nie miała. I się zabiła bo ja jeszcze morderca. Druga to samo. Ale moja matka też się powiesiła przez mordercę. Mnie zostaje USA - może tam mnie ZROZUMIEJĄ jak człowieka. Jeśli chodzi o Europę to jutro mogą ich Chiny najechać i jeszcze ich POBŁOGOSŁAWIĘ. Naprawdę. Bo tak i już. Może trochę się źle wyrażam, ale tak trzeba - rządzą mną morderczynie, kurwy, ciule i chuice. Nigdy zdania nie zmienię. Bo sie mordercy nie umiałam domyślić z matki samobójczyni i 2 rodziców jej samobójców. Tylko karierę widzieli i dlatego ta koleżanka mi wybaczy bo bym od razu uciekła gdzie pieprz rośnie gdybym to wiedziała. Ale gdzie jak chuje z góry na nic mi nie pozwalali. Kiedyś pójdą siedzieć za mnie i siostry. Za moją krzywdę. A ten ciulaty brat przyrodni też. Reszty ludzi dla mnie nie ma wiecie. Reszta niech się sra. Tyle osób mi starczy do szczęścia. AMEN :(

Koleżanki muszą mi wybaczyć bo się miały przyznawać , ze są po gwałcie zbiorowym w Polsce, to samo siostry, a reszta mnie nie obchodzi. Facetów nikt nie gwałci. No w dupę mogą im wsadzić inni. To mieli wsadzić tym moim braciom. By się zdziwili. Dla mnie to są już obcy ludzie bez znaczenia. I tyle. Zwłaszcza ten drugi. Jeszcze mam NA SZCZĘŚCIE jednego brata - nie żyje. I z tym trzymam , żeby się znaleźć w USA. Gdzieś gdzie nie zobaczę matki przybranej NIGDY WIECEJ. Bo jej nienawidzę za 35 lat kłamstw. I tyle mnie Polska obchodzi. Coś bym wam mogła pomóc, ale nic wam nie pomogę. Bądźcie sobie takimi durniami jakimi jesteście. Z głodu nie zdechniecie bo by było na mnie. Z gołą dupą też nie będziecie chodzić. A na drugi raz się nauczcie szanować sieroty - też ludzie. Się nauczcie - katoliki pierdolnięte w dupę wielkie. Chyba MORDERCY i gnioty ostatnie umysłowe :(

I złodzieje i kłamcy i tak dalej. Wiecie jak to pisze w Biblii "otacza mnie zgraja złoczyńców ... " - tak jest - to wy - zgraja złoczyńców. A najlepszy był mój niemiecki rodowód z życzeniami piekła ognistego. Tacy są Niemcy - ja to miałam wiedzieć. Co 5 minut pożar by mieli, żeby sie straż pożarna nie nudziła. WIelcy Niemcy - kozy z nosa to są i tyle. I nigdy zdania nie zmienię bo nie i juz :(

Gość ANAL i ZATOR
smutna osobo czy byłaś świadkiem jak rodzice uprawiali sex ?

Otacza mnie zgraja złoczyńców, przebodli moje ręce i nogi. Szydzą ze mnie wszyscy , którzy na mnie patrzą" - tak pisze w Biblii. No i mnie też tak potraktowano w Polsce. I nawet kasy nie umieli pobrać przez rodowód, a sie z niego śmiali. A reszta? Wy i wasz język polski - to se z tego wyżyjcie i macie rację bo Adam Mickiewicz potrafił z tego na chleb zarobić, ale ja nic nie mam z waszego pięknego polskiego jezyka i patrona szkoły. I tyle. I tak sie patrzy na życie, ale wy nawet tego nie rozumiecie złodzieje i mordercy i kłamcy obłudni. I nigdy wam tego nie przebaczę bo co jak co ale dzieci bym miała - sami sobie jesteście winni, ze ich nie macie bo się tak szmacicie jak te 2 szmaty z góry. Tańce wam tylko w głowie. Na szczęście wszystko można ograć. Żałuję, że mam te studia - no ale tak już jest. Na takim chujowatym uniwersytecie. I wiecie - dalej też żałuję, że coś robiłam, ale z takimi zerami siedzę i tyle. Jedynie, że zdjęcia tam robiłam i CZEGO SIE TO SPODZIEWAJĄ Z TEGO TYTUŁU? Oklasków. No chyba trotylu i tyle :( Tak pracę dostałam. A inni nie lepiej i koniec :(

A co ma seks wspólnego z tym co piszę ty kretynie? A ty uprawiałaś seks? Tu chodzi o SZKOŁY a nie o seks. Ty się czytać naucz. No ale czego wymagać od czytelników kafe. Rozumiem, że na codzień w seksszopie pracujesz. A swoją drogą tu się powinno roić od seksszopów w tej Polsce. Dlaczego nie? Takie wyuzdanie tu panuje. Piszesz o obiedzie I SEKS wszystkim w głowie. I tacy głodu nie mają - ale kiedyś wam Bóg dopierdoli za wasze seksualne myślenie bo powinniście wpierdalać ziemię i taka prawda. I trawę czy korę świerków wy ciemniaki pierdolnięte w łeb :( I taka prawda :(

Gość ANAL i ZATOR
tak twoje studia nie pomogą ci w odbyciu stosunku analnego ze starym niemieckim degeneratem

Gość ANAL i ZATOR
wsadz sobie koreczek gumowy do pupy

To tylko ty pierdolcu polski możesz tak myśleć ze do czegoś mi sie studia mogą przydać wiesz - studia przez które 10 lat nie mam pracy normalnej i za mąż nie wyszłam. SRAJ SIĘ NA CHUJA ty ciulu i tyle mnie obchodzisz. I twoja pierdolnięta stara też - i wszyscy. Wy i wasze studia - średnie bym mi zupełnie starczyło. Morderca się mną urządzał, ale ja byłam głupia. A ja dostawałam choroby umysłowej i go broniłam. I do dziś tak jest. WY CIULE polskie - jeszcze będziecie srać rzadko za ten Auschwitz polski i koniec :( I ZA WSZYSTKo - wy dekle - bo tak i już. A schujałe Niemcy też - ja im dam . I koniec :(

A ty wsadz se koreczek gumowy do ciula i zdupiaj ode mnie szmaciarzu niewydymany :(

Idzcie się walić w dupy wszyscy w tej Polsce - Z TAŃCA oczywiście. Z GWIAZDAMI. i tyle :(

Gość ANAL i ZATOR
twoje dziewidztwo spowodowało nieodwracalne zmiany w czerepie a cipka twoja obrośnięta jak trawnik na wiosnę

Ty jesteś zryty - ja jestem normalna. Choć powinnam mieć 3 dzieci tylko... państwa mi sie pomyliły. Ale w tym lesie domyślić się matki i Londynu. Nie dało rady. Z takimi chujami a nie ludźmi - nikt chyba sie wiecej nie naryczał ode mnie. Ale jeden plus jest tego - Niemcy nie dostaną tych chuja wartych w dupie polskich lasów państwowych. Żeby nie było, że zmarnowałam życie w tej Polsce. Nie - Niemcy wam lasów nie wytną dzięki mnie bo jedyne co mogliście zrobić to mnie napuścić na nich leśnictwem, ale wy jestescie tacy durni, że nawet tego. I cały świat sie z was śmieje, że Niemcy was nie chcą. Granica iotwarta i ich nie chcą - jednmi dekle a drudzy tacy sami i że pewnie chodzi im o to że tam tak kopali a teraz nic. Może chcą dalej kopać? Tak myslą w Chinach bo niczego nie rozumieją i tyle :( A wy nawet tyle nie umiecie wymyślić i koniec jak dla mnie :(

Zyczę każdej babie w Polsce 3 dzieci po tych listach bo tylko to was może uratować ale cóz... po takim traktowaniu 3 dzieci. No cóz... chyba, że z mężów gwałcicieli. Hahaha - i wtedy cóż... no taką tez już przerabiałam. Koreczek w dupie mówicie? No lepiej w dupie niż w cipie. Przysięgam :(

Gość ANAL i ZATOR
spierdalaj podcierać dupy niemieckim murzynom, chińczycy zapłodnią cie i tyle bedziesz miała :p

Wiecie - czasem lepiej sobie porządnie pierdnąć niż zrobic kolejne dziecko z mężem - nawet i trzecie. DOPIERO. I tyle wam napiszę, ale cóż... wy jesteście najmądrzejsi na świecie. A moja matka miała mnie z gwałtu - no to jestem wypadkiem przy pracy i bękartem, ale wy? Dzieci chciane i pożadane - same gówna z dupy - jak dla mnie - wybaczcie. A też wiem gdzie jest moje miejsce jako bękarta. I tyle.

No chcielibyście - ale macie poziom tutaj. GLISTY NIELUDZKIEJ. Na szczęście mam was w dupie i tyle. I opuszczam popierdując sobie przed kompem. Tyle mnie obchodzicie i wasze PORODY. PORoDY ... ja byłam kretynką . I jestem do dziś. Ale co robić? :(

Ja mam już tyle lat , że nikt mnie nie musi zapładniać - mogliście choć tyle wziąć pod uwagę. Z zwłszcza wasze NIEUMYTE CIULE. I tyle. Których waszym starym nawet do dupy nie umiecie wsadzić za znęcanie się nad dziećmi i tyle. BO TACY DURNI JESTEŚCIE i dobrze. tylko tak dalej to może wyjadę na zawsze bo tak i już :(

Jeszcze wam dobrze życzyłam - chujów w ryju miałam życzyć wam a nie dobrze. Polska - CHUJ W DUPIE I W RYJU podczas TAŃCA... hahaha - niezłe. I kościółek w niedzielę. Nie mogę :(

Gość ANAL i ZATOR
musisz przejść kurs obsługi jąder niemieckich jak je ssać i pieścić ,to twoja jedyna szansa na powrót do normalności

I dobrze. Ale który? Bo 2 glisty to są. A najlepszy był mój rodowodód. Po co mi taki NIEMIECKI rodowód. I jeszcze przez to sie niemieckiego uczyłam 4 lata do dupy, wyjechać do Anglii nie umiałam. Co ty sobie nie myślisz, ze ja ci z drogi zejdę? UWażaj sobie. Jeszcze ci wpierdolę twoją własną spermą w morde i tyle mnie obchodzisz :( Sam własny kał i szczochy będziesz zarł jak mnie nie zostawisz w spokoju. Banda ciulów wszedzie i tyle. Ja się popłaczę, ale życie też zrobi porządek z ciulami -oby. I ciulicami niewydanymi. Bo ja za mąż nie wyszłam. BO NIE MIAŁAM ANI PRACY ANI KASY Z MORDERCĄ SIEDZIAŁAM. A inne ciulice? To nie moja sprawa. A dzieci czemu nie mają? To sie kiedyś okaże i ikoniec. :( A wy za mnie jeszcze też oberwiecie chuje z dupy wyciągnięte i tyle. Bo tak i już :(

Gość ANAL i ZATOR
i nie wyciągaj koreczka z pupci za wczesnie