Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy trzeba czekać?

Czy prawiczek musi z kobietami wstrzymać się do czasu wyleczenia trądziku?

Polecane posty

Gość Czy trzeba czekać?

Czy można próbować z umiarkowanym trądzikiem w trakcie leczenia?

Gość jeśli trądzik jest bakteryjny
to musi się wstrzymywać, bo inaczej będzie miał dodatkowy grzech :> Nie ma zmiłuj. :D

Gość musi sie wstrzymac
bo dziewczyny nie chca pryszczatych

Gość vgbbrebredfnbgfn
kinky, najczęściej to chyba głupa, nie?

jeśli nie masz pryszczy na kutasie to nie ma problemu. działaj, bo lata lecą a pałka sie marnuje i na pewno smutno jej tak samej :P

Gość raczej do końca życia
musi się wstrzymać albo do czasu zakończenia terapii w zamkniętym zakładzie psychiatrycznym 🖐️

na pewno nie jest taka sama... raz lewa raz prawa ją pociesza :P

Kurde no u mnie z własnej chęci na normalnej mszy to też jakoś tak będzie :O Jakie mam godziny do wyboru? Aleee nie no ja się tak nie bawię w sumie, ja wstanę i pójdę a Ty z okna będziesz patrzył tylko... albo spotka mnie taki los jak te dziewczyny z Twojego pierwszego postu :D

Gość MałaBIondynka
Robię się cała mokra na myśl o tym nowym przystojnym księdzu, wiesz którym, co wygląda jak młody bóg. Jutro w czasie spowiedzi specjalnie wejdę do jego konfesjonału, jak będzie spowiadał jakąś laskę bo podnieca mnie seks na oczach innych kobiet, i pomimo jego protestów, rzucę się w kierunku krocza, rozdzierając sutannę i dobierając się do jego kropidła. :classic_cool:

blondi, daj spokój :P Ja tylko uznaje seks z miłości.. No chyba że jestem nagrzany :D to wtedy nie ma przebacz :P

Kinky Hahahaha to patrząc na wypowiedzi wyżej, bardzo kochliwy jesteś :D Buuuuu qrwa czemu ja mam zawsze takie marne i zyebane podszywy? :O Jak nie "sram mordom" to teraz nieudana i nie śmieszna historyjka :O

Gość MałaBIondynka
Jęczę do kaloryfera aby sexy sąsiad na górze myślał, że ostra ze mnie laska :classic_cool: ps. Od 3 lat miałam między udami tylko wibrator

Po prostu jak jestem nagrzany to mi sie chce :P ale proszę, nierobić ze mnie jakiegoś napaleńca :D .. napaleniec to złe słowo, bo ja lubie palic :D ... robić zboka NIe wieże w miłość :O

"Po prostu jak jestem nagrzany to mi sie chce...)" kurwa :O ja zawsze coś za dużo powiem a potem wstyd :O

Kinky Nie przejmuj się, mam takich kolegów co to biorą wszystko co na drzewo nie ucieka więc jestem przyzwyczajona :D :D :D :D

Gość wróżżżka
to znaczy że albo uciekasz na drzewa, albo cię już wszyscy ci koledzy wzięli :/

Nooo faktycznie ciężko wprowadzić sobie myślową poprawkę że nie każda jest taka co da, że to drzewo to metafora.. może mały edit, że "braliby" chociaż łatwo domyśleć się samemu że całego miasta by nie zaliczyli 🖐️ Kinky No cóż... nie ich wina że mają co brać ;)

No jasne, każdy ma swoje metody ;) A co dzisiaj porabiałeś? Może się gdzieś minęliśmy na ulicy :P

Dziś sie luzzowałem cały dzień :D byłem tylko w żabce na rogu po prowiant ;) A Ty gdzie dziś byłaś, co porabiałaś :) fajnie cieplutko było

No fajnie fajne... wzięło mnie na spacer wzdłuż odry ;) Wczoraj Rędzin, dziś Maślice ;) Kurdeeee w żabce też byłam ale u siebie :P A jutro do ogrodu japońskiego się chyba wybieram bo nigdy nie byłam :O A jak nie to grill ale nie mam pomysłu gdzie

Grill to można wszędzie zrobić, nad odrą np. w japonce to byłem :P ale to dawno temu