Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny90

prawiczek-problem

Polecane posty

Gość normalny90

hej. mam pewne obawy. jak juz zdążyliście zauważyć jestem starym prawiczkiem ( 21 lat ;x) i ogolnie rzecz biorac zadna dziewczyna nie widziala mnie nago, troche sie wstydze czy w miare spelniam normy itp.. bo po tym co tutaj czytam kazdy ma rozmiarowo do kolana. prosze wiec jakas doswiadczona kobiete o obiektywna opinie, czy z takim sprzetem powinienem sie obawiac, czy raczej norma http://img198.imageshack.us/img198/6110/beztytuutp.jpg

Gość atydeedytaatyde
to ja w takim razie jestem starą dziewicą ;p no nieźle...;p

Gość bambuuusseeek
ile ma cm ?

Gość beszczel
mały i brzydki

Gość normalny90
pendzior. i ile to trwało ? kurwa ja sie boje ze strzele po 30 sekundach.. a to dośc obciachowe jak na chłopa w moim wieku

ile cm? mam taki sam problem znaczy wiekszy bo mam mniejszego.

Gość normalny90
zalezy jak mierze.. no ale 17cm będzie. rewelacji nie ma, doswiadczenia tez nie.. eh kurwa i jak tu ruchać :d

Gość bambuuusseeek
normalnie masz całkiem sporego

Gość taka sobieeee
normalnie ruchaj tylko zwal konia przed powodzenia :classic_cool:

Gość kobieta8888
całkiem przyzwoity a to już "umówiony" jesteś na czyny? :P

nie chwalac sie 90min.pamietam bo 2godz mialy kasety...,ktore zaposcilem.

Gość takacomategodosssyyyc
kurwa nie zarucha jeden z drugim wcześniej, później trzęsie portkami, pakuje się taki szczyl do łóżka i w najlepszym wypadku nie popłacze się, że nie umie, tylko kurwa będzie zgrywał ogier kończącego po 30sekudnach. A jak powiesz, że było nie tak, to Ci się oberwie, bo przecież seks było dobry. ja pie#114dole!!!

ja pierdole taki duzy kutas i tu puacze nam wypierdalaj stad ja mam 11cm idz ruchac i bo gdzies siedzi jakas laska ktora tylko czeka na takiego

i jak Ci teraz idzie? Czy Twoje partnerki/partnerka są/jest z Ciebie zadowolone/a? Pytam z ciekawości, bo prowadzę ostatnio sobie statystki na ten temat.

Gość normalny90
kuwa sie smiej, przed 18stka miałem planu typu po co sie spieszyc, poczekam, ble ble ( a okazje były) nie kazdy sie puszcza po kiblach mając 16 lat... a jak juz osiagnalem magiczny wiek, to mialem pecha do zwiazkow. jak cos sie zaczynało klarować - to zawsze musialem spierdolić. wiesz gdybym chciał to fru w auto do innego miasta i bym zaliczył pierwszą lepszą ladacznice za pieniądze. bez wstydu i presji.. tylko po co ? pierdole taki interes, chciałem to zrobic z dziewczyna która pokocham. no i tutaj cąły problem- chyba nikt nie chce zawiesc najblizszej osoby. a po takim falstarcie na pewno jakis niedosyt by pozostał.. eh kurwa, tak źle i tak niedobrze

zawsze daje,a biore jak daja,nie wymuszam. Zdazaly sie slabsze dni...

ja kochalem...,ale to zla kobieta byla,choc tyle dobra mi dala...

Gość jacieniemoge
Ale Ty masz qrva problem. Ja miałem 22 lata jak prawictwo straciłem i co z tego? Gorszy jakiś jestem? A pena mam nawet mniejszego niż Twój i chooy z tym ;)

ehh, myślę, że jak zrobisz to z tą którą szanujesz i ona Ciebie, to nawet jak za pierwszym razem nie wyjdzie, to nic się nie stanie. Masz dopiero 21 lat. Nie powiem Ci, że po co się spieszyć, bo z doświadczenia wiem, że im później facet zaczyna życie seksualne, tym go to bardziej męczy i boli i przez to seks nigdy nie jest ciekawy. Dlatego jak znajdziesz odpowiednią, to dlaczego się na ten krok nie zdecydować. Pierwszy raz nigdy nie jest magiczny i włóż sobie między bajki, myślenie, że będzie fantastycznie. Może najpierw poproś dziewczynę, żeby zrobiła Ci dobrze ręką, a później przejdźcie do konkretów. Jedno jest pewne, im będziesz się bardziej denerwować, tym gorzej to wszystko wyjdzie. Wrzuć na luz. I dasz radę:)

jacieniemoge "nawet mniejszego" 17 to wielki kutas co ty bredzisz

Gość jacieniemoge
Czytaj ze zrozumieniem qrva mać!

Gość normalny90
i nei chodzi mi o to, ze jestem gorszy czy cos. tylko mysle ze facet majacy ponad 20 lat powinien tak normalnie w swiecie umieć zadowolic swoja kobiete. a teraz mam swiadomosc, ze w łózku muszę być ostatnią fajtłapą.. i to boli :P w czasach gdy 15 latki są bardziej wyuzdane od dorosłego, postawnego chłopa. ehh

ehh, to zacznij działać, a nie myśleć. Swoją drogą, chyba nie chciałbyś mieć takiej 15 przeoranej już przez 10?

Gość normalny90
wiadomo, ze nie. kręcą mnie normalne i "poukładane" (oczywiscie w normach) dziewczyny. a nie jakieś tępe panny bez matury (kurwa pisze ogólnikowo w chuj, nie chce mi sie rozwijac tematu. opisałbym dokładniej- ale zaraz mi powiecie ze szufladkuje. więc pierdole ;)) :D

Gość kobieta8888
jak kocha to nawet, jeśli nie pójdzie "doskonale" - zrozumie :) i przepraszam, że tak się wtrącam nieproszona w męską dyskusję :P