Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny90

prawiczek-problem

Polecane posty

Gość malamloda
o to kolega ma podobny do mnie problem, tylko że ja kobieta dziewica :P

Gość normalny90
no zapewne zrozumie. ale wiesz jak to jest. męska duma i te sprawy. ogolnie jestem dość, konserwatywny itp. nie jakis maczo z dyskoteki- bardziej facet typu dzentelmena. ale jak trzeba to w ryja da. szacunek do kobiet, honor. tego typu wartości mi przyświecają. a nie zalanie ryja w dyskotece mając na plecach różową koszuleczke z postawionym kołnierzykiem. ogolnie chce byc dla dziewczyn ( i staram sie byc) wzorem typowego mena. jak pozno konczy zajecia/prace, to odebrac. zaprowadzic do domu pod same drzwi, w razie problemow obronic. przepuścić w drzwiach, ponieśc torbe jak ciężka.. kurwa normalnie rycerz :P zeby miała poczucie bezpieczeństwa.. i tutaj cały problem- przy mojej ogólnej osobowosci, no dosc poradny ze mnie chłopak, taki pierwotny mezczyzna, a nie spedalony jeszcze lewackimi wzorcami... w łózku czuje sie jak chłopiec a nie wlasnie jak ten facet na którym tak zalezy mi być. ale głupoty napisalem. pewnie za grosz tu składu i sensu. pozdro :d

Musisz być strasznie sztuczny, wnioskuje to po Twoich wypowiedziach :O

Gość normalny90
no raczej nie. chodziło mi ogolnie o to, ze cechuje mnie taki stary typ wartości..

Gość malamloda
żeby to była prawda... hehe

Przeciez mozesz sie tego nauczyc ty myslisz ze jak nie wyjdzie za pierwszym razem to laska ciebie zostawi da ci kupe czasu bo chyba nie po to o ciebie walczyla zeby potem skreslic i znowu szukac niewiadomo kogo zastanow sie.

Gość kobieta8888
no dobra, dobra...wszystko rozumiem, ale od czegos trzeba zacząć i w takim wypadku dumę chowasz do kieszeni i działasz, żeby stać się tym RYCERZEM też w łóżku :D może nie doczytałam (bo przyznam sie, że nie starałam się szczególnie ;) ) - jeśli tak - przepraszam, ale zapytam: Ona będzie startować razem z Tobą?

Gość annnula
heh, macie problemy ;p a zdjęcie nawet nawet. raczej nie masz sie czego wstydzić

Ładnego masz kutasa :P pomarszczyłabym go z chęcią :P

Gość izuuuuu$
;)

Gość fghkkkii
a ile ma w obwodzie?

Gość GTR_88
jaki ty masz problem ja mam 20cm i też nie zamoczyłem:) a więksi frajerzy już poruchali

Gość ona_jedna_84
Autorze, a nie przyszło Ci do głowy że intymność działa w obie strony? Tzn to naprawdę nie powinno być tak, że zawsze wyłącznie jedna strona chroni a druga jest chroniona... Fajna dziewczyna doceni, że chciałeś poczekać na pierwszy raz aż się zakochasz, a już na pewno doceni Twoją szczerość. No i tak jak już ktoś tutaj pisał - przecież nie musicie od razu przechodzić do głównych atrakcji - ona może zrobić dobrze Tobie a Ty jej parę razy, przed samym stosunkiem. Młodzi - albo niedoświadczeni, Ty jesteś jednym i drugim :) - mężczyźni najczęściej owszem mogą krótko, ale za to często. No i bedzie Ci spadała pobudliwość wraz z praktyką, więc ten pierwszy wytrysk może być np po minucie, ale następny już dajmy na to po pięciu (w tej samej sesji). Powodzenia!

Gość normalny90
14cm obwód

Gość =)=)=)
niezły kijek

Gość niesmialyheh
Hej jeszcze nigdy nie mialem dziewczyny mam 17 lat i czuje sie gorzej od innych ziomkow co juz sprubowqli tego wspanialego. Czegos u.u mam duzo kolezanek. Choc jestem niesmialyniewiem moze chodzi o to ze wstydze sie kompromitacji; // szukam jakiejs. NORMALNEJ ogolnie to zawsze mi sie najbardziej podobaly dojrzake kobiety czy podjel by sie jakas dyskrecja gwarantowana. . . Pozdrawiam i c aluje ;*

Gość niesmialyheh
Hej jeszcze nigdy nie mialem dziewczyny mam 17 lat i czuje sie gorzej od innych ziomkow co juz sprubowqli tego wspanialego. Czegos u.u mam duzo kolezanek. Choc jestem niesmialyniewiem moze chodzi o to ze wstydze sie kompromitacji; // szukam jakiejs. NORMALNEJ ogolnie to zawsze mi sie najbardziej podobaly dojrzake kobiety czy podjel by sie jakas dyskrecja gwarantowana. . . Pozdrawiam i c aluje ;*