Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olalalalalalala

jak dac mu do zrozumienia że chce z nim być

Polecane posty

Gość Olalalalalalala

Zakochałam się w takim dziwnym chłopaku. Znamy się 2 lata a nasza znajomość trwa od 2 miesięcy i od 2 lat on mnie kocha:).Tylko że po za gapieniem nic nie robił Nasza znajomość zaczęła się od kłótni.Szybko powiedział sorry powiedziałam mu, że to nie wystarcza.spytał się czy ma mnie gdzieś zaprosić, powiedziałam wartało by. Zaprosił mnie więc było fajnie otworzył się troszku.Po ten jeszcze kilka razy Czuje się przy nim bezpieczna,dobrze mi z nim kocham go Jest bardzo kochany i miły ciągle mnie czymś zaskakuje a to kwiaty a to prezent a to jeszcze coś Ma tylko jedną wadę na wszystko muszę go naprowadzić ze wszystkim tak jak z tym spotkaniem Nawet do łóżka musiała go zaciągnoć bo sam by nic nie zrobił:) Pragnę żeby poprosił mnie o chodzenie albo o ręke :) Oczywiście on sam się nie domyśła. Ja sobie obiecałam, że tego to już nie zrobię, ale jednak muszę coś zrobić nie jego wina,że jest idiotą. Tylko jak zrobić to subtelnie Pokłóciliśmy się ostatnio:(

Gość jakiś facet
czyli byłas na imprezie , odprowadził i na tym sie skończyło - chociaz mogło być tak miło może sie domyśli - poruszaj tematy ślubów kolezanek - tylko go nie wystarsz (teamt "spóźnia mi sie" raczej odpada) - bycia razam - czułości jak odeśpie do może jutro coś rozsądnego wypoce

Gość dwawódka
rozwódko a anal lubisz?

Gość Szawerdak
poka mu cycki

Gość Olalalalalalala
Nie spotykamy się od 2 miesięcy nie oficialnie a ja chce żeby było oficialnie

Gość Olalalalalalala
Dodam że do łóżka sama musiałam go zaciągnąć bo sam by nic nie zrobił:)

Wiesz co? Bylam przez 2,5 roku z takim chlopakiem. Po ponad 5 latach od zerwania mam tylko dobre wspomnienia i pozytywne uczucie w stosunku do niego, ale ciesze sie, ze zerwalismy, bo bym z takim nie wytrzymala. Ja musialam miec jaja, wszedzie go poprowadzic, wszystko organizowac, on sam z siebie nie zrobilby nic. A ja, mimo, ze mam silny charakter, to chcialam byc czasem slaba kobietka. Teraz na mnie dzialaja tylko mescy facececi, którzy nie daja sobie w kasze dmuchac i którzy zdecydowanie maja charakter przywódców. Jesli Ty tez tesknisz za tym, zeby Cie facet wzial, rzucil na lozko i zaczal bezczelnie sie do Ciebie dobierac to szybko poszukaj sobie innego, bo ten Twój do Ciebie nie pasuje.

Gość Olalalalalalala
Ludzie ja po prostu chce żeby on mi się oświatczył! Tak sam z siebie Gdyby mi było z nim źle to bym po prostu z nim nie była, bo nawet nie jesteśmy parą:(