Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikkkkkkkk

praca w szkole w

Polecane posty

Gość pytajnikkkkkkkk

sekretariacie lub ksiegowosci. czy bez znajomosci jest szansa. szkola w malej miescinie

Gość pytajnikkkkkkkk
up

Gość pan kutaszajec
w malych miescinach to pewnie nie bo tam pracuja zawsze te same osoby, a wymiana jest rodzinna

Gość a co ci szkodzi wejść
zapytać sie i wcisnąć cv

Gość pytajnikkkkkkkk
zostawilam cv. prace dostal ktos inny i ciekawi mnie czy jest jakos spokrewniony i czy dostal te pracce po znajomosci

Gość no to tutaj sie tego
nie dowiesz :)

Gość pytajnikkkkkkkk
wiem ale chce wiedziec jaie sa tendencje i czy ktos ma taka prace i ma zero znajomosci

Gość peedobeer
zgodnie z ustawą o pracownikach samorządowych, aby pracować na stanowisku sekretarza szkoły, tudzież księgowej należy mieć 5 letni staż pracy. na stanowisko księgowej powinien być ogłoszony konkurs !!!

Gość pytajnikkkkkkkk
ale to bylo stanowisko zwyklej sekretarki. sa tam 2 wiec moze ta druga jest sekretarzem. konkursu nie bylo zadnego.

Gość peedobeer
pierwsze słyszę o stanowisku sekretarki w szkole. jest sekretarz, kadrowa, księgowa, kierownik gospodarczy itp, więc jestem nieco zdziwiony, a robię w tym bagnie już jakiś czas. na stanowisko sekretarza nie obowiązuje konkurs, nie wiem jakie to stanowisko - sekretarka, więc się nie wypowiadam.

Gość pytajnikkkkkkkk
mniejsza o nazwe. chodzi o to ze w sekretariacie przy gabinecie dyr siedza sobie 2 panie i sa pracownikami administracji. w ksiegowosci oprocz gl ksiegowej jest kadrowa i jeszcze jedna pani ktora pracuje w ksiegowosci

Gość peedobeer
no to prawie wszystko się zgadza. jedna z tych pań jest sekretarzem szkoły, druga jest zapewne asystentką. co do pytania o znajomości, to jak znam życie, pewnie tak. sam tak zostałem przyjęty więc nie będę ściemniał. ale znam też ludzi, których szef (dyrektor) przyjął bez protekcji, więc powodzenia :)