Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiaaaa....

czasami mnie śmiech ogarnia jak mnie zarywają jakieś ciołki

Polecane posty

Gość kasiiaaaa....

Bywa, że gdy jestem w klubie, zarywają mnie jakieś szkaradne stwory pewne swojej atrakcyjności, rzucają śmieszne przedpotopowe teksty. I zawsze się zastanawiam - Z JAKIEGO POWODU ocenili, że mają u mnie szansę? Ja jestem piękna, zgrabna, zadbana, super ciuchy, a oni? Czasami 160 cm, 40 kg żywej wagi, albo obrzydliwa twarz. Ciekawi mnie - na jakiej podstawie oceniają że mielibyśmy do siebie pasować?

Gość prawiczek z warszawy
Jesteś w mylnym błędzie to nie chodzi o dopasowanie a o szybkie ruchanie :classic_cool:

Zapewne te "ciołki" sa na tyle pijani, aby uznać Cie za Atrakcyjną.

Gość Rozrywkowyyyyyyyy
A w jakim mieście te ciołki tak Cie podrywają ? :)

"zarywają mnie jakieś szkaradne stwory pewne swojej atrakcyjności" to bardzo ciekawe co napisałaś Katarzyno "szkaradne stwory pewne swej atrakcyjności" :D dedukuję, że sama jesteś pewna swojej atrakcyjności, a skoro zarywają do ciebie szkaradne stwory.. :classic_cool: nie żebym coś sugerowała :classic_cool:

Gość fddgregregre
oj nie czepiajcie się jej aż tak. Sama widzę że do moich atrakcyjnych koleżanek też czasami uderzają takie potwory że szkoda słów. I też wtedy myślę - co oni sobie wyobrażają, że co? Że taka super laska rozłoży przed nim nogi?

Gość Astraaalana
reminka, dobre :P

jeżeli jesteś piękna , to każdy z nich pewnie marzy o takiej lasce jak Ty - dlatego podchmieleni pewni siebie próbują....a trochę dystansu dla tych , którzy"startują" , bo idziesz do klubu , gdzie każdy chce być "bohaterem" a każda ma udawać niedostępną ...:P

to doprawdy dziwne, bo ja jestem przeciętna i nigdy nie "uderzał" do mnie żaden stwór szkaradny być może wewnętrzną energią przyciągam raczej urodziwych :classic_cool:

Gość fddgregregre
Wyobrażacie sobie pewnie że jakiś nieśmiały, acz "ładny" chłopaczek podchodzi do jakiejś pięknej, wyniosłej Królowej Śniegu, a ona daje mu ordynarnego kosza. A wygląda to tak, że jakiś brzydki facet podchodzi i zarzuca tekstami w stylu "bolało jak spadałaś z nieba?", "podziękuj rodzicom że cię zrobili", błyskając w uśmiechu swoim żółtym krzywym uzębieniem albo nawet niepełnym uzębieniem, a koleżanki raczej mówią "przykro mi, mam chłopaka".

Gość 44444444444444343
reminka, piszesz jakbyś zazdrosna była a swoją drogą - jak sobie to wyobrażasz? że piękna kobieta, na pewno skazana na o wiele więcej zalotów niż inna, ma tańczyć ze wszystkimi, nikomu nie odmawiać?

Gość a ja cie autorko
rozumiem, bo mam to samo; nie jestem brzydka a podrywają mnie albo chłopcy, albo stare dziady, a jak trafi się jakiś w moim wieku to taki chuderlak, zaniedbany i bez zębów; jak delikatnie mówię, że nic z tego, to się oburza, bo on taki maczo i ja go nie chcę... k...wa chyba lustra w domu nie ma

Gość yt45y3 yt4e
suka