Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość easytone

Mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość easytone

Nie kocham swojego chłopaka, ale nadal z nim jestem. Kocham innego, ale nie wiem co on czuję do mnie. Zresztą ta miłość jest niemożliwa do zrealizowania.Czuję sie podle, ale jestem za słaba,żeby to zmienić. Zaryzykować wszystko i walczyć o miłość?

Nie odchodz poki tamten Ci nie da wyraznie do zrozumienia, ze chce z Toba byc. A on zonaty czy jak? Ze mówisz, ze wasz zwiazek nie jest do zrealizowania. Wszystko sie moze zdarzyc! Tylko nie wpieprz sie w sytuacje, w której Ty jestes na lodzie, bo z chloakiem zerwalas, a ten drugi Cie wodzi za nos, od zony nie odchodzi i tyko obiecuje zloty góry.

Gość na początek postaraj się
iść do spowiedzi i obciągnąć fiuta ksiendzowi

Gość tzytze jak donitze
Musisz odejść od swojego chłopaka bo go nie kochasz! Jesli serce mowi że nie kocha to nie wolno z tym polemizować i wmawiać sobie że jest inaczej. Jesli nie kochasz-odejdz. Bo z biegiem czasu znienawidzisz swojego chłopaka i bardzo go zranisz.

Gość bin ladennn
wspolczuje chlopakowi ze go tak oszukujesz !!!Swinia jestes nie kobieta!!

Gość easytone
Nie chcę zostać sama w sensie takim, że zostanę bez nikogo. Boję się,że jak odejdę od chłopaka to zacznę żałować tego. Z nim mogę stworzyć na pozór szczęśliwą rodzinę. Bardzo dba o mnie. A ten drugi :) Wyjechał w delegację , tęsknie niesamowicie za nim :(

Kurcze pomysl jaka krzywde robisz swojemu chlopakowi, lepiej jak skonczysz to teraz i zaczniesz walczyc o milosc a tym samym o szczescie u boku ukochanej osoby. Bo pamietaj ze sa rzeczy o ktore warto walczyc do samego konca. I nie krzywdz juz swojego chlopaka, on zapewne nie jest taboretem i ma uczucia wyzsze.....Lepiej dla ciebie i dla niego jak zakonczysz ten zwiazek. I powiem ci ze to nie ma przyszlosc. Licze ze zbierzesz w sobie sile. Powodzenia

Gość easytone
Dzięki za słowa pocieszenia . Czy warto zrobić wszystko dla miłości ?