Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paszcza czarnej krowy

jak docenić i zaskcozyć faceta?

Polecane posty

Gość paszcza czarnej krowy

wczoraj mój chłopak [powiedział mi że jestem przewidywalna i nicym go nie zaskakuję:( ja przyznaję mu racje, bo tylko czekam aż on zrobi mi jakąś niespodziankę, sama zero inicjatywy etc. Dajcie jakieś ciekawe pomysły,. na to, jak go zakoczyć, niekoniecznie seksem. Moze macie coś sprawdzonego? Chciałabym go rozkochać " na nowo". mam 21 lat, on 23. 😭

Gość filomona
podczas miłości oralnej gdy on już dochodzi i się spuszcza to wkładam mu palec w odbyt i masuje jego prostatę na początku był bardzo zaskoczony ale mu się to podba

Gość zaskoczenie niekoniecznie seks
zaskoczenie niekoniecznie seksem? np zostaw uchylone drzwi, a u góry postaw na nich wiadro z owsianką, jak wejdzie do pomieszczenia wszystko na niego się wyleje. weź trochę kału i patyczkiem wysmaruj otwory klimatyzacji w aucie. wtedy zawsze nawiew będzie roznosił w samochodzie zapach twojej kupy. nałuż kupę "w palce" jego ulubionych butów. posmaruj myszkę i klawiaturę super glue. weź poxipol, posmaruj monitor notebooka swojego faceta iu zamknij, tak żeby już nie można było go otworzyć. daj mu jakieś środki nasenne do wieczornej herbaty i jak będzie mocno spał, przyszyj go piżamą do łóżka dookoła, potem wymaluj mu markerem na twarzy jakieś śmieszne rzeczy jak penisy na czole, jądra na policzkach it, na koniec grubo posmaruj mu głowę masłem albo smalcem i załóż czepek kąpielowy (lateksowy, nie tekstylny) jak się obudzi, powiedz że to on zrobił sam przez sen. zmień mu hasło do facebooka i nk, a sama codziennie pisz na jego profilu w jego imieniu, że kocha gronkiewicz walc, merkelową itd i publikuj zdjęcia wyedytowane w paincie jego i tych postaci. powiedz, że jesteś w 4 miesiącu ciąży z nim, i że nie chciałaś mu psuć niespodzianki, ale na szkole rodzenia nie masz z kim ćwiczyć i czy z tobą pójdzie. jak będzie spał weź dildo lub wibrator, dobrez nasmaruj środkiem poślizgowym i jednym zdecydowanym ruchem wepchnij mu w odbyt, zaraz potem udawaj że śpisz. zrób ołtarzyk z chuckiem norrisem i zaproponuj mu, żeby zapuścił taki sam zaros, i żeby kupił dżinsy i gwiazdę szeryfa i w tym stroju cię pieprzył. powiedz, że masz fantazję, żeby zrobił ci lewatywę z żelatyny, tak, żeby stęgła w Twoim odbycie, a później chcesz ją wypchnąć mu do ust, wokół których wcześniej zrobisz okrąg z bitej śmietany i ponasadzasz wisienki zapytaj go, czy mogłabyś mu zrobić fisting kup cement i bloczki gipsowe, jak będzie spał zamuruj go w sypialni, a rano wal w ścianę i krzycz na niego, że to już nie jest śmieszne i żeby ci otworzył

Gość zakochana w poprzedniku
caluje slady twoich stop, hahahahahahahah

Gość Sputnik91
zaskoczenie niekoniecznie seks... KOCHAM :D PRINT SCREEN I NA DYSK :D

dziękuję za uznanie, starałem się :D

Gość Szymuś
Możecie wziąć razem kąpiel w dużej wannie. Gdy on będzie puszczał bąki, to ty poprzegryzaj bąble.

Gość a ja a ja
chce jeszcze

Gość aaaaaaaaaaaa c b
uuuuuuup

Gość aaaaaaaaaaaa c b
dalej

Gość zzz111
Czasem zupelnie nie spodziewanie zachowuje sie odmiennie niz by przypuszczal. Np: Wiem ze chodzi na mecze wiec kupuje sobie bilet i oznajmiam mu kilka dni wczesniej ze sie tez wybieram. On mysli ze zartuje-przychodzi na stadion a tam ja:-)- Robie kolacje przy świecach w śodku tygodnia- flirtuje z nim na rodzinnej imprezie( np.mowie ze nie mam na sobie nic z bielizny) tak by wiedzial ze po przyjsciu do domu czeka go gorąca noc itd:-)

Gość aaaaaaaaaaaa c b
przegryzanie babli :classic_cool:

;) może ktoś inny ma też jakieś ciekawe pomysły?

ledwo co zaczęli się seksić a już znudzeni sobą ;D kup strap-ona :P

Gość asdfrtgy
najlepsze sa sexowne zaskoczenia. Nie zakladaj bielizny jesli nosisz na codzien i wpudlicznym miejscu powiedz mu o tym i dodaj ze warto wykorzystac taki easy acces ;)

Gość asdfrtgy
publicznym oczywiscie.... :/