Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggg32

doradzcie co zrobic

Polecane posty

Gość maggg32

od 2 dni strasznie drapie mnie gardło dzis jeszcze mam chrype to wszystko przez klimatyzacje w pracy nie wiem czy jechac do lekarza całodobowego boje sie ze jak nie pojade dzis to zaniemowie jutro wszystko wysusza mi gadło mam jeszcze problem z wysuszona sluzowka w gardle i nosie sama chyba nie dam rady sie wyleczyc moze znacie jakies sprawdzone sposoby emskie złe inhalacje z soli oczyszczonej złe a pracowac w klimatyzacji musze zastanawiałam sie jeszcze nad tabletkami na chrype wokale moze ktos brał i na zatoki spray immuwash moze ktos uzywał prosze o rady pozdrawiam

Gość ANAL i ZATOR
przesmaruj gardełko wydzielina z męskiego siusiaka

Polecam jedno TantumVerde ten w sprayu świetny jest na wszystko pomoże. Niedawno straszną miała chrypke, susza w gardle i do tego ból. Kilka lekaży wypisywało jakieś tabletki, podejrzewali spepse, ale nic nie pomagało W końcu odnalazłam jakiś stary psikacz w apteczce domowej psiknełam i ulga aż do dzisiaj uf..

Gość maggg32
no tak ale nie odpowiedzieliscie czy mam jechac do tego lekarza całodobowego...?

Gość Poldek 36
Moim zdaniem klimatyzator typu multi split jest tańszy w użytkowaniu do domu, koszt instalacji tego typu klimatyzacji może być wyższy lecz można lepiej dobrać moc urządzenia , agregat chłodniczy i tak umieszczany jest na zewnątrz budynku, sprawdź parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który steruje klimą i kieruje strumień powietrza na źródło ciepła