Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwonka.

Czerwona twarz! Jakie kremy na to i co robic

Polecane posty

Gość Czerwonka.

Witam. Mam 14 lat i mam problem. Gdy mowie np. cos w klasie to odrazu burak, poznaje kogos nowego to burak , po wf burak , jak sie opale to burak , gdy zimno jest burak.... Meczy mnie to niesamowicie.. Nie jestem osoba niesmiała- wrecz przeciwnie jestem bardzo otwarta itp. Ale jednak duzo ludzi to zauwarza i odrazu komentarze typu "Ale masz buraka" itp. Chce sie tego pozbyc. I chciałabym np. kupic jakis krem (do 30 zł) , ale taki który naprawde zadzaiała. Znacie taki ? I mam jeszcze jedno pytanie czego nie mam robic (tzn. np jakis maseczek itp.) ? Dodam jeszcze ze moja mama ma podobnie , ale mniej . Prosze o pomoc nie chce sie meczyc z tym całę zycieeee.....; (((((

Gość DarkSis16
Witaj. Mam ten sam problem. Jestem taka czerwona jak nie wiem !. Jak jestem w szkole to ciągle mam buraka i znajomi ze mnie sie nabijają. To jest okropne :( jestem,, a może byłam osobą otwartą ze wszystimi gadałam nie miałam z tym prblemu. A teraz przez czerwoną twarz stałam sie zamknięta w sobie, nie mam pewności siebie gdyż wiem że jak bede gadać z chłopakiem czy kim innym stanę się czerwona, zaczne się przez to plątać podczas rozmowy i pot mnie zawsze oblewa taki zimny:( Wiesz moja mama ma cerę naczynkową też ma czerwoną twarz ale nie tak jak ja. Wyczytałam w necie że dobrym sposobem na czerwoną twarz jest zeilony korektor, puder, w ogóle makijaż ale nie przesadny. Według mnie, musisz prowadzić zdrowy tryb życia-zdrowo się odzywiaj bo to też gra dużą role. Pij dużo wody itp.

Gość buraczekraczek
Auriderm XO i forum czerwienienie polecam :)