Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utrata kuzyna

Mój kuzyn popełnił samobójstwo!

Polecane posty

Gość kingusia mimo że jesteś
ja jestem silniejsza i lecę z łapami tylko do słabszych kobiet od siebie.

bo tamto było pogwałceniem praw kobiet i człowieka, co powinno być karane karą dożywocia albo śmierci to co innego gwałt i uszkodzenie ciała a co innego nietolerancja

Gość kingusia mimo że jesteś
ale należało się szmacie, to z tym kwasem też jej dobrze tak.

słuchaj może i jesteś wyższa silniejsza guzik mnie to obchodzi ale wiedz że ja mimo wzrostu (151 cm) potrafię nieźle dokopać naturalnie nie biję się jak biedaczka tylko jak dama

ona mogła w ogóle tamtemu szmaciarzowi nie dokuczać, mogła być przypadkową pokrzywdzoną, a temu szmaciarzowi należało się i należy dokuczanie podobno poszedł do psychiatryka ale spoko tam też będzie gnębiony szkoda że go nie znam bo bym z rodziną zrobiła to co bratu

No to teraz płaczcie. Za życia wszyscy go olewaliście, to teraz płaczcie.

nie będę płakać bo gościa nie znałam mam nadzieję że był dobrym człowiekiem mimo nieszczęścia jakie go spotkało a nie tak jak mój brat że był zły i szczęśliwy

Gość telepizzaaaa
gdzie bylas jak go rodzina odrzucała po kolei i dlaczego wtedy nie zaproponowałaś pomocy?

Gość Jestem homosiem huj ci w d**e
Kingusia_124 ty j*******a feministyczna świnio !! Jak koleżanka liże koleżance muszelkę to jest okey ? A jak koleś obciąga kolesiowi to jest fuj ? Znam parunastu gejów co za słowo "c***a" do ich osoby dostałabyś w mordę. Może jakbyś miała obity porządnie pysk to byś się nauczyła kultury i tolerancji. Kurwa skąd się biorą takie podludzie jak ty ??