Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vera icona nl

postanowiłam opowiedzieć o swojej młodości!!!

Polecane posty

Gość vera icona nl

a było to w sklepiku szkolnym gdzie razem z koleżankami kupowałyśmy draże, gumy mino i soczki w woreczku :) sprzedawcą był 45 letni pan Zbyszek z zaawansowana łysiną, tłusty, z bujnym wąsem! przekrwione gały wydobywały sie spod jego bujnych czarnych brwi, slina kapała a wzrok miał wręcz szaleńczy, kiedy nieśmiało z koleżankami schylałyśmy sie a to po cukierka a to aby zawiązać but :) zaobserwowalam to po pewnym czasie i zaczęłam robić to celowo aby było mu miło :) po pewnym czasie zaproponował mi abym ubierała spodniczki to mi będzie dawał za darmo troche draży 🖐️ tak robiłam, ubierałam białe majteczki przebieralam sie w szkole w fikuśna spodniczke w tajemnicy przed mame i tak to trwało az raz kazał mi sie schylić ale przedtem sciagnąć majteczki! zrobiłam to i dostałam za to paczke chipsow! rufflesów o smaku kurczaka :classic_cool: jakiś miesiąc potem do sklepiku przywieźli lizaki chupa chups! :D cały karton!! :classic_cool: namawiałam zbyszka, aby mi dał coś za pokazanie swojej piczki, ale ten nie chciał sie zgodzić kwitując że sa za drogie :o musialam mieć te lizaki wiec zgodziłam sie na wszystko co bedzie chciał 😠 on po krotkim namysle zgodził sie zamknał sklpeik na klucz rozebrał mnie całą co troszke mnie nawet podnieciło i wyjął swojego penisa :D to był pierwszy raz gdy zoabczylam siusiaka :D był wiotki i taki jakis dziwny :o Zbyszek wział powidlo śliwkowe nasmarował nim go i kazał otworzyć szeroko buzke :P po czym wlozył mi go do usteczek i kazał zlizywać kutas spoteżniał, a on pchał mocniej :o troche bolało ale cóz w biznesie nie ma sentymentów wiec ssałam mocniej az trysnał mi do gardła, aż sie zakrztusiłam :o na koniec poglaskal mnie i powiedział żem dobra dziewczynka i dał aż 6 lizakow :D nawet mi sie zaczęło to podobać co zostało mi na starość i przy okazji zrobiłam świetny interes! zbyszek był zadowolony i chetny do wspołpracy na przyszłość, a ja miałam chupa chupsa :classic_cool:

Gość ryszard kotys
tylko 2/10

korwo? Wzrusza mnie ta awangarda wypowiedzi. :) Zabolało, idę płakać. :( :D 🖐️

Gość ale ja tego zaluje
a ja mam jedno pytanie nozem nasmarowal kutasa powidlem?