Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcellus Wales.

Zajebiście podoba mi się typ urody kobiety "suki", która aż emanuję sexem

Polecane posty

Gość fdsfsdg
rammsksoid stól ryj pajacu i wypierdalaj

Gość sluchajleszczu
dddwwss... no tak, ty pewnie 24h sie uczysz, trenujesz i ruchasz nigdy nie tracisz nawet cennej minuty, teraz kiedy siedzisz na kafeterii to tez masz w tym cel poniewaz zbierasz dane do jakiejs pracy co za tepa ciota :/

dendddddddddn LaskOM , qrwa :O oczywiscie, ze jest ładna ( nie wiem na ile jest to dzieło natury a na ile grafika ) ale takich dziewczyn jest pełno stad nie wiem dlaczego autor tak sie nad tym spusza :P? poza tym bycie seksownym to nie ładna twarz :O

Nie chcesz to nie czytaj. Idź na temat o seksie analnym. Na pewno ciekawszy i bardziej pożyteczny

Gość rtwetwertwer
//ale takich dziewczyn jest pełno// ta??? prosze cie , pokaz mi je, zaprowadz , błagam.. chodze codziennie po miescie , co wekend do klubow, ale takich kobiet nigdzie nie widzialem :(

//ale takich dziewczyn jest pełno// ta??? prosze cie , pokaz mi je, zaprowadz , błagam.. chodze codziennie po miescie , co wekend do klubow, ale takich kobiet nigdzie nie widzialem to kup sobie lornetkę jesli nie widziałes :O

Gość rtwetwertwer
zalosna jestes.. moze mi jeszcze powiesz, ze ty taka jestes? hahaha prosze cie, nie zakłamuj sie, takich kobiet nie ma tzn sa.. jedna na 10 tysiecy

rtwetwertwer zalosna jestes.. moze mi jeszcze powiesz, ze ty taka jestes? hahaha prosze cie, nie zakłamuj sie, takich kobiet nie ma tzn sa.. jedna na 10 tysiecy ale dlaczego jestem załosna ? bo przyznałam ze jest ładna i zrobiona ale nie jest jakas wybitną pięknością :O ? jesli powiem ze jest brzydka też bede załosna bo zazdrosze , prawda? wiec ...? a ja wygladam bardzo dobrze :P

Gość rtwetwertwer
no bo pierdolisz, ze takich jest setki kurwa mac zyje na tym swiecie 25 lat i jakos nie widuje takich kobiet, wiec przestan jebac zazdrosne i zawistne teksty pelno na ulicach to jest wlasnie takich jak ty..

Gość EnfantTerrible
rtwetwertwer no bo pie**olisz, ze takich jest setki k**wa mac zyje na tym swiecie 25 lat i jakos nie widuje takich kobiet, wiec przestan j**ac zazdrosne i zawistne teksty pelno na ulicach to jest wlasnie takich jak ty.. wiec zdecydowanie idaj sie do okulisty skoro masz az taki problem ze wzrokiem :P 🖐️

Jak dla mnie za slaba suka z niej moglaby byc jeszcze bardziej.

Oglądasz taką Raven ok...Może nęci ciałem,cycami makijażem itd. Ale zdziwiłbys się twoich koleżanek ma podobne ciało tylko sie ni emaluje i ni enosi tak wyzywających ciuszków. Ja miałem taką koleżankę Justynę...w szkole normalna dziewczyna,175cm wzrostu,niezła figura,piersi niespecjalnie duże,twarz ładna ale nie podkreslona makijarzem zabardzo. Potem zoabczyłem Ją na studniówce...Z jakimś frajerem :/ Miała makijaż,obicsłą czarno srebrną sukienkę,piekne długie nogi,Niezły fryz - nie potrafiłem oderwac od niej oczu... Potem w szkole była znowu tą samą Justynką którą znałem z widzenia z korytarzów szkoły... To że jakas dziewczyna na co dzień nie ubiera sie wyzywająca nie znaczy że nie potrafi być "suczą". btw. Ona tez bez makijażu i w normalnym ubraniu wyglądała by conajwyżej ładnie...

Gość gfdsgfdc
:D Zgadzam sie z tym ze takich dziewczyn jak ona jest na peczki. I naprawde albo jestescie slepi albo prowokujecie piszac ze jedna na 10 tys jest taka. Jesli ja jako kobieta potrafie dostrzec na ulicy naprawde ladne dziewczyny a wy nie to cos z wami chyba jest nie tak. Dziewczyna moze i ladna,ale nie uwazam zeby byla jakas zjawiskowa i obrazanie innych kobiet bo nie mysla tak samo jak autor jest co najmniej dziecinne. Kazdy ma prawo do swojego zdania, Tobie sie ta dziewczyna podoba ale nie wmawiaj innym ze im tez ma sie podobac. I fakt,jak zmyje tapete z twarzy i ubierze sie normalnie to bedzie taka jak setki innych lasek na ulicach. A na fotce z jednorozcem to serio jak Jola Rutowicz...

Gość IsendMassage
porównując Raven Riley do Joli Rutowicz jest tak absurdalne jakbym porównał twarz Jacka Krzynówka do Cristiano Ronaldo gdzie wy macie oczy idiotki? czy ta wasza zawiść i zazdrość wam karzę na siłę ubliżyć dziewczynie sexowniejszej od Was? kpina... i zgodzę się z autorem, takich kobiet niestety na ulicy nie spotkamy zbyt często

Bardzo ladna dziewczyna, ta ze zdjecia, choc moze nos jej mi sie troche nie podoba, a tak to bardzo ladna. tylko miejmy nadzieje, ze bez makijazu, zrobionych wlosow i opalenizny wyglada tez atrakcyjnie bo czesto bywa, ze dziewczyna bez calej otoczki wyglada duzo gorzej. Natomiast sa piekne, naturalne kobiety, ktore wygladaja bosko i sexi bez tych wszystkich "dodatkow", ale to po prostu kwestia rysow twarzy i genow.