Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzispytaniedzisodpowiedz

pytanie o kartę pamieci

Polecane posty

jak wyciągnąć kartę pamięci z telefonu komórkowego - pytanie. Z boku mam włożoną. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. dzispytaniedzisodpowiedz

Gość ANAL i ZATOR
twój problem jest na tyle skomplikowany ,że musisz zasięgnąć porady u miejscowego maga

zazwyczaj wystarczy ja delikatnie wepchać o parę milimetrów i sama wyskoczy ;)

AAA dzięki - zaraz spróbuję. A teraz wiersz dla wszystkich POMOC CZŁOWIEKA DLA CZŁOWIEKA w XXI wieku Jak pomóc człowiekowi w XXi wieku? Chciałabym nagrać kilka piosenek więcej ale nie mam na co Grzecznie pytam w odpowiednim punkcie o cenę stosownego urządzenia Kilka ich odwiedzam w końcu wybieram stosowne Przyjeżdżam do domu, a takZAGADKA Jak zamontować zakupione urządzenie by działało W końcu wracam do sklepu i pytam uprzejmnie Czy nie można od razu wyjaśnić uprzejmnie klientowi co ma zrobić z zakupionym gadżetem jeśli brak instrukcji na opakowaniu Taki sam problem miałam z kablem który potrzebowałam do połączenia telefonu z komputerem Nie udzielono mi żadnej informacji na temat konieczności zakupu takowego kabla Czy ja jestem Duchem Świętym żeby wiedzieć , że potrzebuję taki kabel by cokolwiek po ludzku działało A może Alfą i Omegą? Czy sprzedawca w XXI wieku jest jeszcze człowiekiem? Pomoc człowieka dla człowieka w XXi wieku NIE ISTNIEJE

Gość jkjyukuyklul
delikatnie dociśnij i odskoczy jak sprężynka:D

No rzeczywiście - trochę dalej wepchnąć i zadziałało. dzięki. Choć tyle pomocy.

dzispytaniedzisodpowiedz -> podpięcie kabla do telefonu to tylko włożenie go do pasujących gniazd (portów) i tyle tej filozofii po co instrukcja ;D

No juz działa. Wiecie co - juz wiem czemu ja tak przegrywam w tej pracy. Bo tam NIKT DZIECI NIE MA NORMALNIE i nikt o te dzieci nie stoi tylko albo o walenie sie na głowie albo nie wiadomo o co. A przecież to wszystko praca fizyczna i tyle. I powiem wam - ja nie jestem chamska, ale czasem naprawdę BRAK SŁÓW. I przykro mi bardzo i tyle mam do napisania. Ale mnie ktokolwiek uszanował - nie ma co. Ale cóz... nie wiedziałam , że jestem sierotą i taki mój koniec. A takie wały tam wszędzie są. Wszystko do wyrzucenia - jakbym miała coś do powiedzenia to od razu są wypieprzeni na zbity pysk i tyle. I jeszcze za mną latają, żebym sie wróciła - przecież ja dzieci nie mam. CZY ONI MAJĄ KLEPY NA MÓZGU? W zasadzie całość na policję. Tylko z dziećmi można stać o STAŁĄ pracę fizyczną. Na chwilę to się nawet INTERESOWAĆ nie powinni, ale stała to rodzina i koniec. Nic więcej nie ma. Normalnie na policję ich trzeba podać, że uniemożliwiają moralnym ludziom znalezienie stałej pracy i tyle. A jeden przekręt robią - taki koniec bo inaczej siedzicie JAK IDIOCI pół roku bez pracy, bez papierów, bez wszystkiego. Nawet podatku wam nie policzą. Oni myślą , że ja myślę , że zwrot dostanę. Nie - do piekła wszyscy za bezdzietność i robienie takich świnstw osobie z wyższym wykształceniem. Tyle zyskali - potępienie wieczne jak tego nie żałują co mi zrobili. WSZYSCY. Bo nie mam co żreć, a jestem SIEROTĄ!!! A takich rzeczy się sierocie nie robi bo sie do piekła idzie. Zaś na pytanie czy ja sie na ten świat prosiłam Bóg im odpowie NIE. A ich przy porodzie mojej matki nie było - do pieca z nimi i koniec :( Jak dla mnie :(

Gość ANAL i ZATOR
o koreczku do pupci nie zapomnij ,pamiętaj musi być gumowy!!!!

Wiecie - ja ich wszystkich mogę do dziś na policję dać , ze zamiast o dzieci to stoją o MorDERSTWA - no ale to się wsadza do kicia a nie o to stoi. I TYLE SĄ WARCI POLACY ZA GRANICĄ. Nic. I taka prawda. O morderstwa sobie stoją zachodni - nie mogę. Sami nie mogli tego beze mnie wymyślić. I wiecie - ja już mam normalną rodzinę tylko sierotą jestem i tyle. Nie potrzebuję żadnej adopcyjnej. Rodowód wzięłam od matki i mam gdzieś wszystko. jej rodzice przybrani też mieli rodowody i PO CHUJA mi całe Niemcy wiecie. Jak oni mnie skrzywdzili. Teraz się boją żeby nie wylecieć przeze mnie. Nie wylecą bo mi Polacy podatku nie policzyli. Bo mieli dać spokój albo papier pokazać żebym została. Po prostu mi kazać zostać OD RAZU. Bo na nocki. Jedyny powód. Ja też tak myślę - nie wiadomo co sądzić o tych nockach , a ogólnie wszystkich wyrzucić za niemoralność i tyle. Bo np. książki się mogą spalić a u lesbij mieszkania szkoda i tyle. A MOŻE NIE? A gdzie indziej się nie wypowiadam bo i tak mnie nie chcą. I dobrze. Ja ich też nie chciałam. Myślą, że to w jedną stronę działa. JA ICH TEŻ NIE CHCIAŁAM. Mogli mi po prostu zapłacić i kazać spadać do domu bo po co oni tam są to już nikt normalny nie wie wiecie, ale oby wykopali ich z tych prac. BO TAKIE JEST ŻYCIE. I widzicie - jest sprawiedliwość na tym świecie - samobójcy mają rodowody, a moi przybrani tu nie. Może mają , ale bez znaczenia i tyle :( Ale mnie urządzili. Ja nie mogę. Kurwę sobie ze mnie chcieli zrobić, ale do domu dziecka nie bo kasa się skończy. Ale zera. Może ich ktoś zabije i tyle :( A WAS TEŻ KTÓRZY SIE ZE MNIE ŚMIEJECIE i mojego życia :(

Ale wiecie życzę Niemcom pozaru jak stąd do CHIN naprawdę. Żeby sie CALI WYPALILI za moją krzywdę. ZA KURWE KATECHETYCZNA im tego zycze a Holandii tez bo mieli o mnie stac a mnie olali - niech se debilka robi co chce - mysli ze latwo dostac stala prace. Wystarczy zeby powiedzieli ze MOGE. Nic. To nie i tyle. Na szczescie mam Amerykanina i matke i mam ich gdzies :( Ale sa parszywi. Oby z glodu zdechli :(

Bo patrzcie - nie mam paszportu i co? Do Niemiec bym jechala. Takie skurwiele, ze glowa mala. NIEmCY TO SKURWIELE! I tyle. Wszyscy do kicia - PEDALy, SWINIE, GWAłCICIELE. I tyle :( :(

NIEMCY TO NIEWSYRANE GOWNA Z DUPY I ZERA. Patrzcie mogę tak pisać i nic. Jeszcze się musiałam ich NIEWYDYMANEGO jezyka uczyć przez głupi paszport a to tylko kasa. A te ciule tak mnie załatwiły :( Po co mnie w ogóle zrobili. Ja i tak miałam umrzeć przy porodzie i mam ich w DUPIE. Mało powiedziane :(

Oni nawet swojego papieża traktują jak ZERO, a co dopiero normalnego człowieka. Jak gówno z dupy, które stanowią. A lepsze już gówno z dupy niż Niemiec. i tyle. Niż wszyscy Niemcy. gdybyście byli mądrzy to byście mogli sie kiedyś wynieść z tej zawszonej okolicy - jak ja. Ale cóz... tak kochacie Niemców, że se ich zeżryjcie - raz rodowody, raz Żydzi. Tak nie wolno. Ja stoję o rodzinę, a wy? No to mnie skopali Niemcy i koniec. Bo stoją o chuja w dupie. No to mają co mają. A wy? I tyle :(

Wiecie mnie to wali, że w Niemczech nie ma dzieci. NORMALNIE SĄ. A co wyprawiają, ze ich nie mają to normalnego nie obchodzi. Jakoś mnie zrobili - z gwałtu ale zrobili, nie? No to mieli mnie nie robić i bym się nimi przejąć wtedy mogła, a tak? Dajcie spokój. Jakieś MUTANTY bo jak to nazwać po średniej niemieckiej NIE BĘDĄ MI RZĄDZIĆ. Ten mój uniwersytet wygląda jak POTWÓR wiecie dla nich, ale doktoratu nie mam to ich pieprzę. Bo to czerwona uczelnia i sie mnie teraz boją. Mi mieli pracę dawać gnoje i jeszcze z 3 osobom, a nie bać się. Ciekawe czy jak na nich pierdnęłam to to tak zadziałało. Takie szuje chore na łeb jak i tu gdzie mieszkam. Żaklinie nie wybaczę nigdy. Braciom również. Nie ma wybaczenia i koniec. I żeby więcej nawet nie próbowali ze mną złodzieje zaczynać. NAWET NIECH NIE NIE PRÓBUJĄ bo walę na policję od razu, ze gówna niemieckie sie doczepiły i siekierą w nich bo tyle ich obchodzę co każdy inne a ciulom życia więcej ratować nie będę - niech se giną od siekiery - jeszcze kretynkę ze mnie robią TAKIE CHUJE NIE LUDZIE wiecie i tyle :(

Poza tym wiecie jak sie ma NROMALNĄ rodzinę to nie potrzebujesz żadnych adopcji i 3 razy ratowałam ludzi już. 3 razy!!! A raz omal nie zginęłam w sumie 3 razy. Oby sie świat już skończył bo dalej juz mnie nic nie obchodzi. tak mnie uszanowali. BO Z POLSKI. I tak samo na nich wiecie BO Z ZACHODU. I wtedy USA będą musiały coś dawać jak pouciekacie że WSTRĘTNi, MUTANTY, MUCHY NA DWÓCH NOGACH. I tyle. Ale nie wiem czy w USA. Obawiam sie, że w Chinach. Ale coś tam zapłacą lepiej bo z Zachodu. Tylko tak już jest. Ja na szczęscie już sie z tym pogodziłam i koniec. Tak to jest jak Cię matka do polski odda. No ojciec dzieciorób. Bo wiecie - on z głodu nie zdycha. Ale wolę zdechnąć z głodu niż słowo do niego przemówić. I taka prawda. PO CO MNIE CIUL ZROBIŁ i koniec :(

Wiecie - tylko angielski i USA istnieje. Reszta to bzdury - oni nikogo nie chcą. W USA możecie być, gdzie indziej nie. Na 5 minut. Jak ja. I jeszcze raz coś usłyszę to adresy i na policję. Ja tam byłam na 5 minut i koniec. I 5 minut za długo mi powiedzą. też tak uważam, ale nie miałam kasy. Bo taka głupia jest Polska. Ale ja jestem z Londynu i się nie dam. Jedynie, że sie tam urodziłam, ale to jest podstawa bo... miałam się urodzić martwa. Przykro mi. Więc to spore wydarzenie urodzić się w Londynie wtedy i tyle :(

Wiecie tyle bym wiedziała i wiecie gdzie mam rodziców przybranych? W DUPIE. Taka prawda. I wszystkie szkoły i wszystko. Bo jestem z Londynu. I tyle. A teraz jest z USA. Po bracie. Geologu. A gówna z dupy mi niepotrzebne. Przykro mi. Mam swoją rodzinę i koniec. Moje siostry to było dawno i nieprawda. A teraz jest teraz i koniec. Tak to jest jak się za bardzo chce fikać wiecie - dzieci nie ma i koniec. No chyba, że ktoś pracy nie mam BEZ SENSU jak ja - od 11 lat. Bo w zasadzie czemu nie? Bo co? Lepiej nie wiedzieć. A teraz to już mam taką opinię, że lepiej kompa wyłączyć. Wiem :( Ale cóz... takie życie :(

Bo wiecie - dobry uczynek mieli, że mnie z brzucha wyciągnęli. To sie jeszcze okaże. Zobaczycie :(

Wybaczcie mi moje słownictwo, ale wiecie - ja mam rację. Bo patrzcie - tyle żyję i co za różnica gdybym nie żyła - nikt mnie nigdy nie chciał tylko kupki kasy po mnie. i tyle. A czy ja jestem ochrzczona... pomyślmy imię złe - jakby go nie było, reszta profanacja malutkiego dziecka i papier. No to co - umieramy przy porodzie bo w sumie na to samo wychodzi. Jak dla mnie. A ja się nie chciałam urodzić bo to wiem. I zrobili mi przysługę. I co dalej? Dalej był koniec. Bo z gwałtu. Ale dzieci z gwałtów się nie chcą rodzić - to wiedziały. No to może miały to uszanować , nie?

A jak juz wyciągają te dzieci z gwałtów z brzucha to mają se to przemyśleć wiecie dalej BO PO NICH. I w moim przypadku PO WSZYSTKICH jeśli nie żałują , że mnie wyciągnęly bo mnie miały zostawić i bym umarła. Tak miało być. I zobaczcie - zaś trupy. I tyle. Miały dać dziecku umrzeć i byłoby wszystko dobrze. Jedynie miały mnie ochrzcić przy porodzie, a tak? Po co ja się urodziłam? Jak ta Diana? I tyle. A teraz co - zabić się? Bez sensu też, nie? A tak by wypadało bo nikt nie chce. No to ja bo zostałam bez pieniędzy przez rodzinę i nie tylko. PRZEZ CIULÓW ZWYKŁYCH A NIE LUDZI I KONIEC. Ale już sie nigdy nie dam i koniec. Nie chcieli wiecie osoby pracującej to będę sobie rządzić aż wszystkich z pracy powyrzucam bo czemu nie? Ja latam od 11 lat i tyle. A teraz mam złą opinię za granicą zostaje mi USA ZE SZKOŁY żeby nie było że stoję o te prace - O ILE DOSTAJĘ WYPŁATY NIC POZA TYM. I koniec. Restza jako była nauczycielka i tyle. NIC POZA TYM. Jak mogli mnie zrobić alkoholiczką? Jeszcze tego pożałują. I KRYMINALISTKĄ. Jeszcze będą ryczeć jak ja i koniec :( OBY!!! :(

Wiecie bo to jest tak - wiele osób na mnie, ale wiecie - ja nie miałam szans na stałą pracę bez matki biologicznej. Na pewno nie w szkole. A ona? Ona by sobie mnie tam nie życzyła. Poza tym 25 lat to miałam być mężatką i mieć 2 dzieci W USA, a nie siedzieć w Polsce. I wiecie - choć to też mogło być, ale miałam wyjść za Irlandczyka. I wiecie - ja bym wyszła za Irlandczyka, ale jedyne co miałam wiedzieć to to, że jestem sierotą. I naprawdę bym wyszła za Irlandczyka i miała 3 dzieci co najmniej. Byle co bym robiła - co by mi kazali. Jakieś zdechłe studia bym miała. BYLE CO. I kase by mi tez musieli dawać. A ja? Ja myślałam, że ja jestem dzieckiem tej baby z góry i przez to sie nie wydałam. I tyle. I miałam mieć kasę i to wszystko . Po matce. Reszty by mnie zawiściła bo reszta w rodzinie i by grało. I wiecie ja to wszystko wiem i bym w USA mieszkała dziś i NORMALNIE żyła - nie myślcie sobie, że byłam jakiś tłukiem, ale nie wiedziałam , że jestem adoptowana i TYLKO dlatego nie wyszłam za mąż. I tragfia mnie szlag przez to, no ale... a te niemieckie rodowody to sobie zeżryjcie wiecie. To jest do kitu - to żadna wartość nie jest. Moje siostry się przez to zabiły i TAKA JEST PRAWDA. I tyle mnie to obchodzi. Miały mieć zwierzę i roślinę i nie po nich, a one tylko święty BO POLSKA. Bo były zgwałcone wiecie. I dlatego tak sie stało - niepotrzebne im drzewo i roślina. No i finał piętro niżej. I tyle :( A ja? Ja skrzywdziłam człowieka, ale ja nie wiedziałam, że jestem adoptowana. Chybaby miał mnie gdzieś gdyby to wiedział, nie? Adoptowane dzieci nie powinny sie uczyć - powinny miec pieniądze. Na pewno każdy to wie, ale ja nie wiedziałam tego i całe życie do kitu wiecie. CAŁE ŻYCIE. A teraz? Muszę się szwendać po Europie której NIENAWIDZĘ. Bo miałam być w USA i już. I to dawno temu. Jak ja żałuję, że pracowałam w Polsce to wy pojęcia nie macie. Trochę miałam popracować, rozumieć ten rodowód i wszystko bym miała. Ale musiałabym wiedzieć o matce i adopcji. Takie rzeczy. A ja? Niczego nie wiedziałam. I wtedy miałabym normalne życie, a tak? Ale ojca i tak widzieć nie chcę nigdy. BO W DUPIE miałam czy się tam urodzę czy nie. I tyle. Nie było mnie to nie i tyle. Taka jestem do dziś i dlatego jego też mam gdzieś - jaki tu był głód. A moja praca? A studia? Przecież to było BEZ SENSU wszystko. Ja po prostu miałam być z domu dziecka i tyle :( Pozdrawiam :(

Nie wiem czy irlandczyk by chciał brytyjską sierotę bo wiecie - Niemcy ze mnie robią Niemkę , a ja nie jestem Niemką. ja sie nie chciałam urodzić. Mnie BRYTYJKI wyciągnęły z tego brzucha. Niemki to nie wiem - możeby mnie olały i bym była martwa. tego nie wiemy. Ale Brytyjki mnie wyciągnęły żywą. To jak mogę być Niemką? To nielogiczne. I tyle :( I koniec. No co jeszcze można napisać? Ale rodowody to by się każdy zainteresował. Gdybym wiedziała o tym tyle co dziś ale cóz... nie wiedziałam. W ogóle się tym nie interesowałam. A tego to żałuję. I w sumie nawet nie umiałam wam wpierdolić w tej Polsce, że tak mnie źle traktowaliście WY CIULE i dalej traktujecie - ale jeszcze życie samo wam wpierdoli odpowiednio za mnie. I tym sie pocieszam bo wiecie każdy sie będzie się smiał że sie powiesiła jak jej siostry - też niewydana. A w sumie przez pracę. Jak one . Że musze znowu jechac na ten PIERDOLONY zachód. Bo jak dla mnie wszy na głowie lepsze niż oni, ale niech bedzie że mają dobre serce. I tyle :( Mają chyba CHUJE dobre i to wszystko i twory, ale oni i ich dobre serca. Dziękuję bardzo. Wolę już Chiny, a wy sobie róbcie co chcecie. Bo tak i już. Bo mnie tam nikt nie krytykuje za angielski, a że Chiny są najważniejsze to mówiłam już we wrześniu zeszłego roku, ale tego nikt nie słyszał dlatego miałam siedzieć cicho. Jak i w tej DURNEJ I ZBOCZONEJ chałupie gdzie nikt mnie nigdy nie chciał. A ja? Nawet się nie umiałam domyślić , że z adopcji. TAKA GŁUPIA BYŁAm. To mam co mam. Kara boska takie życie i tyle :( DLA DOWNA SZKOLNEGO :(

W Niemczech to bym chyba martwa się urodziła, nie? Jak uważacie? Ja uważam, że Bóg by mnie tam zabił, a w Wielkiej Brytani nie. I tyle. A w USA? Też chyba by mnie zabił bo nie umiem żyć dla pieniędzy, ale każdy mówi tylko kasa to ona. A to kłamstwo. Ale tacy są ludzie i nic nie można na to poradzić. Niektórym życie uratujesz i w dupie cię mają. Warto to ratować to życie? W SUMIE - lekarz powinien ratować człowieka. A głupi pracodawca sam jest sobie winien , nie? Ty tez mi powiedzą. No dlatego miałam sie nie przejmować, ale... na mnie by było i tyle :(

Wiecie teraz już mogą zabić tego mojego brata - mnie to już wali, ale wtedy wszystko byłoby na mnie. Pomyślę czasem o tych ludziach, którzy są niesłusznie oskarżeni - za morderstwo czy za coś równie strasznego. Bo jeśli słusznie no to jedynie, że akurat ICH ZŁAPALI. A reszta? I tyle. Ale pocieszam się, że Pan Jezus też dostał wyrok śmierci. I wiecie - ten mój brat tego nie rozumie. On dostał wyrok śmierci I UMARŁ. Czy on jest normalny? Oni go zabiją. Ale to już nie moja sprawa. Trzeba sobie ograć to morderstwo. On został zamordowany to co może zrobić. A taką ma załogę. A wcześniej nie lepiej i tyle :( Ale to juz nie moja sprawa. Po co się zadaje z Arabami? Miał sie ożenić i normalnie żyć. Ja na pewno wyjdę za mąż jak za rok się świat nie skończy. A tak to nigdy. I oby sie skonczyło powiem wam bo tyle mnie to obchodzi dziś. Jedynie z rozsądku, żeby mnie... nie zabili. I najchętniej za jakąś adoptowaną sierotę albo za nikogo. Żeby mnie zrozumiał, że ja całe życie mam zmarnowane przez to, że mi nikt prawdy nie powiedział a tu gdzie jestem się jej NIE DA DOMYŚLIĆ bo nie i już. Bo tu wszystko jest przemieszane wiecie. No to za jakąś sierotę adoptowaną i koniec. Ale NORMALNĄ a nie fioła chorego umysłowo. Pozostaje mieć nadzieję, że tacy tez są. Nie? I nie musi być bogaty. Wystarczy, żeby był NORMALNY i sie normalnie żyło. To wszystko. Wariat t do widzenia. Najlepiej żeby miał matkę normalną jeszcze. No ale może ktoś taki jest - zobaczymy. To za rok o tej porze będę się martwić. Zleci jak z bicza trzasnął. Myślicie - gdzie tam rok. Przeleci jak z bicza trzasnął.

Choć wiecie - teraz tak piszę za sierotę adoptowaną, ale w sumie to bez sensu bo człowiek chciałby mieć CHOĆ 1 rodzinę . I tyle. Normalną. Choć jedną. A tu znowu sierota. Nie starczy tych nieszczęść? I tyle. I dlatego pewnie wcale nie wyjdę za mąż już, a co pomyślę o matce to zacznę płakać bo to straszne, że mi nikt nie powiedział, że moja matka popełniła samobójstwo. To jest HORROR mój po prostu i tyle. Wy tego nie rozumiecie. No zostaje jeszcze rodowód - wydać się na dzieci. Gdybym tylko to rozumiała tak z 15 lat temu. Ale ja bym to zrozumiała tylko musiałabym wiedzieć o matce JEDYNIE TYLE... i to wszystko. I wtedy wszystko byłoby dobrze, a tak to nie i tyle. Bo takie jest życie. Na razie... :(