Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czy po braniu Duphastonu też miałyście taki straszny ból piersi?Poprostu tak mnie bolą że nie moge normalnie funkcjonować.Nabrzmiały mi i urosły.No i jeszcze jajniki mnie strasznie kłują.

Gość milenka86
Pierwszy raz brałam duphaston jak miałam 14 lat, ogólnie piersi bardzo mi urosły i trochę w tamtym czasie mnie pobolewały ale równie dobrze to mogło być przez dojrzewanie więc nie jestem pewna czy to od duphastonu. Później brałam go w wieku 21 lat i nie odczuwałam już takich dolegliwości, wręcz przeciwnie bo miesiączki miałam bezbolesne i tylko przez 3-4 dni i piersi mnie już przy okresie nie bolały. Może w twoim przypadku to jest taka reakcja na hormony? Bierzesz całe opakowanie na cykl? Bo ja brałam tylko od 19-25 dnia cyklu więc to też może mieć jakiś wpływ na organizm.

Gość milenka86
a jeśli jajniki cię kłują to może masz po prostu owulację bo ja tak mam w środku cyklu, sam ginekolog mi czasem po badaniu mówi, że może mnie jajnik kłuć bo jestem przed owulacją.

Juz kiedyś brałam duphaston al nie przypominam sobie żebym miała takie objawy. Owulacji na pewno nie mam bo miałam monitorowana.I wiem że pecharzyk pękł.Duphaston zaczełam brać dwa dni po owulacji.