Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrioszka20818

Dobra kosmetyczka w Łodzi

Polecane posty

Gość matrioszka20818

Gdzie w Łodzi znajdę dobra kosmetyczkę? Chciałabym poddać się oczyszczaniu twarzy.

Gość Milka z Łodzi
Polecam Klinikę Cosmed z Łodzi na al. Kościuszki 13. Jest tam i kosmetyka, i dermatologia, więc działają kompleksowo. Pracują tam sami specjaliści - lekarze i wykwalifikowani kosmetolodzy, więc oddaje się siebie w dobre ręce. Ceny naprawde konkurencyjne. Np. za depilację pach prawdziwym laserem (nie IPLem), zapłaciłam 100 zł, za maskę z peelingiem coś koło 50 zł. A jak polubi się ich na facebooku, mają rabaty 30 i 50%.

Gość Janinaska
A znacie może Bio Salon na ul. Piotrowskiej 182? Bo moje koleżanki bardzo sobie chwalą to miejsce i własnie tak się zastanawiam czy się tam nie wybrać na maskę z 24-karatowego złota. Bardzo mnie zaciekawił taki zabieg, a z tego co się dowiadywałam tylko tam go wykonują w Łodzi. Będę wdzięczna za pomoc :)

Gość gość
Bio Salon jak najbardziej moge polecić chodzę co dwa miesiące, z tego co wiem Pani Ania skończyła Collegium Medicum w Toruniu, wie o kosmetyce nieco więcej niż konkurencja :)

Gość Andzelika Skrzydlak
mój prywatny ranking: 1. "Aneta kreuje" - dlaczego? bo: najlepsza relacja cena/jakość, miła atmosfera, osoba z którą można pogadać o wszystkim i wygadać się ze wszystkiego - chyba nigdzie indziej nie spotkałam takiej "psycholożki" jak Panią Anetkę, bezpłatny parking strzeżony, dobry dojazd. 2. "Skarabeusz" - dobra jakość, dużo usług, ładny lokal, usługi fitness, wiele zajęć, dobrzy pracownicy, 3. "Bio salon" - byłam bo robią sobie sami reklamę na forach, więc chciałam sprawdzić, dość drogo, ale dają radę, na jakość nie będę narzekała, bo było dobrze, duży wachlarz usług, 4. "Pink Beauty" - niskie ceny, miła atmosfera, 5. "Novena" - fajny lokal, dobre ceny, atmosfera, skład. Szkoda, że te dwa ostatnie mniej się reklamują. Zwiedziłam wiele salonów i wydaje mi się, że większość tzw. "topowych" marek jest po prostu przereklamowana. A jak przereklamowana, to po co przepłacać. Polecam tę 5, choć miałam dużo problemów z rankingiem, wszystkie są dla mnie dobre.