Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjdvjkvdbdv

Jak przestać porównywać się do jego dziewczyny...

Polecane posty

Gość bjdvjkvdbdv

Facet, z którym się przyjaźniłam (poźniej z mojej strony doszło uczucie, on o tym nie wie i się nie dowie) od niedawna ma dziewczynę. Od tego czasu z nim nie rozmawiam (mówię, że nie mam czasu i go unikam, ewentualnie zapytam co u niego i tyle) ale nie w tym rzecz. Odkąd ją zobaczyłam moja samoocena legła w gruzach. Jest zupełnym przeciwieństwem mnie. Cały czas myślę o sobie negatywnie natomiast o niej w samych superlatywach. Widziałam ją tylko na zdjęciach i one cały czas tkwią w mojej pamięci, Może wyolbrzymiam, nie jest jakiejś cud urody, ale... sama nie wiem :( Nie wiem co zrobić, jak wyrzucić to ze swojej głowy bo cała ta sytuacja zatruwa mi życie... Nasz kontakt opierał się na rozmowach głównie przez internet (jednak poznaliśmy się 'na żywo')

Gość bjdvjkvdbdv
up...

Gość i czego do chuja
oczekujesz od nas?

Gość bjdvjkvdbdv
Rady? Sama nie wiem :O

Gość i czego do chuja
i tak ci żadna rada z kafe nie pomoże

Gość bjdvjkvdbdv
Dzięki

Gość gndndzndzn
Byłam w takiej samej sytuacji:) Jestem ładną dziewczyną i właściwie dobrze czułam się zawsze sama ze sobą, nie miałam kompleksów itd. Rozstałam się z chłopakiem, on szybko potem znalazł sobie inną i ona nie była po prostu ładna ale to była taka, heh, dżaga. Trochę solara i tipsiara, ale jednak jak to u nas w Polsce jest, każdy za nią wzrokiem wodzil a mój były dumny jak paw:P więc wzięłam się za siebie. Schudłam 7kg, wyrzuciłam z szafy wszystkie buty na płaskiej podeszwie i zainwestowałam w szpilki, coraz to wyższe (uwierz mi, nic tak nie działa na mężczyzn, możesz iść ubrana zwyczajnie w jeansy i balerinki, odwróci się za Tobą 2 mężczyzn, wracasz do domu, w tym samym stroju, wskakujesz w obcasy i odwróci się za Tobą 20:P), przefarbowałam włosy, zaczęłam trochę intensywniej się malować i dzięki niemu czuję się teraz meeeeeeeeega świetnie i seksownie, a blond solara nie robi na mnie wrażenia:P

Gość ANAL i ZATORr
ale cipkę mogłabyś pokazać w ramach rekompensaty

Gość szdfxgvnhjkm
wyidealizowałaś ją niezwykle, a to błąd. wyjdz do ludzi, na spacer, na zakupy, dobrze się pobaw. A przy okazji zadbaj o siebie - fryzjer, fitness, manicure itp - to też spowoduje, że poczujesz się lepiej. skoro poznałaś go przez internet, to daj sobie z nim spokoj - nie znam pary, która przetrwała w takim związku dłużej niż rok, wiec tylko traci,łabys z nim czas.

Gość bjdvjkvdbdv
gndndzndzn - nigdy nie narzekałam na swoją urodę czy figurę; podobne jestem ładna, poza tym jestem szczupła - ona ma te tak zwane 'kobiece kształty' i to już pierwszy powód, dla którego praktycznie z dnia na dzień zaczęłam się źle czuć... Zawsze ładnie się ubierałam, delikatnie malowałam, dbałam o wygląd. Teraz robię to nadal ale bez przekonania bo uważam, że jej i tak nie dorównam

Gość bjdvjkvdbdv
podobno*

Gość i czego do chuja
gng..., typowe dla kobiet, zaczynają dbać o wygląd dopiero jak facet je rzuci i znajdzie ładniejszą

Gość ANAL i ZATORr
a co z rekompensatą ?

Gość dlaczego zerwalas z nim kontak
?nie wycofuj sie z jego zycia bo to nowy zwiazek i moze jeszcze nie wypalic wtedy bedziesz miala swoja szanse, a jak sie wycofasz poprostu moze o Tobie zapomniec. nie zadreczaj sie tez jej wygladem bo chyba doskonale wiesz ze wyglad to nie wszystko i skoro ten facet przyjaznil sie z Toba to chyba mu sie podobalas. zawsze jest przykre kiedy osoba na ktorej na zalezy spotyka sie z kims innym byc moze to jest nauczka aby nastepnym razem zaryzykowac

Gość sdasfasf
a moze jestes z krakowa?

Gość bjdvjkvdbdv
szdfxgvnhjkm - to prawda, bardzo wyidealizowałam... Przebywam z ludźmi (nawet gdybym nie chciała to wychodzić muszę - studia i praca ;) ), imprezy od czasu do czasu (nie jestem imprezowiczką) ale bardzo lubię towarzystwo moich znajomych Ale wiadomo, wracam do pustego domu i wtedy myślę

Gość leniwiecc
tez lubie szpilki u kobiety (o ile potrafi je nosic) ale stosujcie je z umiarem ! lepsze sliczne stopki w balerinkach niz halluksy w sexi szpilkach !

Gość ANAL i ZATORr
czy jest szansa na slajdy twoich organów ?

Gość bjdvjkvdbdv
Czasami zakładam szpilki, zależy od okazji ;) Jak do sklepu to wiadomo, płaskie buty (mam jedną parę balerinek, choć baaaardzo długo nie byłam do nich przekonana :D Ale znalazłam takie, które mi się spodobały) :)

Gość ANAL i ZATORr
czyli szans nie ma ,no cóż może następnym razem

Gość bjdvjkvdbdv
W każdym razie od pewnego czasu czuję się o wiele gorzej we własnej skórze... różnimy się pod każdym względem i chyba to najbardziej mnie boli

Gość ANAL i ZATORr
a zapytam ostatni raz ,pokazesz czy nie pokażesz ?

Gość gndndzndzn
A może zainwestuj w kompletną metamorfozę? Nie wiem... zmień totalnie styl, albo zrób czekoladowy brąz z jasnego blondu. Coś zupełnie odmiennego, co pozwoli poczuć Ci się nową osobą, pewniejszą siebie:) Zakupy i zabiegi pielegnacyjne. Udaj się z koleżanką np na dzień w SPA. Jakieś kremiki, masaże, to odpręża i dodaje pewności siebie:)

Gość gndndzndzn ma racje
sa dwa sposoby na to, jak przestac sie porownywac: 1) to Twoj wyglad, musisz uwierzyc, ze jestes super seksowna, zmienic cos, ciuchy, wlosy itd Zmiana musi byc na tyle powazna, ze bedziesz wolala swoj wyglad niz jego nowej 2) musisz znalezc nowego faceta, ktory pokocha Cie calym serduchem i sprawi, ze poczujesz sie najpiekniejsza kobieta na swiecie i uwierz mi, ze bedzie Ci wtedy kolo dupy latalo z kim jest Twoj byly i jak ona wyglada:P

Gość vbjdvjkvdbdv
Hmm w sumie, czemu nie... Dziękuję za posty :)