Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężkie czasy dla porządności

Czemu tyle młodych dziewczyn ma za sobą wielu partnerów?

Polecane posty

Gość gkhjt6op
Jakoś tyle milionów ludzi wchodzi w nastoletnie związki, a wy biedne sieroty kafeteryjne nie potraficie ;] Współczuje.

Gość Eviiika
taaa, dwudziestoparuletnia dziewczna mająca w zyciu 3 facetow juz od razy po tygodniu idzie do łozka. W takim tempie miałaby 33 a nie 3. A tutaj z rozbawieniem przeczytałam ze taka to juz puszczalska:D Ja do prawciczkow nic nie mam, a na pewno nie mam zamiaru takich obrażac. Dnem są za to dla mnie faceci wygłaszjacy z pewną powagą takie idiotyczne poglądy:D Frustracja i życiowe nieudactwictwo aż z was kipi. Na szczęści tacy to jednak tylko ułamek społeczenstwa, albo przynajmniej ja otaczam sie normalnymi i emocjoalnie dojrzałymi ludzmi

o Boze ja mam 22 a moj obecny partner jest moim 3 i co mam sie zaszczelic? nie poszlam z pierwszym lepszym do lozka, bylam w zwazku 2letnim i rocznym, z obecnym jestem ponad 2 lata i planujemy slub na przyszly rok dla niego jakos problemem nie bylo ze mialam przed nim 2 partnerow seksualnych, co dziwne nawet mi nie uwierzyl bo myslal ze mialam wiecej.. a to dlatego ze poznal sporo polek ktore w ten sposob lubily sie zabawic i myslal ze kazda taka jest jak mu powiedzialam ze czuje sie zle bo nie chcialam zeby mi sie tak zycie ulozylo ( czyt. chcialam miec zawsze tego jednego jedynego partnera na cale zycie ) to powiedzial ze jestem glupia, ze dziwka jest ta ktora stoi pod latarnia i bierze za pieniadze.. albo taka ktora sie puszcza z pierwszym lepszym i ma racje! ja szanuje swoje cialo, wiec nie pierdolcie ze laska 20paro letnia ktora ma 3-4 partnerow to jakas puszczalska szmata, nigdy nie wiadomo jak wam sie w zyciu pouklada

Gość Der Metzger
"Jakoś tyle milionów ludzi wchodzi w nastoletnie związki, a wy biedne sieroty kafeteryjne nie potraficie ;] Współczuje." No i chuj ci w dupe

Gość do dziewczyna portugalczyka
a ile on mial kobiet przed Toba?

18:50 [zgłoś do usunięcia] do Frydolina Kaitana ale nie kazdy facet musi znosic przeszlosc kobiety I nie każda kobieta musi znosić przeszłość faceta.