Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężkie czasy dla porządności

Czemu tyle młodych dziewczyn ma za sobą wielu partnerów?

Polecane posty

gdybyś nie był prawiczkiem to byś tak nie pisal bo byś każde ścierwo ruchał po kolei

Gość Ciężkie czasy dla porządności
Mylisz się. Bym się dalej szanował i nie zaliczał dziewczyn

Gość szanowac sie kobiety!
i nie puszczac sie!

Ja mam jednego partnera i tak zostanie. Dla mnie to obleśne mieć wielu partnerów seksualnych.

Gość takich jak ty jest malo
.

ale wy jesteście dziwni. :O ja mam 21 lat i drugiego partnera w łóżku, kiedyś pewnie będzie i trzeci, a co to ma w ogóle za znaczenie? :D

Gość do Frydolina
ma duze znaczenie bo np. prawiczek nie chce dziewczyny, ktora miala wielu partnerow

niech się też zastanowi czy wszystkie kobietą chca mieć kontakt z prawiczkiem. :D choćby miały jednego partnera lub nie miały go wcale :D

Ja mam 22 lata i jestem dziewicą. Trochę bezsens. ale cóż zrobić. Na razie nie napatoczył się nikt godny uwagi. Mam pecha.

Gość do Frydolina
a to prawiczek nie moze byc fajnym chlopakiem?

Gość ja miałam 9 ciuuu
dotychczas 9 partnerów, a mam 21 lat. cóż dużo, ale dodam, że nie miałam żadnego po imprezie każdego znam, z większością mam dobry kontakt. Po prostu lubię ten sport', aczkolwiek nie planuje kolejnych 9ciu ;) zapamiętajcie ludzie drodzy szacunek do siebie to nie pozwalanie sobie na wyrządzanie zła i ośmieszania. Np. dla mnie kobiety nie szanujące te to co wracają do facetów, którzy je zdradzili i to często nie raz. A nie przespanie się z kimś dla przyjemności w miłej atmosferze. No cóż zpomniałam, że żyjemy w kraju, których docenia się męczennictwo, a nie czerapnie z życia szczęscia.Interesuja bardziej ile sąsiadka miała partnerów niż problemy rodzinne . Ludzie więcej uśmiechu :) relaksu .... i mnie złośliwości.

Gość do Frydolina
ja do nikogo nic nie mam, ale nie chcialbym kobiety ktora miala wielu partnerow

Skoro facet ma prawo mieć wiele partnerek w łóżku, to i kobieta ma prawo mieć wielu facetów w łóżku. Mamy równouprawnienie.

Gość ja miałam 9 ciuuu
skoro nie chcesz to nie będziesz miał. Ja za to nie chciałabym mieć faceta, który nie umie dominować w łóżku. Czy w tym cos złego ?? czy Ci co nie dominują są gorsi ?? NIE. Po prostu każdy ma inne wyamagania i wszystkie należy szanowac. Pozdrawiam i życzę takiej z małym przebiegiem ;)

Gość do Frydolina
Kaitana ale nie kazdy facet musi znosic przeszlosc kobiety

ja nie powiedziałam, że prawiczek nie może byc fajnym chłopakiem. :P ale ja na przykład nie chciałabym kochać się z prawiczkiem. On nie chciałby ze mną, bo nie jestem dziewicą, a ja z nim i tyle. :P

Gość do Frydolina
:P

Gość do Frydolina
poza tym jak mialas 2 partnerow to nie tak duzo

Gość nie taka łatwa
Ja z trzema ten trzeci to mój obecny narzeczony , poprzedni to nieporozumienie w ogóle jakieś a pierwszy z którym spałam był miłością licealną . Mam 22 lata nie czuje to wielu partnerów .... gdyby nie ten drugi to prowadziłabym się idealnie :)

A ja mialam 27 lat jak stracilam dziewictwo. Po drodze mialam kilku chlopakow, ale jakos zaden nie zawrocil mi w glowie na tyle zebym miala ochote na seks, a kiedy pomyslalam, ze moge z takim wpasc i nigdy juz sie go nie pozbede, to romanse bardzo szybko konczylam. Nie wierze w chodzenie do lozka w imie tego ze wypada, albo chlopak nie bedzie czekal. W koncu spotkalam takiego ktory tak na mnie dzialal, ze najchetniej nie wypuscilabym go z lozka... Mimo wszystko nie ulozylo nam sie, bo on nie tylko mnie w lozku goscil ;) Moj maz wiec jest moim 4 partnerem i z nim rowniez mam ochote spedzac wiele czasu w lozku. 2 i 3 to byly pomylki dzieki ktorym dowiedzialam sie, ze 1) seks z przyjacielem nie uczyni go kandydatem do wspolnego zycia 2)za szybkie chodzenie do lozka zabija chec rozwoju zwiazku.

Gość wiele latwych kobiet
tutaj

Gość jak wasi faceci znosza
ze mialyscie tylu partnerow?

Pewnie tak jak one znoszą fakt, że ich faceci mięli dużo partnerek. Autor napisał, że dwadzieścia-kilka lat i 3-4 partnerów to dużo...hm...chyba nie bardzo, nie jest to jakaś powalająca liczba, spokojnie można w wieku dwudziestu kilku lat być w 3-4 seksualnych związkach.

3-4 partnerów w wieku 22 lat to już gruba przesada,dla mnie to już prawie puszczalska.Nie gadajcie,że facet w tym wieku ma dwa razy tyle,bo możecie się z tym nie zgadzać ale każdy dobrze wie jak to jest,facet może mieć wile partnerek i będzie to lepiej widziane niż by był prawiczkiem w tym wieku,to podnosi jego męskośc,tak było od dawna,tak jest teraz i tak będzie zawsze.Inaczej się spostrzega ilość partnerów u facetów a inaczej u kobiet.W wieku 22 lat,kobieta powinna być jeszcze dziewicą lub maź, jednego partnera.

Nie obchodzi mnie jak to jest widziane, puszczalski facet to...puszczalski facet. I tyle. Więc nie bądźcie hipokrytami.

Gość gkhjt6op
W wieku 22 lat,kobieta powinna być jeszcze dziewicą lub maź, jednego partnera. A kto tak powiedział ? Czy myślisz że seksualność człowieka włącza się nagle kiedy ten ma 22 lata ? Już w podstawówce nawiązują się pierwsze niewinne sympatie. A normalna, zdrowa osoba wchodzi w pierwszy poważny związek z wieku 17/18 lat. Jeśli wyście nie wchodzili to jesteście uczuciowo upośledzeni.

Gość Eviiika
Myslicie ze jakąs kobiete interesuje, jakie zdanie ma o nich kafeteryjne towarzystwo prawikow?:D Prawda jest taka, ze przeciętnie u normalnych ludzi jakies zycie erotyczne zaczyna ok 18 roku zycia. Nie kazdy ma to szczęcie ze poznaje od razu partnera na całe zycie, ale nawet bardzo konserwatywnie podchodząc do spraw seksu, w wieku 20 paru lat chyba naturalym jest ze miało sie kilku partnerów. Coz dziwnego jest ze sypia sie z chłopakiem z ktorym jest sie rok dwa? Nie przejmujcie się, was i tak żadna "puszczalska" kobieta by nie zechciała więc nie rozumiem po co ten temat i jałowe dylematy?

Gość do Eviiika
co innego rok, dwa. co innego jak dziewczyna idzie do lozka po tygodniu

Gość do Eviiika
poza tym prawiczek to od razu dno?