Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfg

co ci faceci mają z tym seksem??

Polecane posty

Gość fgfg

umowilam sie z facetem, ledwo go znam. Przez całe spotkanie był lekko dziwny ale przyzwoity taki "frajerek". Po spotkaniu napisał na gg " to kiedy będziemy sie kochac??" . Najlepsze jest to, że dla niego to nic nienormalnego ale dla mnie takie pytanie po kilku dniach znajomości jest wysoce niestosowne. co uważacie ?? może to jest normalne ?/

faceci maja mózg i fiutka ale krwi tylko tyle aby zasilić jedno na raz. szukaj takiego który częściej myśli głową a nie główką. temu to właśnie powinnaś dać kopa.

Gość dfefe
co za palant...

Gość nie matura lecz chęć szczera
różaniec z facetem to będziesz odmawiać w wieku 70 lat, głupia suko, pobujaj jajami proboszcza, to ci tochę rozumu do łba wleci.

Gość zainstaluj sobie linuxa
a levi dalej pierdoli swoje mądrości

Gość rozsądnaaaaa
A ja niedawno spotkałam się facetem z czata. Rozmawialiśmy przez tel. na gg, naprawdę wysoka kultura, żadnych ale to żadnych podtekstów sexualnych. Zaprosił mnie do bardzo drogiej restauracji. Po godzinie on do mnie, że mogę pójść z nim do pokoju (był z daleka więc wynajął pokój w hotelu) i mam się nie bać, napijemy się wina. Ja mu mówię, że wykluczone. No to dalej normalna gadka. Zjedliśmy. Kupił drinka. I nagle do mnie z tekstem: jaki masz biust ? Oczy mi z orbit wyszły :o zbyłam go niby żartem. Potem rozmawialiśmy o sexie : nie wiem po co, tak ogólnie, a on do mnie z nienacka, że ma niedużego siusiora :D i znowu gadka o jakiejś saunie :o Koleś miał 36 lat. Wysokie stanowisko, a tutaj takie farmazony.

Gość fgfg
do nie matura lecz chęć szczera wsadz sobie w kran i sie nie odzywaj

Gość rreww
tez to zauwazylam ,porazka:O

Gość fgfg
facet zrobi wszystko, żeby zaliczyć. Nawet gdybym miała ochote to nie byłoby szans