Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina21bdg

Szukam koleżanki z Bydgoszczy

Polecane posty

Gość Paulina21bdg

witam wszystkich:) szukam koleżanki z którą mogłabym miło spędzić czas chodzi mi o spacery, plotki przy kawie, wypady do pubu, zakupy, wieczorne rozmowy itp., wiem, że szukanie znajomości przez internet ma swoich zwolenników i przeciwników ale mam dość samotnych dni spędzonych przed komputerem. Miałam "przyjaciółki" od podstawówki ale bardzo się na nich zawiodłam więc przestałam się z nimi kontaktować. Jestem sympatyczną studentką:) proszę o odpowiedź na forum:)

Gość Kasia bydg
z jakiego osiedla jestes?

Gość panny z wilka
sam dojazd na Fordon to cała wyprawa :o

Gość panny z wilka
mieszkam koło Bydgoszczy:P więc odpada wejdź na czat Bydgoszcz tam ma większe szanse

No ja też z Bydzi. Ale żeby zostać koleżankami trzeba czegoś więcej niż mieszkanie w tym samym mieście

też tak sądzę :) warto się lepiej poznać i mieć wspólne zainteresowania, nie uważam, że każda osoba która do mnie napisze jest już moją koleżanką

Gość Kasia bydg
ja z Osowej ;]

mam koleżanki na studiach tylko, że one mają chłopaków i z nimi spędzają czas (albo na ciągłych imprezach) a ja nie lubię prosić się o to aby ze mną czas spędziły, nic na siłę.

zapomniałam dodać, że z większością z nich łączy mnie tylko kierunek studiów. Z jedną koleżanką trzymam się bardziej ale ona ciągle spędza czas z chłopakiem (jest od niego uzależniona :P ) albo pracuje :)

No ja też z koleżankami ze szkoły nie utrzymuję kontaktów. Wszystkie już mają mężów i dzieci. Zero wspólnych tematów. Kilka kumpel z pracy mam, ale to raczej nie są jakieś wielkie przyjaźnie. No ale od Ciebie jestem parę lat starsza

wiek dla mnie nie ma znaczenia (w granicach rozsądku oczywiście) ale rozumiem, że możemy mieć różne poglądy na świat z powodu różnicy wieku i brak wspólnych tematów

czy naprawdę nie ma żadnej dziewczyny w podobnej sytuacji?? wygląda na to, że tylko ja jestem taka zdesperowana hehe :P

Gość Nata BYDZIA
a ja jestem z Blonia a Fordon to moj drugi dom a z ktorej czesci Fordonu jestes? niestety jest mam troche podobna sytuacje co do kolezanek i coraz bardziej sobie uswiadamiam ze kazdy idzie w swoja albo juz dawno poszly i sa dzieciate mezate.Mysle ze jezeli chcesz tu kogos poznac to nalezalo by przejsc na GG forum to kiepskie miejsce na zapoznawanie sie:)

Gość megg91
ehh.. a ja od października (jesli się uda) to zamieszkam w bydgoszczy (z powodu studniów :P) szkoda, że dopiero wtedy...

Gość zmijka83
Witam, Jestem w podobnej sytuacji.. jednak mam męża i dziecko.. ale brakuje mi przyjaciółki do której mogłabym zawsze zadzwonić, wyjść na kawe czy poplotkować.. niestety wlasny dom i rodzina sprawiły, że straciłam przyjaciół.. wszyscy się rozeszli i teram nie mam z kim pogadać.. spotkać się czy wyjechac gdzies na wakacje w większym gronie.. mieszkam w Bydzi, niestety na Okolu..

Gość Kleinenixe
Mam ten sam problem,coZmijka83. Zamężna,dziecko,ale bez przyjaciół:(

Gość Klaudyjka
Hej, Paulina jestem w indentycznej sytuacji co ty. Tez bym chetnie kogos poznala na pogaduchy, wyjscia, imprezy, po prostu do spedzania czasu :)

Klaudyjka jeżeli chciałabyś ze mną porozmawiać to proszę napisz mi meila na paula21bdg@wp.pl :) jeżeli któraś z dziewczyn też chciałaby ze mną porozmawiać to również proszę o meila :) pozdrawiam

Gość OnaBDG
Hej Paulina :) trochę stary ten Twój post, ale może jeszcze tu wchodzisz? :)

Gość gość
Hej;) też chętnie poznałabym kogoś;) mam 22 lata, mail: nellady@interia.pl

Gość gość
hej,ja też chętnie poznam koleżankę,mam 28 lat i 2 dzieci,powiedzmy,że dochodze do siebie po okresie maleńkości moich dzieci i chętnie bym zawarła jakąś nową znajomość na jakies rozmowy czy wyjścia,większość koleżanek ulotniła się w czasie tych ciężkich 4 lat z maluchami ;)

Gość gość
w srodmiesciu zazwyczaj mieszka najwieksza patologia:o

Gość gość
W Bydgoszczy mieszkam od dwóch lat. Sytuację mam taką jak Wy, przyjaźnie po skończonych studiach prysnęły, a koleżanki z pracy to tak ogólnie współpracownice. Mieszkam na Osowej, 26 lat, od roku mężatka, nie licząc męża to innych dzieci i zwierząt nie mam ;P

Gość gość
Hej, mam 22 lata i również chętnie bym kogoś poznała ;) Przyjaźnie się rozpłynęły po licencjacie, a zostałam w BDG i mam dużo wolnego czasu, więc jestem otwarta na wszelkie wyjścia! Nie lubię siedzieć w domu;):) Kontakt: ona_91@poczta.pl