Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradziecka narzeczona

czy to była zdrada? czy powiedzieć narzeczonemu?

Polecane posty

mam cudownego faceta. kocham go i w ogole chce z nim byc i rodzić mu dzieci. jakiś czas temu zapoznałam pewnego faceta przez internet. dobrze mi sie z nim pisał. o spotkaniu zadecydowała głównie ciekawosc. nie widziałam w całości wczesniej jego zdjęcia. spotkalismy się. no pierwsze co to wywarł na mnie oszałamiające wrażenie. jest wściekle przystojny. pogadalliśmy, wypiliśmy po piwie. no i potem poszlismy na spacer i na tym spacerku doszło do pocałunku. zle sie z tym wszystkim teraz czuje. nie wiem jak zalatwić sprawę ze swoim narzeczonym (czy mu mowić?) i jak zalatwić z tym kolesiem... on ewidentnie do mnie startuje, pisze mi ciagle na gg czułe słówka... a ja z jednej strony wiem, ze powinnamt o zakonczyc i sie z nim juz nigdy wiecej nie spotkac, ale z drugiej to mam ochotę go jeszcze zobaczyć, rzucic sie na niego, zgwałcić i uciec. co robić :( był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość ANAL i ZATORr
ja nie byłem

Gość to jest oszustwo
zapomnij o tym oszuscie, wroc do normalnego zycia i tyle.

ale jakie oszustwo?

Gość dfvdfvd
miałam podobnie ale wybrałam tego z którym byłam. i byłam z tego dumna. teraz od 4 lat nie jesteśmy razem i żałuje że wtedy nie wybrałam tamtego

Gość nie matura lecz chęć szczera
odśpiewaj hymn państwowy i piardnij.

to jeszcze nic, jest coś gorszego :o Od pewnego czasu wchodzę na czat dla miłośniczek i miłośników brudnego seksu - pissing,scat,rimm itd.,bardzo mnie to kręci :) poznałam tam pewnego Pana,55-letniego miłośnika sado-maso.Zaprosił mnie do siebie,rozmawiało nam się wspaniale no i dałam się namówić do zostania na noc.Zaczęliśmy się całować po czym on przykuł mnie kajdankami do łóżka i obficie zdefekował na moje cycuszki a później zrobił siku do moich ust.Zaznaczam,że nie doszło między nami do stosunku,jedynie później wylizałam mu odbyt a w zamian on zrobił mi palcówkę.Czy to zdrada?

Gość pitulinka
Proponuje wszystko powiedziec narzyczonemu i go zostawic, moze znajdzie sobie porzadna dsziewczyne. Wspolczuje mu. Teraz postaw sie w sytuacji, ze to wlasnie on sie spotyka z jakas dziewczyna i ma takei mysli.... fajnie sie czujesz?

czasem ciągnę szminę mojego psa,czy to zdrada?

18:41 - bla bla bla. nawet do konca mi sie nie chciało doczytać tego żałosnego podszywa

czekam na sensowne odpowiedzi :o

Gość moj pies nie je takich
mysle, ze jakbys naprawde tak kochala swojego faceta to bys nie poszla na zadne spotkanie bo po co? z ciekawosci mowisz? a co by cie obchodzil jakis obcy facet juz nie wspomne o pisaniu z nim na necie:O

Gość pitulinka
no to dalam ci sensowna odpowiedz....czy chcialabys zeby narzeczony sie soptykal z jakas inna panienka, malo tego calowal sie znia...chcialabys? jakbys to odebrala? Zdrada czy nie?

biegam nago po dworcu i zapowiadam pociągi :classic_cool:

Gość rozsądnaaaaa
Mój mąz tak chyba zrobił bo widziałam jego gg i wiesz co? jesteśmy rok po rozwodzie :) zostaw go lepiej i daj mu święty spokój :o

Gość moj pies nie je takich
tez tak mysle. powiedz mu prawde niech sam decyduje co z toba zrobi.

"mysle, ze jakbys naprawde tak kochala swojego faceta to bys nie poszla na zadne spotkanie bo po co? z ciekawosci mowisz? a co by cie obchodzil jakis obcy facet juz nie wspomne o pisaniu z nim na necie" no sory, ale to, że jestem w związku ma oznaczać,że mam sie kompletnie odizolować i zamknąć na ludzi? co za bezsens. masz faceta to juz nic innego nie powinno cie obchodzić. :o

Gość pitulinka
No raczej cie nie powinni interesowac inni faceci, no a napewni nie powinnas sie z nimi calowac :-(. Wspolczuje twojemu chlopakowi.