Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokoojjnma

Coś mi się stało w oko. Powinnam iść do lekarza czy samo przejdzie? Zdjecie.

Polecane posty

Gość Zaniepokoojjnma

Coś mi się stalo w oko. Ostatnio duzo siedzialam przy laptopie piszac prace mgr. Nie wiem czy to nie od tego.. W kazdym badz razie jakas czerwona plamka krwista pojawila mi sie na oku.. Czy powinnam sie tym zaniepokoic i isc jak najszybciej do lekarza, czy samo przejdzie? Mial ktoś moze kiedys takie cos..?

Gość ananaaaaaa;a;;a
to przejdzie ale za jakis tydzien, dwa , zylka ci pekla

Gość ja z kolei nie mam nic...
rob sobie oklady z rumiankiem. lepiej idx do lekarza, pewnie tylko przemeczenie oczu ale moze cos zie dzieje

Gość lisvel
też kiedyś tak miałam, może nawet trochę bardziej, poszłam do lekarza ale powiedział że to nic takiego i powinno samo zniknąć ale mimo wszystko przepisał mi jakieś krople wzmacniające siatkówkę

Gość Zaniepokoojjnma
Mama mi mowi ze to moze byc niebezpieczne bo prawie ze zachodzi na zrenice. Ludzie ratujcie bo zaczynam panikowac. Mama mi kaze jechac na okulistyke z tym.

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Twoja mama nie wie gdzie jest źrenica 😴

Gość lato11
Nie martw się, pęknięte naczynko w oku. Może się wiązać z nadciśnieniem, ale na pewno nie umrzesz ani nie oślepniesz :) Jak się boisz to idź do lekarza, ale niewiele ci pomoże, to się będzie wchłaniać jakiś czas. Miałam trzy razy.

Gość bkhtjys
oko wysiliłaś ciśnienie się zrobiło w oku i żyłka pękła nie zawracaj tyłka lekarzowi taką głupota.

Gość rozalinka,.,.,.
hehe jabyś zobaczyła moje oko po jęczniemiu to być zemdlała, wyglądałam jak wampir, popękało mi w oku chyba ze sto takich naczynek, a źrenica się nei przejmuj bo nigdy nic ci się na niej nie stanie tam nie ma możliwości pęknięcia naczynia krwionośnego !!!

Gość oibmh7
nie masz powazniejszych problemów ja pierdziele :/