Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xróża88x

Problem z młodszą siostrą mojego chłopaka...

Polecane posty

Gość xróża88x

Witam Mam pewien problem z którym sobie nie radzę, mianowicie mój chłopak ma młodszą siostrę (6 lat prawie 7). Od pewnego czasu zaczęła mi bardzo przeszkadzać. Wiem że to dziecko i trzeba mieć do dzieci dużą cierpliwość ale ja jej NIE MAM mimo że mam 23 lata. Za każdym razem gdy przychodzę w odwiedziny do domu mojego chłopaka spotykam się z wariowaniem, krzykiem na mój widok. Zawsze chce żebym się z nią bawiła, a mnie bardzo męczy zabawa z nią. Praktycznie nie mogę zostać sam na sam z chłopakiem ponieważ zawsze ona idzie za nami, a gdy zwróci się jej uwagę wybucha płaczem. Jest bardzo rozpieszczona i zawsze wszystko musi być po jej myśli. Nie mam ochoty się z nią bawić a jej marudzenie doprowadza mnie do szału. Nie sądziłam że przychodząc w odwiedziny do mojego chłopaka zamiast z nim będę spędzać czas z jego siostrą! Tak dłużej nie dam rady. Może któraś z was ma podobny problem? Czekam na komentarze.

Gość fnkjlfcnhewlcf
powiedz chłopakowi co myslisz na ten temat albo zapraszaj go do siebie:)

Gość xróża88x
Prosiłam o przyzwoite komentarze. A jak ktoś nie ma nic konkretnego do powiedzenia to niech powstrzyma się od sprośnych komentarzy i podszywania się pod moją osobę.