Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultimatum meza

Maz postawil mi ultimatum albo on albo moi rodzice!!

Polecane posty

Gość ultimatum meza

Kazal mi wybierac bo nie podoba mu sie ze w kazdej sprawie chodze do rodzicow po rade a ja po prostu musze do nich chodzic. Pamietam jak myslelismy z mezem o dziecku(o synku ktory jest juz na swiecie), to rodzice odradzali mi na poczatku ciaze bo stwierdzili ze to bedzie dla mnie szkodliwe, szkodliwe dla mojego zdrowia ale potem jak im o tym powiedzialam ze jestem w ciazy to rowniez musialam do nich chodzic bo potrzebowalam ich wsparcia, a teraz tez zostawiam syna codziennie u rodzicow bo oni przyjezdzaja po niego co tydzien, ostatnio tesciowie chcieli go zabrac do siebie ale moi rodzice nie wyrazili na to zgody. Co powinnam zrobic w tej sytuacji?

Gość panny z wilka
wyjść za mąż za swoich rodziców :o

Gość olivia dunham
powinnas sie zdrowo pierdolnac w leb:o i na przyszlosc wymyslac lepsze prowokacje

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
rodzice nie wyrazili zgody na to, żeby teściowe spędzili trochę czasu ze swoim wnukiem 😴

Gość ultimatum meza
Ale to nie jest prowokacja, ja bardzo mlodo wyszlam za maz jak mialam 22 lata. Mojemu mezowi przeszkadza to ze wszystko konsultuje ze swoimi rodzicami, a rodzice nie wyrazili na to zgody z pewnych powodow, stwierdzili ze rodzice mojego meza sa nieodpowiedzialni by zajmowac sie dzieckiem.

Gość kupolityna
przedewszystkim widzę że jesteś straszną egoistką myslisz tylko o sobie w każdej twojej wypowiedzi jest ja to moi rodzice to tamto żal mi twojego męża naprawdę dobrze że nie musi takiego zachowania znosić:)

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
ja też wyszłam za mąż w wieku 22 lat, ale rodzice nie wtrącają się do mojego życia :o dorośnij :o

hehe ale fajna dziopa :D napisz cos jeszcze o twoim małżeństwie :D fany topik

Gość Wiedźma37
Kobieto otrząśnij się bo za chwilę stracisz rodzinę SWOJĄ RODZINĘ rodzice są ważni i nie wolno się od nich odwracać ale to jest twoje życie i twoim starym n ic do tego Nie tumacz się głupio"bo ja biedna taka młoda byłam miałam 22 lata"ja miałam 20,ale nie leciałam do mamy żeby mnie wspierała bo od tego był mój mąż i jest już 18 lat ja wspieram jego a on mnie,a ty dorośnij wreszcie i postaw się rodzicom,bo możesz stracić coś ważnego,