Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusińskaaaa

X- FACTOR -komentujemy??!!!

Polecane posty

Gość ten cały szpak
jest typowym idolem emo - debilek, tyle w temacie. Gienek de beściak, Dziewczyny ok, reszta niech spierrdala :classic_cool:

Gość moja trojka
1.Ada 2.Loska 3.Szpak... Szpak jak dalej bedzie grał gwiazde to przegra, niech sie uczy skromnosci od Loski, aha szpaka trawie dopoki go słysze jak go widze to mi watroba gnije

Gość djkshjf
ja licze w pierwszej kolejnosci na Michala❤️ a na drugim na loske. on juz ma dom i rodzine, zarabia na ulicy..a szpak nie. ma szanse sie wybic i tego mu rzycze:)

Gość a jaa to
nie trawie tej calej ady! strasznie mnie irytuje ta jej geba

Alez on jest naturalny,niczego nie udaje :) tylko moglby tak nie gwiazdorzyc.

Gość djkshjf
życzę:* mialo byc rzecz jasna.

Gość przescieradło
CO MYSLICIE O ADZIE SZULC? mi osobiscie sie bardzo podoba

Gość moja trojka
szpakowi w pewnyem zakresie brakuje glosu i zaczyna sie drzec zeby to nadrobic

moja trojka- apfeee :O :O daruj sobie zbedne komentarze :O Co do Ady, ma swietny naprawde swietny glos.

Gość moja trojka
jesli nie słyszysz to włacz sobie dzisiejszy wystep na VOD i sluchaj a sie nie gap to moze zauwazysz ze szpak nie jest taki cudny

Gość przescieradło
madox nagrał ost nutke z ziomkiem z mam talentu, czytałem na pudelku takze jestem zajebiisty :D

ja pierdziele jak wygląda na scenie wokalista Aerosmith każdy wie jak wygląda na scenie wokalista the cure- też chyba każdy widział i wielu , wielu zagranicznych innych pomalowane oczy, dziwaczne ubrania i to jest ok to nikogo nie razi to jest cool a jeśli na taką kreację siebie postawi polak to jest już nienormalny, pedał i chooj wie kto jeszcze brak tolerancji dla tego co nasze, polskie ale odważne jest oszałamiającym (w sensie negatywnym) zjawiskiem widać polsce to, rzeczywiście pasuje tylko niczym się nie wyróżniająca podśpiewująca- fałszująca starsza pani- takiej kibicujemy, takiej się nie boimy szkoda gadać

niewyróżniająca*

bo ma gówniany głos zaprezentuj nam swój głos o znawco! :P

i jeszcze mała nieścisłość to przerysowany? czy nijaki? zdecyduj się na coś bo wiesz nawet ja- debilka zauważyłam brak logiki w twojej wypowiedzi :)

Gość ja się nie pcham do
programów muzycznych, bo głosu nie mam, ale jestem widzem i mam prawo wyrażać swoje opinie. To po pierwsze. Po drugie, ten Szpak nigdy kariery nie zrobi, ugrzęźnie w gównie, czyli w swoich klimatach i świat o nim zapomni, na szczęście

Gość przerysowanie jest nijakie
durna kobieto. Przerost formy nad treścią nie zawiera w sobie treści, to nijakość, miałkość. Ty i logika? Nie rozśmieszaj mnie :O

przerysowanie jest nijakie no sokratesem to ty nie zostaniesz:) przerost formy nad treścią może być kiczem ale ciężko nazwać to nijakim:) i co do tego przerostu formy owszem jakby pani stankiewicz (?) ubrała się jak szpak i tak zaśpiewała jak śpiewa to tak to byłby przerost formy nad treścią szpakowi można zarzucać sztuczność może nie odpowiadać komuś jego wizerunek sceniczny ale wielu chciałoby mieć jego głos

jak on sie caly trzesie to mysle ze zaraz sie zesra na tej scenie bo ja tak sie trzese jak wstrzymuje sraczke jak to mówią:) nie mierz kogoś swoją miarą :) :P

ike,noxelia-my i tak wiemy swoje, oni swoje, nie ma co sie z nimi kłocic i uswiadamiac im niczego, bo do tych prostackich umyslow i tak nic nie dochodzi, po co sie trudzic, olac ich i tyle.To sa tylko zwykli szarzy ludzie,niczego soba nie wnoszacacy...

Gość przescieradło
final : Gienek i Ada, i moze ten smiesdzny MIchalek pedałek. tyle w temacie

jeśli szpak i gienek dojdą do końca to i tak finał dla któregoś z nich będzie niesprawiedliwy obaj- mimo, że różnią się od siebie są niebanalni i przede wszystkim cholernie dobrzy w tym co robią chociaż każdy z nich robi to na swój sposób

jakbym miala takiego syna miec to wolalabym nie miec dzieci gdyby twoi rodzice widzieli co wyprawiasz na tym forum pewnie też poważnie by się zastanowili:)

Gość przescieradło
hmm pedałem było juz? no tak było ;) pedałem chyba tez juz było hmmm no i pedałem tez juz było ;D aaaaaaaa i jeszcze pedalem . MICHAS PEDALE JESTES JAK CIPKA Z PRZEBRANIEM ooooooooo zajebissssssssteeeeee ;D ze jest pedałem to chyba tez juz było hmmm ;D

Gość oszesz fak
A najlepsze jest to, że nie chodzę do kościoła, nie znosze Kaczyńskiego,nie jestem moherem , ALE I TAK BRZYDZĘ SIĘ TAKIMI DZIWAKAMI JAK SZPOK

Gość przescieradło
ale najbardziej irytuje mnie to ze pomimo tego ze jest pipka i pedałkiem to o nim piszemy ehh, swiat spadl na psy! i jakby niebyło to dzieki temu ze jak juz wczesniej wspomnialem jest pipka i pedalkiem to wlasnie dlatego o nim piszemy i jest jakby niebylo w pewien sposob slawny ( ja kurwa powinienem zostac polonista!)