Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomysłowy

Mam stulejke i mam pomysł..

Polecane posty

Gość Pomysłowy

Czesć mam 16 lat i mam pomysł pozbycia sie stulejki. POmozcie mi podjac decyzje czy jest dobry.. Wchodzimy do goracej wody. I w stanie spoczynku naciagamy go do końca. Poczym bawimy sie nim aby stanał oczywiscie dalej mamy naciagnieta skorke no i powoli dajemy skorke do normalnego stanu. Czy w wieku 16 lat to pomoze?:>

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
to zależy od stopnia stulejki, ale próbuj

Gość what??!?!?!
z tego co rozumie, bo tak napisałeś że nie jestem pewinen, to nie pomoże... efekt będzie taki, że ci stanie, a skóra będzie ciasno ucikała na penisa przed główką jak cockring... chyba że masz na myśli powtarzanie tego ćwiczenia setki razy aż skóra naturalnie się nie rozciągnie, wówczas istnieje niewielkie prawdopodobieństwo na poprawę, ale nnie na rozwiązanie problemu... nie chcę zabijać twojej kreatywności, ale gdyby taki zabieg pomagał, lekarze by na to wpadli... idź jak normalny facet chcący wyleczyć stulejkę na zabieg, a nie będziesz wymyślał... to tak jak metodą chałupniczą podcinać jajowody... nie warto.

Gość Szymuś
Oszalałeś ?! A jak zepsujesz sobie lolka ?

Pomysłowy Jeśli na opadniętym dajesz radę ściągnąć napletek to takie ćwiczenie daje dużą szansę że pozbędziesz się stulejki. Z tym że to trochę potrwa. Proponuję jednak podejść do lekarza. Zabieg nie trwa długo i nie zostaje się po nim w szpitalu.

Gość Pomysłowy
Hmm Po zabiegu można normalnie chodzić do szkoły czy trzeba zostać w Domu?:>

Nie wiem dokładnie, ale najwyżej kilka dni zwolnienia dostaniesz. Poszukaj w necie o tym. Jest strona specjalna. Ktoś dawał do niej adres w jakimś temacie.