Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malgorzataa19

problem z pamięcią

Polecane posty

Witam. Otóż od jakiegoś czasu zauważyłam że mam problem z pamięcią a mam dopiero 20lat ... :( . Cały czas zapominam o wszystkim, zapominam słów... prostych słów... gdy rozmawiam to zacinam się i aż mi głupio i zaczynam udawać że jestem roztargniona i się uśmiecham byle szybko zakończyć rozmowę, Gdy piszę długopisem w szkole cały czas się mylę... mylę kolejność literek w słowie, ciągle muszę się poprawiać.. Gdy coś czytam, czy rozwiązuję testy na komputerze na prawo jazdy kręci mi się w głowie... nie mogę czegoś szybko przeczytać czy rozwiązać bo bardzo mi się kręci w głowie... wtedy muszę przestać, usiąść czy położyć się i odpocząć, ale gdy znów zacznę zaczyna się to samo... ja nawet książki czytać nie mogę bo zaczyna mi się w głowie kręcić :( nawet jak oglądam jakiś film i jest szybka akcja też zaczyna mi się kręcić w głowie i muszę przestać oglądać ... Ostatnio Pani z geografii pytałam kiedy nam odda nasze prace a wszyscy na Mnie patrzyli jak na dziwaczkę bo Pani nam te prace parę dni wcześniej oddała i nawet Ona gdzie uczy 3szkoły kilkanaście klas pamiętała że nam je oddała i jeszcze mi z pamięci powiedziała jaką ocenę dostałam ... Dużo mogłabym tu przykładów podawać... Czy to może być coś poważnego ? Proszę o rady. Będę bardzo wdzięczna . Pozdrawiam

Gość ewiii
to może być anemia zrób badanie krwi

Gość aefsvsvaev
to objawy guza mózgu. to nie musi być nic poważnego, żaden rak, po prostu guz/zgrubienie, które uciska pewne partie mózgu. idź na prześwietlenie, oczywiście operacje na mózgu są ryzykowne w zależności od umiejscowienia, życzę, żeby nie było to nic głęboko pod czaszką.

Gość cvn sjvn sjn
depresja tez ma takie objawy ,stres tez - wizyta u lekarza zalecana .

" [zgłoś do usunięcia] ewiii to może być anemia zrób badanie krwi" Od anemii nie ma tak widocznych objawów z pamięcią ale co najwyżej z kondycją:P.Napisałem jasno-najprawdopodobniej przez zatrucie:P.Poza tym ewentualne złogi w mózgu:P.

Dziękuję za odpowiedzi, na pewno w tygodniu udam się do lekarza i gdy porobię badania napiszę o tym co mi jest by inni na przyszłośc wiedzieli co robić . Pozdrawiam

Gość dziwię się że jeszcze
dziwie się że jeszcze nie byłaś z tym u lekarza, jak dla mnei to co opisujesz to nie są normalne objawy każdemu może się zdarzyć chwilowe zaćmienie czy roztrzepanie ale te objawy z przeskakującymi literkami czy zawrotami głowy podczas oglądania telewizji to z pewnoscią objawy neurologiczne, powinnaś iść z tym do lekarza to mogą być jakieś objawy padaczki albo innych choób neurologicznych