Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncryoeqnyrceqowui

Jakich błędów na pewnoi nie popełnicie przy drugiim dziecku?

Polecane posty

Gość ncryoeqnyrceqowui

No wypowiadajcie się panie

Gość zbytnie uzaleznienie od mamy
:)

Gość adorable cow
1. nie bede upierac sie przy karmieniu wylacznie piersia 2. od poczatku zaprzegne faceta do roboty 3. bede unikac tesciowej jak ognia amen

Gość rotterdham jaki
nie będę nad ranem brała do naszego łóżka :)

Gość habenistos
1). Bede unikala matki i tesciowej jak ognia:) 2). Bede mniej nosila na rekach, 3). bede bardziej konsekwentna - pewnie to chcesz uslyszec;)

Gość jdewj
1. nie będę w nocy karmić na siedząco, w fotelu bo rozbudzałam się i potem zasnąć nie mogłam a jak zasnęłam to syn na kolejne karmienie się budził. Teraz zamierzam karmić na leżąco, w łóżku 2. Nie będę kupować oryginalnych Pampersów, najdroższych chusteczek. Te tańsze nie oznaczają gorszej jakości

Gość nie będę:
nie będę: tyle się opychać w ciąży przejmować się durnymi poradami babek i ciotek spać z dzieckiem w małżeńskim łożu:) (od tego jest łóżeczko) za to będę: zmuszać faceta do przewijania i kąpania korzystać z ofert zrobienia zakupów (przy pierwszym dziecku unosiłam się honorem i z wózkiem zapierniczałam po sklepach) wyrywała z planu dnia więcej chwil dla siebie Amen

Gość lunes martes
nie będę rodziła SN tylko cesarką na życzenie! nie będe karmiła piersią bo już wystarczająco są obwisłe po pierwszym dziecku :o

Gość antypatologia
nie dam dziecku smoczka :)

to ja napisze czego przy drugim nie robie :) -nie biore do łóżka, wole wstać, nakarmić na siedząco i położyć małą z powrotem do łóżeczka -nie nosze ciągle na rękach (prawie wcale nie jest noszona) -nie biore na ręce jak tylko kwęknie (czekam aż się porządnie rozpłacze) -nie usypiam bujając na rękach (zasypia sama w łóżeczku) Nie myśłcie sobie że jestem zimna - przytulam ją, kocham bardzo, jak trzeba to nosze - poprostu pierwsza była zbyt rozwydrzona (oczywiście przez nas ;) ) Za to uparłam się karmić piersią :) i udało się mimo małęgo kryzysu na początku - przy pierwszej szybko się poddałam i dałam sztuczne raz, drugi, trzeci i tak dalej