Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r r r r r r r r

dlaczego prawiczki z kafe tak jęczą?

Polecane posty

Gość r r r r r r r r

nie dość że cioty, bez pracy, to marzą nie wiadomo o jakichś laskach, rodzinie której NIGDY NIE UTRZYMAJĄ, pewnie ewentualne dzieci wychowają na cioty, nie dadzą im prawdziwego autorytetu mężczyzny. ja pierdolę, zapomnijcie o rozmnażaniu bo tylko zaszkodzicie ludzkości

Gość gusKZb
jęczą bo nikt ich nie chce w zarośnięte doopy roochać

opisze wam moj dzisiejszy dzien ocknelem sie o 6;30 zwalilem konia ubralem sie i pooszlem do obory dawac krowom wrocilem zjadlem sniadanie ok9;00 rodzina pojechala na chrzciny ja zostalem ogladalem telewizje cos na tvn24 potem cale cafe futbol na polast sport potem siedzialem troche na kompie czytalem cos o pilce noznej i inne pierdoly potem jeszcze wyscig f1 14;00 potem poszlem do obory 15;30 dalem krowom wrocilem ok 17;20 zjadlem cos wypilem cherbate i poszlem na kompa potem rodzina wrocila to zjadlem ciasta co przywiezli i pogadalem poszlem z powrotem na kompa i siedze do tej pory teraz przyjechali jacys goscie zapraszac na wesele i slub nie wiem kto bo mi ojciec nie chcial powiedziec ja siedze na gorze oni na dole boje sie do nich wyjsc zeby sie nie osmieszyc bo nie lubie jak ludzie na mnie patrza i mnie oceniaja posiedze jeszcze na kompie az brat wroci z imprezy bo komp jest w jego pokoju i potem pujde spac jestem prawiczkiem a to byl moj dzien

I co z tego 36 lat masz jeszcze przynajmniej 24 lata ruchania przed soba. A ja nawet jak znajde laske to nie bede mial przyjemnosci z seksu tak jak wszyscy bo mam 11cm fiuta.

bo masz male libido wez sobie strzel zastrzyki z testosteronu albo ogolnie idz do lekarza i zbadaj hormony

Gość r r r r r r r r
lubię kał

wkurza mnie takie pierdolenie o aseksualnosci cos takiego nie istnieje to poprostu male libido

Opisalem wczorajszy to opisze i dzisiejszy. Siedzialem wczoraj do trzeciej na kafe wstalem o 8;20 zjadlem cos i oposzlem do krow wrocilem zjadlem cos i ogladalem telewizje do 1 przynajmniej poszlem na dwor robalem drewno z przerwa na obiad i telewizje potem obrzadzalem przy krowach potem pojechalem do miasta z tata zawiesc siostre poszlismy do biedronki ok20;30 kupilismy 20kg cykru i napoj vivat wrocilismy do domu ogladalem tomasz lis na zywo zjadlem kanapki umylem zeby i siedze na kafe jakie wrazenia ostatni raz poza domem bylem dosc dawno przypomnialem sobie dzisiaj jak bylem w miescie ze jest mnostwo fajnych dziewczyn i par i wszyscy sie do siebie przytulaja i bzykaja a ja nawet nie trzymalem dziewczyny za reke no i gitara kolejny prawiczkowy dzien miną

Gość wiecie co...
w której części polski mieszkasz Jakub?

Gość wiecie co...
jakub chyba wkleiałes fote na kafe :) jestes calkiem slodki i przystojny nie wiem czemu jęczysz, na pewno laski na ciebie lecą

nie na pisze zkad jestem chce byc anonimowy za duzo glupot tu napisalem i zamierzam jeszcze napisac

Gość Blondi 725
wysokie mazowieckie :classic_cool: czesc kubus :) 👄

Kobieto nawet nie wiesz jak wielkie bzdury pierd0lisz! Ja bym bardzo chetnie utrzymal kobiete za 2-5k/miesiac w zaleznosci od tego co by soba prezentowala i jak by sie dopasowala do moich potrzeb, ktore nie sa zadnymi dewiacjami.. Problem w tym, ze nie mam pojecia jak taka znalezc. Swego czasu probowalem szukac dziewczyny "za free", ale niestety nie potrafie tego uczynic w stosunku do kobiet ktore mi sie podobaja. Szukalem na sponsoraszukam,pl ale jak widze dziewczyny ktore sie oglaszaja za 1000 zl/spotkanie, a do tego jeszcze trzeba wydac 30 zl za SMS, ktory daje nam sam kontakt, to ja jednak postoje. Jesli twierdzisz, ze nie utrzymam kobiety (ba! nawet calej rodziny!) za 5k/miesiac, ktore chetnie bym oddał 1 kobiecie jesli by mi w pelni odpowiadala (i byc moze sponsorowalbym jej tez wyjazdy i inne zabawy), to sie grubo mylisz. Aha - dla scislosci, za miesiac koncze 24 lata i nigdy nie calowalem dziewczyny. Aczkolwiek udalo mi sie jakis czas temu przytulic jedna w lozku! yeahhhh

ahahaha Argen piątka ja w sumie kiedyś przez przypadek na pożegnanie pocałowałem kolezanke w usta, ale to tylko dlatego ze mnie w taki sposob trafila.. i w sumie jeszcze mialem jedna sytuacje tez pocalunku na pozegnanie w usta kilka miesiecy pozniej, ale to bylo tez tylko muśniecie, wiec pocałunkiem bym tego nie nazwał

Wiecie mi juz czasem nawet nie chodzi o ten caly seks tylko zeby tak poprostu sie do niej przytulic potrzymac za reke i napisac sms ze jest super

Jak sie zyje samem to normalne ze sie przyzwyczajas. Mnie to nachodzi tylko czasami taka samotnosc albo jak widze szczesliwa pare na ulicy czy gdzies.

Gość tylko że prawiki też
oczekują extra królewien.Chociaż określenie prawik jest idiotyczne , niektórzy są całkiem przystojni.W każdym razie maja duże wymagania co do wyglądu, a znowu ładna dziewczyna z reguły przebiera w facetach i kółko się zamyka.

no nie wiem prawikow interesuja raczej takie same jak wszystkich nie ma tu takiej zaleznosci jak piszesz. Mam naprawde bardzo male wymagania tylko ze jestem niesmialy i ciagle mam wrazenie ze wszystkie laski w moim wieku sa juz zajete albo czekaja na ksiecia.

Gość nóżka na ciepło
Dwóch prawiczków z tego forum przysłało mi zdjęcia. Uważam że obaj przystojni, naprawdę. Inny typ urody, ale obaj bez problemu znaleźliby kobiety jeśli chodzi o wygląd. Jeden wprawdzie to oszołom, totalnie rąbnięty, więc podejrzewam ze chodzi o to. Chyba jakaś niepełnosprawna umysłowo chciałaby z takim być. Ale drugi to inteligentny facet, z pasjami. Tylko ze on sam wykazywał postawę "nie chcę", nie wiem dokładnie dlaczego, ale było tak, ze to on nie chciał kobiety, a sądził że jest odwrotnie.

no to masz trudniej.Chociaż moje koleżanki same podrywaja facetów , czasem mam wrażenie ,że nieistotne co ci faceci reprezentują. Ważne ,że facet.Natomiast samym prawictwem jako "skazą" bym się nie przejmowała.Dla mnie chłopak , który ma za sobą dużo eksperymentów i to hardkorowych niczym się nie różni od prostytutki.

nie wiem ,znam zajęte , co nie przeszkadza im na boku szukać kogoś.Znam też wolne ale maja maksymalne ciśnienie na znalezienie męża i chyba faceci to czuja i od nich uciekają.

Gość odnośnie pytania
dla tych którzy zapomnieli, pytanie brzmi: dlaczego prawiczki z kafe tak jęczą? Odpowiedz jest bardzo prosta, bo są SAMOTNI. Bardzo chcieliby odmnienic swoje życie ale nie potrafią, nie wiedzą jak albo po prostu brakuje im odawagii do tych zmian. Jęczą bo chcą w ten sposób pokazac światu, że jest im źle. Oni szukają tu pomocy, liczą na to, że jakaś atrakcyjna dziewczyna zajmie się nimi. Łudzą się, że któras z czytelniczek tego forum zaproponuje pomoc, że zgdodzi się na spotkanie, na rozmowe, wspólne spędzanie czasu...a może nawet się zakocha...Takie są powody jęczenia prawiczków na kafe. Oni ciągle liczą, że im tu ktoś pomoże.

Gość niezwykle to odkrywcze
gdyby nie łudzili się, każdy z nich palnąłby sobie w łeb. Przeceniasz swoje zdolności demaskatorskie. I pewnie możliwość podzielenia się swoim bólem, żalem i samotnością z ludźmi, którzy doświadczają tego samego, ma o wiele większe znaczenie.