Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roza93

Młodzi ludzie mieszkający ze sobą- czy to źle wygląda?

Polecane posty

Gość Roza93

Witam, mam dosyć świeżo ukończone 18 lat, mój chłopak 3 lata więcej ode mnie. Właśnie remontujemy mieszkanie które podarował mi mój tato, niedługo się wprowadzamy, obydwoje się uczymy, on pracuje, ja niedługo po szkole też zacznę (i po wakacjach będę kontynuować naukę). Czy źle wygląda by tak młodzi ludzie mieszkali już na swoim? Jesteśmy ze sobą 3 lata, i według mnie obydwoje wyglądamy młodziej niż w rzeczywistości. Co myślicie o takich b.młodych parach mieszkających już razem?

co sie przejmujesz? jak Tobie to odpowiada to ok, chociaz sprawdzisz czy pod wzgledem mieszkania razem pasujecie do siebie :) najgorzej zamieszkac razem dopiero po slubie ;) ja ze swoim mezem tez mieszkalam od 18 roku zycia

Gość nic nie myslimy bo mamy
to w nosie :P Ludzie maja swoje zycie i nie beda sie zajmowac mysleniem o was :P

Gość Roza93
Ja się nie przejmuję, tylko ogólnie jestem ciekawa :P My mieszkaliśmy już razem przez ostatni rok, u mojej mamy :P

Gość slodkichsnow
jej ja też tak bym chciała jak wy.

Gość ciocia i koniec
spoko mam 11 wiecej i nie mieszkam wy macie 10 lat mniej i mieszkajcie

Gość Roza93
Powtarzam, tylko mnie ciekawi zwłaszcza opinia starszych od siebie osób ;) Moja mama też ze swoim nie mieszka, bo każdy woli być na swoim, mimo że widują się codziennie- ale ja chcę w końcu swoje gniazdko, w swoim stylu, z moimi zasadami i po prostu, by żyć spokojnie (z moimi rodzicami się nie da, ani z jednym ani z drugim- są po rozwodzie). Brat też dosyć szybko zresztą wyfrunął z domu, ale sam, bez dziewczyny u boku :)