Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niooo alee o sooo chodzii

ta sz mata dobiera sie do mojego kochanie

Polecane posty

hej co zrobic takiej laluni ktora podrywa mojego faceta

Gość gusKZb
osmal dla niej leb:D

mam jej numer tel na razie tylko dzwonie zastrzeżonego i milczę.... ale w koncu bedzie trzeba uderzyć a ja nie wiem co mam jej powiedzieć POMOCYYYYY

on sie nabija z niej ... niedawno zwierzył sie swojej przyjaciółce ,,,a ona mi wszystko mowi ,,, jesli chodzi o to czy jej wierze to TAK ale to dluga historia ... powiedział jej ze tamta do niego zarywa ze zaczyna go to wkurwiac ze mam jej juz dosc ,,,, i ze tak go sprowokowała swoim zachowaniem ze omało jej nie uderzył ,, szkda ze mnie nie wyreczył ;p bo szykuje dal niej mała niespodziankę ,, tylko ze z 2 strony wiem ze tak nie powinnam robić :( jestem załamana moj mi tłumaczy ze jej nawet kijem by nie dotknął... wiec dalczego daje mi powody do zazdrości :( cierpie strasznie :(

Gość przyjmijgorzkaprawde
twoj facet powinien jej dac jasno do zrozumienia ze nie jest zainteresowany widocznie mu sie to podoba

Nie mógłby po prostu kazać przestać do siebie dzwonić? Takie to trudne? Ile Wy macie lat?

nie ja w to nie wierze :(

Gość czy wy dziewczyny macie
dobrze w głowie? To facet ma o was walczyć, a nie wy macie odganiać rywalki :( Całkiem na głowę wam padło, żeby walczyć o faceta z kimś tam. Facet łaskawie pozwala usuwać przeszkody, które mają zagrozić waszemu związkami... A co będzie jak wyjedzie gdzieś służbowo, albo jakaś w pracy go podrywać będzie? Do kaloryfera uwiążesz i nie puścisz nigdzie, bo a nóż ktoś na niego parol założy? Żebyś nie wiem co robiła i jak pilnowała, to wyłącznie od niego zależy czy pójdzie na podryw innej panienki. Więc skoro przypuszczasz, że byłby na to gotowy, to zostaw go. Bo jeśli mu nie ufasz, to znaczy, że to nie TEN

oni znaja sie od dzieciństwa ... ona ma faceta ,, ale z tego co mowia na miescie on tylko ja dyma ... ;/.;/;/ rozmawialm z nia przez tel niedawno znaczy sie pare dni temu gdzie byl miedzy nami spięcie moj byl przy tym powiedzialm jej co mysle itd a ona ze zle mysle ze ona kocha swojego itp .. ale z tego co mi jego przyjaciólka mówi to ona zaczyna przesadzać a go zaczyna to wkurwiać i ma ja niedlugo pogonić ale wiecie jak to jest te myśli ze ktos sie klej do twojego kochanie a ty mieszkasz 35 km dalej ... ehhhh

fajnie że od obcy ludzie ci to mówią a nie facet pewnie ma Cię w dupie

zebyscie wiedzieli jak ja go kocham ...pamietam jak pare miesiecy temu sie poklucilismy i to zmojej winy ... siedzialm u niego pod blokiem w aucie kupilam sobie pare piwek i WYMYSLIŁAM hehe odpalilam auto postawilam na przeciwko jego okien i puscilam muze na maksa a byla chyba 24 juz albo i po hehehe przyszedl po mnie i mnie zabral ,,, kurde jak bedzie trzeba to drugi raz to powtórzę

idz sie lecz