Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Problem z umieszczaniem moich fot w necie - co o tym myśleć.

Polecane posty

Zauważyłem że na fb, nk i innych portalach społęcznościowych, moi znajomi nie mają w galerii moich fotek. np jakaś impreza duza, ludzie robili fotki na których byłem bo widziałem w aparacie ale w galeriach są wszyscy tylko nie ja. no i tak pytam ludzi czemu. odpowiadają np że nie chcieli moich zdięc bez pytania umieszczac w necie albo że im się skasowały te czy cos. ale jak móie że ja wyrażam zgodę i moge podesłać bo mam fotki z imprezy czy jakiegos wypadu to mówią coś ze nie mają miejsca w sensie limit wyczerpany na koncie fb .. a sprawdzilem i nie mają tylu fot by wyczerpać limit. o co chodzi?

Boże, jaki ty masz problem. Chodzisz na te imprezy dla zabawy i przyjemności, czy żeby się lansować przed innymi na jakimś pejs zbuku?

Gość piczekson oranż metylowy
może Twoja dziewczyna jest zazdrosna, oni o tym wiedzą i nie chcą CI narobić przypału ?

Nie chcieli Ci kaszany narobic ! Tak sie uchlales , ze sie zeszczales i obrzygales , no i takie fotki w internecie pokazywac ? No sam to zrozum .

chyba macie racje😭 ale niektórzy coś tam mówią abym wspolne fotki moje i innych usunąl ze swoijego profilu. bo niby brzydko wyszli czy coś. a jak mowie zeby mi wyslali jakies lepsze to mowia ze nie mają. to dziwne ttakie jest:(

przegrałes życie 😭🖐️ ale nie martw sie my przegralismy bardziej jestesmy prawiczkami i nie chodzimy na imprezy :(((

"bo ciągle pisali do mnie panowie typu bears" No to co? Panowie typu Bears to męskie chłopy! Co ci nie pasi stulejarzu? :classic_cool:

Gość bcdsjbvcsb
ale słabe prowo, kiedyś ci lepiej to wychodziło :O

co z tym kaFE...kiedyś do ostatniej chwili zapierali sie to nie prowo to nie prowo nawet jak topik brzmial jem kupe :(

no wygladalo jakby sie nikt nie zorientowal ze to prowo... i dlatego przerwałem:D właśnie... a co do panów typu beras to nie mnie przeszkadzali tylko mojej mamełę i tatełe...czytaj ze zrozumieniem:O