Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce opadają WRRRRRRRRR

MĄŻ MNIE WKU....RWIA

Polecane posty

Gość ręce opadają WRRRRRRRRR

o ludzie jak on mnie wku... co za baran, mówię mu o swoich problemach i obawach a on na mnie naskakuje. Oczekiwałam wsparcia i zrozumienia. Ciepłego słowa. Sprawa błaha i nie ma o czym pisać. Tak tylko musiałam sobie tu ulżyć, bo w domu nie ma sensu się odzywać... ufff lżej mi.

Gość żona zła
Faceci ogólnie są do dupy. Mój np nie rozumie co złego jest w tym że ma zdjęcie koleżanki w telefonie ze specjalnym dzwonkiem dla niej.... i tego że wkurwia mnie to że ja wychodzę od niej z imprezy a on za mną dopiero po 30 minutach....faceci to chuje i tyle

Gość glupie babyy
no i z takimi hujami macie dzieci, z takimi hujami mieszkacie i bez ich hujów nie możecie zyć

Gość no co
A ty kim jesteś, chujem bez chuja?

Gość moj zrobil sie
taki dopiero kilka miesiecy po slubie... nie mozna z nim porozmawiac, zrozumienia i wsparcia zero.. kiedys taki nie byl a teraz masakra. czasem mam ochote podejsc i pierdolnaac go w ta bezczelna gebe.

Gość moj zrobil sie
teraz dostal ostatnia szanse, by sie zmienic... bo przed slubem i troche po to chyba pozory byly... teraz pokazal, jaki jest naprawde... ale wie, ze dostal ostatnie ostrzezenie i jak nic sie nie zmieni w tej kwestii, to kopne go w dupe...

Gość nie mogeee
i kolejna samotna matka z dzieckiem, czy już moze z kilkorgiem