Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja630

ON WYJEŻDZA... ;(

Polecane posty

Gość kaja630

Jestesmy razem 5 miesięcy, dziś sie dowiedziałam że za tydzień wyjezdza za granice do pracy na 3 miesiące lub rok. Nie wiem co o tym myśleć, powiedziałam mu ze jesli to zrobi to sie rozstaniemy bo taki związek nie ma sensu. A jednak chce jechać... Co ja mam teraz zrobic?;(

Gość otupika
miałam tak samo ale po moim oswiadczeniu ze sie rozstaniemy postanowil zostac:P

Gość rozsądnaaaaa
miałam identycznie 5 m-cy i się zmył :D powiedziałam, że nie chce go widzieć więcej na oczy :D ostatnio się odezwał ale powiedziałam see ya :o sorry jak kocha, to żadna siła go nie wyrwie.

Gość kaja630
wiecie...powiedział ze moge z nim jechać zgodziłabym sie bez wachania gdyby nie to że studiuje :/

Gość yeeaaahhh
też miałam podobnie. ale wyjechal. wrócił po 3 miesiacach. rozłąkę jakoś przeżyliśmy, nie było aż tak źle jak sobie to wyobrażałam. ale niedługo po jego przyjezdzie się rozstalismy -zdrada, ale nie jak byl za granica tylko już w pl

Gość kaja630
rozsądnaaaaa ale powiedziałas mu to przed wyjazdem i pojechał?

Gość juka:)
mój narzeczony też wyjechał na 3 miesiące ma wrócic dopiero w lipcu ogromna jest pustka mówie ci ale cóż zrobić..

Gość kaja630
otupika - zazdroszcze, jednka mój napewno wyjdzie takie słowa go nie zatrzymają ehhh;((

Gość rozsądnaaaaa
tak, przed wyjazdem a on swoje, że szybko wróci i mam z nim jechać :o a doskonale wie, że mam chorą matkę, która sama mieszka :( o wyjeździe mówił parę miesięcy ale nigdy nic nie wychodziło z jego cudownych planów :o jak widać nie było mu super bo wrócił i się odezwał ale u mnie spalony oczywiście :) trzeba mieć honor i nie błagać o to, żeby został :o kiedyś mój dawniejszy partner [razem 7 lat] poznał mnie i miał lecieć do uk na stałe, miał bilet i co? nie pojechał !!! jak kocha, to nie jedzie.

Gość juka:)
są czesem takie marzenia których realizacja wymaga sporo kasy i własnego wkładu naszym jest ślub i musimy na niego ciężko pracowqać

Gość kaja630
rozsądnaaaaa - tez miałam zamiar powiedziec to mojemu w tygodniu jak bedziemy sie widziec, chociaż ciężko i wiem ze będzie jeszcze ciężej jak sie rozstaniemy ... ale macie racje jakby naprawde kochał to wcale by nie wyjechał tym bardziej ze wclae nie musi, prace napewno by tu jakąś znalazł ale skoro woli jechać no cóż ;(

Gość kaja630
juka:) - rozumiem jak ktoś musi na coś pracować czy też chce sie poprostu dorobić ale jemu przeciez to jest teraz nie potrzebne!:/

Gość rozsądnaaaaa
mój też dobrze zarabial ale ubzdurał sobie to, że ja mam mieszkanie, a on nie :o i musi zarobić, po prostu jakaś wymówka musiała być i tyle, takie mam zdanie :) sama sobie odpowiedz, kochasz faceta i co jedziesz w siną dal? mnie serce pękłoby :( mój wieloletni partner w końcu pojechał ale po paru latach związku i to tylko na 1,5 m-ca. Ja jestem za stara [31 lat] na takie numery facetów :o

Gość kaja630
rozsądnaaaaa teraz sobie tak myśle ze to może byc wymówka i dokładnie gdyby naprawde kochał to by nie wyjecha ja mam 21 on 23, teraz jest mi ciężko a co bedzie dalej;/