Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka %

spis powszechny-ale sie wkurzyłam

Polecane posty

Gość aaakotki dwaaa
czyli jak bym się sama nie zalogowała na stronie internetowej to co? tez nikt by do mnie nie przyszedł?????? NIE ROZUMIEM BO W telewizji mówili, że rachmistrz przyjdzie do każdego albo można się samemu spisać na stronie GUS-u

Gość poplątaniezzamieszaniem
ty masz tylko znajomych a ja to wykonuje :) wiec wiem co i jak i z czym spis rolny też miałąm 10 lat temu na arkuszach spisywalam jakies pytania?:)

Gość bkijfbnkndjnb
A potem GUS to wszystko statystycznie analizuje ,a nie rachmistrz spisujący.

rachmistrz przyjdzie albo z krótka albo dluga ankieta do tych co sie nie spisali przez neta jesli sie juz spisalas to masz to z glowy jakbys sie nie spisala to by ktos do ciebie przylazl

sa ankiedy osobowe ankiedy mieszkan i gospodarstw czyli to sie nazywa spis reprezentacyjny i jesli mam jeden adres a tam 3 osoby i mam drugi adres i mam tam 7 osob to nie mam płącone za 2 domy tlko za 10 osób

jak moizna spisac dom? :) hahahahahahaha dzien dobry czy dom jest niepełnosprawny jaki dom ma wyksztalcenie? mylisz pojecia

Gość bkijfbnkndjnb
poplątaniezzamieszaniem ty spisujesz ;-) Domostwa sie spisuje,w ktorych ludzie mieskzaja.,wiec ty masz np.do spisania 15 domow.Wkazdym domu moze mieskzac nawet po 30 osob,wiec nie mozesz pisac,ze masz do spisania 1000 osob.Po prtostu spisałas np.30 domostw,w ktorych razem meiszka te 1000 osob.

nie chce już mi się tłumaczyc bkijfbnkndjnb - jak przyjdzie do ciebie rachmistrz to sobie pofilozofujesz paaa

u nas w urzedzie powiedziano nam po ile osób mamy na głowe średnio

Gość bkijfbnkndjnb
poplątaniezzamieszaniem spisujesz domostwa ,w ktorych zyja ludzie.

Gość bkijfbnkndjnb
poplątaniezzamieszaniem no to urzednicy wTwoim miejscu zamieszkania sa neizbyt rozgarnięci.

Gość Sick_love
Witam.Mam pytanie , jak sprawdzić czy wylosowano 'KOGOŚ' do spisu powszechnego??? Bo chyba da się to sprawdzić na tej stronie spis.gov...?! Proszę o konkretne odpowiedzi ;D Z góry dziękuję i pozdrawiam ;)