Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IsendMassage

Uderzyłem dzisiaj kobiete

Polecane posty

Gość IsendMassage

i jestem z tego powodu bardzo dumny, każdy prawdziwy facet w sytuacji kiedy kobieta zachowuję się skandalicznie, przekracza pewne bariery powinien jej tak wypierdolić aby szmata jedna z drugą zastanowiły się nad sobą.. i następnym razem przemyśli swoje zachowanie

Gość arnold szczery
jak zarabiasz od 10 000 tys to masz rację:D a jak nie to cienki chuj z kolegi:D

Gość kutaszenko.
za co jej wyjebałeś?

Gość IsendMassage
2 razy z liści a potem z karata.

Gość IsendMassage
Bo nadępnęła na model samolotu który przyniosłem z modelarni.

Gość IsendMassage
A co ma debilu zarabianie do sprowadzenia do pionu kobiety? a sytuacja miała następujące miejsce byłem paroma dziewczynami i kolegami ze studiów na takiej jakby imprezie byliśmy na dworzu, była juz 2:00 na pewno i wracaliśmy na piechtę do domu no i poszedł o coś zgrzyt, jedna z tych koleżanek konkretnie się przysapała do mnie, ubliżając mi... no to mówię do niej delikatnie aby zamknęła mordę bo nie mam ochoty z nią gadać na co ona zaczęła mi cisnąć od "cweli, frajerów, kutasów" itp.. no kurwa, wszystko ma swoje granice.. odpowiedziałem jej podobnymi epitetami, japa dziwko, szmato, kurwo.. no to ta jak się na mnie rzuciła z łapami to był kosmos, napierdalała mnie jakby mnie chciała zabić- trudno abym stał jak pizda i dawał się bić, wyjebałem jej pierw solidnego low kicka (nie mogła potem w ogolę chodzić ahaha) a później obaliłem do parteru i przytrzymałem tam z 5 minut... po tym wszystkim wstała w szoku i znowu się rzuciła, no to miarka się przebrała.. wykurwiłem z plaskacza bombe i krzyknąłem, że jeśli jeszcze raz mnie ruszy to ją tutaj zabije pięknie poskutkowało bo szmatławiec do końca już ani słowem się do mnie nie odezwał.. I MAŁO TEGO , dzisiaj na gg napisała do mnie pierwsza "przepraszam..."

Gość uwazam ze dobrze zrobiles
trzeba pokazywac gdzie miejsce szmat

Gość spojrz miastu w oczy
plus za akcję

Gość dscnlvn
wyjebalem jej pierw solidnego low kicka :D:D:D PRAWIE UMARŁAM ZE SMIECHU! :D:D:D jak milo zasypiac z usmiechem na twarzy :D:D:d

Gość ahhahahauu
"IsendMassage Bo nadępnęła na model samolotu który przyniosłem z modelarni." HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:d:d:d:d:d:d:d;D::D:D:D:D:D:D:D

Gość IsendMassage
za długo gram w tekkena 6

Gość spragniony wrażeń
Przeprosiła cie ....A co miała zrobić? Przecież będziecie się jeszcze stykac na studiach no więc nie chciała miec wroga na roku. Udała że wszystko gra bo pomyslała że zdrowy na umysle to ty nie jesteś. Poczekaj jeszcze trochę a ujrzysz w niej żmiję kóra cię ukąsi jadem od którego umrzesz. Narazie ta żmija potulnie pełznie do ciebie.SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSssssssssssssssssssssssSSSSSSSSSSSSSS

Gość IsendMassage
moje wątłe ramiona dały rade oh jaki jestem dumny mamnadzieje że dostane za to czarny pas