Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobie pannica

czy zrobilibyscie panienski i kawalerski razem?

Polecane posty

Gość takasobie pannica

ja tak chce ze wzgledu na to ze boje sie ze koledzy mojego narzeczonego zamowia striptiserki albo dziwki:/

Gość takasobie pannica
up

no way. kawalerski to kawalerski... co to za frajda z panienskim?

Gość lkjknjknjk
żartujesz sobie?:P we wspólnym towarzystwie będziecie się bawić na weselu, w takim wypadku panieńskie i kawalerskie nie ma w ogóle sensu:P ha ha ha dobre:P

Gość takasobie pannica
ja tak pisze bo lubie. w sumie nie potrzebuje tej imprezy wiec ja z robie razem z moim facetem w jednym lokalu i basta. jestem chora z zazdrosci i nie potrafilabym prezezyc jego kawalerskiego

twoje zachowanie jest dziecinne i egoistyczne... poza tym wychodzisz za faceta, ktoremu nie ufasz??? cos tu nie halo

Gość Królowa Polski
bez sensu razem. robi sie oddzielnie twój narzeczony zaliczy jakas panne a ty mozesz zaliczyc ostatni raz jakiego przystojniaka.

Gość takasobie pannica
zrobimy w jednym lokalu oni sobie i dziewczyny sobie . nie lubie jego kolegow bo to same ruchance

Gość takasobie pannica
nie jestem dziwka zebym cokolwiek zaliczala!

więc ani nie lubisz jego najbliższych kolegów, ani mu nie ufasz... smutny związek

na miejscu Twojego facet powaznie bym sie nad Toba zastanowil... nieufna i chorobliwie zazdrosna laska to nic fajnego :D

my z mężem mieliśmy w tym samym miejscu, ale w inne daty. Przynajmniej czułam się bezpieczniej bo podpytałam właściciela co planują. Możecie też taki chytry plan zastosować u nich https://www.novastrefa.pl.

Gość gosc

pytanie- czemu się zadaje z takimi kolegami? czyżby swój do swego ciągnął? ma własny rozum, i nawet jak któryś zamówi ...ę to powinien ją wyrzucić za drzwi.

a oba wieczory razem to slaby pomysl, wątpię żeby Twoje kolezanki chciały zeby Twój i jego ekipa przeszkadzali wam w babskim wieczorze

Gość gosc

tak btw to ''kocham'' logikę tych, co zdradzają na panieńskim/kawalerskim - jutro przysięgnę Ci dozgonną miłość, a dziś Cię zdradzę 😄

Gość 111

tak i pieprzymy sie na zmiane 

Gość 111

partener mnie nudzi ide do drugiego i daje drugiemu

Gość kiśka

Razem robienie takich wieczorów to dla mnie jest kompletna porażka. Każdy powinien bawić się oddzielnie i to ze swoimi znajomymi. Dobrym miejscem jeśli chodzi o wybór klubu to jest Rasputin w Rzeszowie.  Wybawicie się i miło spędzicie czas