Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PusteKurwyIszmaty

Wkurwia mnie że szmaty patrzą tylko na wzrost faceta.. a niscy odrazu odpadają

Polecane posty

Gość PusteKurwyIszmaty

facet który jest niski nie ma szans na kobietę (no chyba, że jest znany i bogaty, ale rozmawiamy tutaj o przeciętnych ludziach) z kolei wysoki.. ? ZAWSZE kogoś znajdzie

Gość yewtwetyyetw
Ja mam 158 i każdy wzrostu u faceta mi odpowiada :)

Gość zaniskinieniski
nie zgadzam sie, mi sie osobiscie podoba Czeslaw Mozil, niski, nawet bardzo, ale za to jaki seksowny..

Gość PusteKurwyIszmaty
napewno... nawet takie karły jak ty też patrzą tylko na wysokich jestem przekonany ze wybrała byś 180+ niż 170

nie no to jest rzeczywiście największy problem... :o prosze Cie, znam wielu niskich facetów, którzy mają fajne kobiety. - Kobiety, no chyba że Ciebie interesują szmaty. Z nimi to akurat nie wiem jak jest. 🖐️

Gość stokrotka97.97
sporo widz eostatnio watkow na temat niskiego wzrostu.. czy jest to spowodowane wiosna? :) hehe

Gość avp2
To że patrza na wzrost to mit. U mnie na miejscowce wiekszosc klientow ma po 170-175 i kazdy z nich ma ladniejsza panne niż wysokie bazyle. No chyba że jestes i wysoki i odjebany z ciala i jestes przystojny to wtedy jestes zawsze na wygranej pozycji

Gość spojrz miastu w oczy
162 cm miał? hahaha to ja ci coś powiem, mam kolegę który ma 164.. jest zajebisty, kazdy go lubi, kazda laska to samo, inteligentny, z poczuciem humoru, zaradny i ogolnie wporzo naprawde, z twarzy tez nawet niezły i wiesz co? nigdy nie mial laski bo zadna nie chce miec takiego kurdupla wiec jesli twoj szwagier ma 162 to jego laska musi byc konkretnym pasztetem :O bo zadna chociaz srednio fajna by sie nie zwiazala z karłem.. no ewentualnie jak jest jakis bogaty to moze..

Gość avp2
Moze raczej z ryja nie jest wcale taki zajebisty jak tobie się wydaje. Jakby byl zajebisty ppowtarzam zajebisty nie przecietny czy tam troche lepszy niż przecietny to dymalby na lewo i na prawo

mało ktory facet jest mega zajebisty z ryja to raz, a dwa, ze przy takim wzroscie nie da sie miec zajebistej twarzy.. jest naprawde spoko z twarzy, zajebisty charakter itp i gowno.. przez wzrost nikogo nie mial i pewnie miec nie bedzie zadna laska nie zwiąże sie z karłem, taka prawda

Gość avp2
Smieszy mnie zawsze jak ludzie czesc mich kumpli także, twierdza że nie maja powodzenia bo sa za niscy i nie maja powodzenia bo sa za niscy a nie sa w stanie wykapowac że tak naprawdę to przez ich kiepskie geby (oni tego nie widza bo wzrost zawsze latwiej mierzlany jest dla facetow niż wyglad ryja) albo totalnie chujowa niemeska budowe np szerokie biodra waska i zapadnieta klate i barki i dupe wieksza niż baba. Nie tego kurwa nie widza. Bhehe

Gość hdciushcu
Masz racje autorze, mi podobali sie od zawsze tylko wysocy faceci i takiego sobie znalazlam. Ale z tego co widze wiele kobiet jest z niskimi, no coz z braku powodzenia musza wszystko zaakceptowac, nawet kurdupla ponizej 170.

Gość avp2
Oj bywaja typy z niezlymi gebami i widze to nawet ja jako facet że sa przystojni. Nie wazne czy maja 170 czzy 180 czy 190

avp2, zamknij już kurwa mordę z tą gęba, facet nie ma być śliczny tylko męski a męskość to też wzrost.. facet który ma 170, wygląda chujowo.. z kolei facet 190 to juz jest facet chodzi o wzrost przede wszystkim

Gość powaznie pytam.
która kobieta pozwoli mi abym zapiął ją analnie i spuścił się w jej tyłku ?

Gość avp2
No ale z tego co widze i slysze dla nicch meskosci przystojnosc to glownie facjata. Kupe lasek jak tak kiedys gadalem twierdzilo że geba to jest 70 procent atrakcyjnoci. Nie wszystkie tak twierdzily ale ba duzo. Wiec wkrecaj sobie dalej że wzrost jest taki wazny ciekawe czemu tyle wysokich kolesi ale ewidentnie przecietnych z wygladu jest samych.

Gość hdciushcu
**cream** wlasnie, ze wzrost ma znaczenie, tylko zadna dziewczyna ci sie do tego nie przyzna. Ladna twarz tez jest wazna. Facet musi miec ladna twarz i musi byc wysoki.

Gość kurwkgfdfs
no wiadoimo, ze twarz jest wazna nikt tego nie neguje ale uwazam, ze facet z przecietna twarz, ale wysoki zawsze bedzie mial laske z kolei facet z ta sama twarza ale niski juz bedzie samotny

Gość avp2
To jest prowokacja widze to po ostatnim poscie autora. To jest wypowiedz wysokiego kolesia ale bez zainteresowania że strony kobiet ktory przez ten prowokacyjny temaat chcę sobie udowodnic zee jesgo wzrost jest jednak cos wart. Bo liczy na wypowiedzi w stylu oj tak tak wzrost jest b wazny . Hehe

Gość avp2
No dobra to z innej beczki jeżeli napisal ktos tu że musi byz i wyoski i przystojny to czemu tak często widze naprawdę sliczne szmulki z kolesiem przecietnym z wygladu i wysokim i tak samo sliczne z kolesiami przystojymi z ryja i kurduplowatymi. No wyjasnijcie mi to . I nie sa oni bogaci. Przeciezz wg tej teorii zadeni z nich nie powinni miec jakiejkolwiek laski a ja widze co chwile takich z zajebistymi dupami

Gość agatka17ytr
ja tez wole wysokich takich od 180, bez obrazy ale facet jak jest wysoki nie musi byc ladny. jesli chodzi o jednorazowe pojscie do łozka moze miec nawet 143... tu wzrost nie ma znaczenia

Gość PusteKurwyIszmaty
oj chcialbym byc wysoki :( mam raptem 173 i bardzo mnie to boli, bo wiem, ze gdybym tak samo wygladal ale mial te 15 cm wiecej to bym mial pelno lasek.. a takto przez niski wzrost cale zycie sam a moi koledzy ktorzy w cale nie sa ladniejsi ale wyzsi maja laski i powodzenie

To że wzrost ma takie znaczenie to mit. Poparte zyciowymi doswiadczeniami. Niestety dla mnie-tymi zlymi

ja uwazam ze jezeli ktos ma przeciętną z wyglądu twarz to powinien sobie kogos poszukac bez problemu bo własnie najwięcej na swiecie jest przeciętnisaków zarówno u lasek jak i facetów

avp2 jaki ty jestes glupi jak nie mozesz miec ladnej laski to bioerzesz brzydka takie jest zycie i toi wcale nie znaczy ze wolisz brzydkie

ja tu chyba jestem najnizszy 170cm i nie przejmuje sie tym bo mam malego 11cm penisa i takie problemy jak wy macie to nie sa zadne problemy musicie byc szczesliwi skoro przejmujecie sie takimi pierdolami jak niski wzrost bo nie macie wiekszych problemow

Gość stokrotka97.97
"Wkurwia mnie że szmaty patrzą tylko na wzrost faceta.. a niscy odrazu odpadają" szmaty? od kiedy kawalki materialu maja cechy ludzkie? a tak na powaznie.. to jesli tak traktujesz kobiety i tak je nazywasz (nawet anonimowo) to nie dziw sie ze zadna cie nie chce, wzrost to tylko twoja wymowka :D