Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PusteKurwyIszmaty

Wkurwia mnie że szmaty patrzą tylko na wzrost faceta.. a niscy odrazu odpadają

Polecane posty

Gość ytytytytytyt
janekrys - czemu na kafe jest od chuja i troche historyjek o niskich ruchaczach,a w realu się ich nie spotyka?

Ekhm....to o pustych to było do ciebie. Albo masz za dużo wolnego czasu, bo nic ci do domu w szkole nie zadali, albo jesteś idiotą. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby przy wyborze partnera kierować się wzrostem, który nawet pod względem wyglądu sam w sobie nie gwarantuje ani urody, ani sylwetki...nie mówiąc już o tym, że sam wygląd na dłuższą metę i tak niewiele daje, bo nawet na podryw trzeba mieć charyzmę.

Gość Przesadzasz Panie Kolego
Autorze :) rownie dobrze moglabym powiedziec, ze faceci patrza tylko na cialo kobiety :) a wiem ze to nieprawda Moj facet ma 170cm i bardzo mi sie podoba :) a ja mam 166cm wcale mi jego wzrost nie przeszkadza, nie marze, zeby byl wyzszy

Gość ytytytytytyt
te dziewczyny nie są puste, po prostu znają swoją wartośc i się z krasnalami nie spotykają. charyzma - wy już same sobie potraficie dośpiewac charyzmę jesli goś jest wysoki

Gość ytytytytytyt
Przesadzasz Panie Kolego - powiedz po prostu,że żaden wysoki cie nie chciał. jak jakiś zachce to ciekawe ile będziesz sie z krasnalem kisic...

Czyli uważasz, że chudy, niezbyt urodziwy gość z tęsknotą za rozumem wypisaną na twarzy powali mnie z nóg samym tym, że ma 190cm wzrostu?

Gość ytytytytytyt
powalic może nie powali, ale już jakaś opcja jest

Pierdolisz kolego jakby cie mama w czasie porodu na glowe upuscila. Nie wiem gdzie ty zyjesz ale u mnie chociazby na studiach najwieksze "ciacha" jak to ich laski okresslaja to kolesie z przystojnymi zajebiscie przystojnymi gebami po 170-180 wzrostu maks. Ja mam 184 prawie i na mnie sraja. SRAJAn rozumiesz? Bo nie mam fajnej mordy. To samo kilku bliskich kumpli ktorzy nie mieli w zyciu ani jednej dupy a sa wyzsi ode mnie.

Nie czuje sie szmata ale dla mnie facet ktory ma mniej niz 1,85 cm odpada odrazu.Eybacz ale jesli w szpilkach mam 1,8m to nie wyobrazam sobie,zeby isc za reke z facetem ktory by mi siegal pod pache, z takim kurduplem to sie nawet nie mozna czuc bezpiecznie :/

To forum powinno być dostępne tylko po przeskanowaniu dowodu i z kartą członkowską, może mniej dzieci by wchodziło.

Dajcie spokoj to jest ten debil kurdu bydzia co ciagle zaklada topy o wzroscie już od chyba 3 lat. Koles jest paskudny z ryja bo było tu kiedys jego zdjecie. To on ciagle pisze że 169 to nie to samo co 170. Że im wyzsza laska tym szersza pochwa że rozmiar stiopy mowi o wiellkosci szyjki macicy. Że koles 169 nie moze prowadzic samochodu itp. Rzeczy

Gość ytytytytytyt
fawila- jasne jak ktoś się z tobą niezgadza to dzieciuch - to jest właśnie dziecinna agrumentacja jankes - krzychu to specyficzny koleś, który zazwyczaj pierdoli straszne głupoty, ale w tym, że kobiety zlewają konusów to akurat ma 100% racji pea - no w końcu jakaś normalna kobieta się wypowiedziała, należy ci się order za szczerośc bo inne kafeterianki to wciskają w takich tematach ciemnotę aż miło

Gość zielona torebka
Ty chyba kpisz że chcialabym być z jakims pasztetem tylko dlatego że jest wysoki :D :D Ludziom naprawdę już odbija 🖐️

Nie tyle nie zgadza, po prostu łatwo jest poznać kiedy rozmawiasz z dzieckiem (lub infantylnym prowokatorem), po tym, że upiera się przy swoich bezpodstawnych argumentach ;)

Gość ytytytytytyt
torba - a odpowiedziałas sobie na moje pytanie?

Gość ytytytytytyt
fawila - życie niestety pokazuje,że te argumenty mają mocne podstawy

Gość nie mial to nie wzial :p
Wiekszych pier dol jeszcze nie czytalam...

Gość bueheheheheh
niezle prowo :D

Gość ytytytytytyt
bueheheheheh - kolejna idiotka która nie ma pojęcia o temacie. fajnie jak twój syn będzie karłem , też mu powiesz że jego problemy to prowo

Gość zielona torebka
Ale na co mam odpowiadac?? Na to że zawsze moim kryterium wyboru byla jest i bedzie zawsze przystojna twarz? Jestes chory jeżeli myslisz że chcialabym być z wysokim ale nawet przecietnym z wygladu.. Do tej pory mialam 3ech partnerow mieli wlasnie okolo 17pare centymetrow ale kazdy z nich byl przystojny.

Gość kurdu bydzia to Stańczyk
.

Gość ytytytytytyt
troba - i znowu pytanie : jak to jest,że 90% kafeterianek wypowiadających się w tych tematach twierdzi że ma/miało niskiego, a na ulicach tego nie widac? wstydzicie się z nimi wychodzi z domu? ps - czy aby nie było tak,że byłaś z niskimi bo jesteś felerna i wysoki nawet by na ciebie nie spojrzał? bo to dużo tłumaczy

Gość Przesadzasz Panie Kolego
eee, rzucialam dla niego takiego co mial 185

Gość zielona torebka
Nie wiem gdzie ty mieszkasz ale ja w duzym miescie i szczerze?.. Czesciej widuje w parach tych niskich/ srednich facetow niż tych wysokich. Nie wiem skad się to bierze, ale faktycznie tak jest

Zielona torebka - bo często wysoki facet wygląda jak tyczka. Po prostu nie mają masy mięśniowej, a są wyciągnięci w górę i wyglądają dość...nieapetycznie :P

Gość ytytytytytyt
twoje miasto nazywa się nibylandia? a może mieszkasz w nepalu, to tam o wysokich faktycznie trudno

Gość ytytytytytyt
fawila -no i co że tyczka, to i tak milion razy lepiej niż niziołek

Gość ver4uS
@3Prawda taka że jak masz modelowa gebe i przypakowane cialo to nie ma bata zebyS nie pukaAL na lewo i prawO. A ten temat to i tak prowo

Gość ytytytytytyt
a swoją drogą ciekawe jak to jest z tymi niskimi i sparowanymi...czy oni podchodzą do tych kobiet kompletnie na zimno, nie angażując się w żaden sposób? bo to chyba byłoby dośc frustrujące zakocha się w kobiecie i zdawac sobie sprawę, że jest z tobą z braku laku?

Nie obraź się dziecko, ale ja chce mieć faceta, a nie na olimpiadzie startować :D