Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PusteKurwyIszmaty

Wkurwia mnie że szmaty patrzą tylko na wzrost faceta.. a niscy odrazu odpadają

Polecane posty

Gość Asti
Ech... Zawsze to samo, wsadzanie wszystkich do jednego worka. Sam mam 195 cm wzrostu i niejednokrotnie słyszałem komentarze, że ze mną nie warto wchodzić w związek, bo stereotyp się kłania, ,,wysoki, to pewnie dziewczyny za często zmienia". Dlatego często już na starcie moim głównym zadaniem bywa ,,byle odbić się od dna".

Gość gość
Hahha szmaty? Czyli ty tez jestes pusta szmata i k***a bo patrzysz na wyglad ? Niby z jakiej racji kobiety mialyby wybrac akurat CIEBIE skoro wokol mnostwo lepszych. Tacy jak ty sa na koncu - chyba ze jestes bardzo bogaty to co innego. Ale i tak niscy brzydcy nigdy nie beda mogli liczyc na milosc a jedynie jej ulude w zamian za pieniadze. Tylko niech mi ktos napisze, ze jest w takiej sytuacji i nic dziewczynie nie daje to parskne smiechem. Moja kolezanka jest akurat z takim gosciem, nic do niego nie czuje, do seksu się zmusza-no bo sorry ale karlem moze byc brat,kumpel ale nie facet- on jest swiecie przekonany o szczerosci jej uczuc.Taki naiwniak i jeszcze nie da sobie powiedziec wiec niech zyje tak jak chce ale skonczy jak kretyn. Wracajac: dziewczyna jest z nim dla prestizu, bo ona srednia klasa, on biznesmen, kolezanki jej zazdroszcza. Dostaje jakies drobne ale ma zamiar doprowadzic do slubu, i sa na dobrej drodze - a wtedy zrobi sobie z nim dziecko albo zaaranzuje jego zdrade i ogoloci z majatku :)

Gość gośćhuyhere
twoja szmata pacza na mie ja jebłem molly ty jebłeś nic ona coś p******i coś mnie p******i ale zmieniam temat sięgam do kieszeni bo zmieniam temat w chuj szybko napisałem te czwórkę już d***** napisałem po czwurkę była dwuja teraz czwura wale dinx szmato szmato co ty chcesz szmato autografy robie daj mnie jakie kredkie autografy tobie jesteś w błędzie suki na kasku na