Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isabella bella

Co w waszym zyciu ulego zmianie przez ostatnie lata?

Polecane posty

Gość racjonalistka!!!!!!
U mnie kompletna rewolucja, skończyłam studia podyplomowe, zmieniłam po 10 latach chłopaka na innego, zamieszkałam w warszawie, zmieniłam 2 razy pracę, mam teraz czarne włosy. U mnie absolutnie wszytsko do góry nogami się wywróciło, na lepsze:)

Gość fgdffggg
tak napisalas jakby chlopak byl przedmiotem, ktorego wymienilas na nowy :O

podnosze...... W czym objawia się Twoja nieśmiałość ? Ja też tak mam, że dużo się zmieniło, ale jestem trochę nieśmiały do kobiet :).

Gość byczekfernando z 13
przytyłam z 8 kilo zapuściłam się poszłam do szkoły urodziłam dzieci wyglądam i czuję się okropnie

byczekfernando z 13 A chciałabyś schudnąć te 8 kg ? Co Ci przeszkadza w Twoim wyglądzie ? Co sprwiło, że zaczęłaś źle się czuć ?

Gość viviannaaa
Poznałam wspaniałego chłopaka, fajnych ludzi, zmieniłam styl ubierania i fryzurę, powoli kończę studia:) Ale najważniejszą zmianą było zbliżenie się do Boga:) Z Nim wszystko jest łatwiejsze:) Mimo przeciwności losu, których nie brakuje...

Gość isabella bella
viviannaaa---powaznie? pomoglo Ci to? tez czasami wydaje mi sie ze moje zycie zmienilo sie na gorsze,gdyz oddalilam sie od Boga..

Gość isabella bella
qwerton--->powoli staram sie wprowadzac zmiany do swojego zycia..pracuje nad soba.. ograniczylam slodycze i palenie..chcialabym robic wiele rzeczy ale jak na razie nie moge,matura..pochlania mi to wiekszosc czasu ale juz nie dlugo;)

Bardzo się z tego cieszę, że wprowadzasz zmiany do swojego życia, ale nie staraj się tego robić tylko rób to po pierwsze, a po drugie wizualizacja przed snem tego jak odnosisz sukces i stajesz się taką osobą, jaką chcesz nie przeszkodzi Ci w maturze :)

Gość Gadatliwa..
a ja? -stałam się bardziej otwarta i towarzyska.. (a kiedyś byłam nielubiana przez ludzi w moim towarzystwie) -chyba nieco dojrzalsza -zdecydowanie bardziej dbam o siebie -i jestem chyba dużo silniejsza niż kiedyś:)