Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uri boykaaaaa

postanowiłem napisać wam mój trening

Polecane posty

Gość uri boykaaaaa

1 drążek 3 serie podchwyt 3 serie nachwyt do oporu 2 poręcze 3 serie na triceps 3 serie na klatkę do oporu 3 rozpiętki 3 serie 4 ciosy hantlami 5 na brzuch ABS II 6 szrugsy 2 serie 7 skakanka pól godziny bardzo intensywnie 8 wznosy karku z obciążeniem 9 5 rund na cięzkim worku 10 bieg 8 km bez przerw do tego dochodzą treningi sztuk walki 6 dni w tygodniu śmiecie mam ciało jak grecki bóg! do tego mam diete nie pije alkoholu, nie pale, nie zazywam narkotyków, nie pije napoi energetycznych, nie jem białego chleba, i jem mało słodyczy a wasi skurrwiali meżusiowie zajeebane lochy co? :D biała kiełbasa beczka piwa salceson i siedzenie przed tv jak robactwo? cycki ci frajerzy których nazywacie swoimi mezczyznami maja pewnie wieksze od was a brzuchy porównywalne z tymi jakie mialyście dzień przed wysrraniem waszych bękartów jesteście podludzmi gnoje :D i apogeum waszych możliwości to rower po któym zdychacie jak dziady albo przeniesienie grilla gdzie robicie na nim jakieś obleśne żarcie tłuste niepotrzebne nikomu i zuzywajace tlen gowna :o

Gość uri boykaaaaa
podobijam bo jestem ciekawy jak wy dbacie o kondycje :D

Gość uri boykaaaaa
:)