Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jest mi smutno

Moja bratowa jest fałszywa:(

Polecane posty

Gość Jest mi smutno

Nie moge spac, dzisiaj dowiedzialam sie jaka bratowa jest na prawde. Często przyjeżdżają z bratem na kilka dni i zawsze byla mila, a co sie okazalo to nie bylo szczere. Ostatnio byli z bratem u siostry mamy i tam zaczęła nas obgadywac, wymyślać jakies niestworzone rzeczy. Ciotka sie oczywiscie wkurzyła, zjebala ja zabronila mowic czegokolwiek na nasz temat bo i tak jej nie wierzy. No i zadzwonila powiedziec mamie co sie stalo i stwierdziła ze bratowa ma cos nie tak z głową. Strasznie sie wkurzyłam i jest mi przykro bo myslalam ze jest wporzadku osoba, a tu takie cos. Nie wiem co z tym zrobic, mama chce z nia porozmawiac i wszystko wyjaśnić, a ja mam ochote powiedziel jej, ze juz nie jest mile widziana w naszym domu. Jak ktos moze byc tak fałszywy i zaklamany:(:(:(

Gość erfrewedr
a to pinda, takich ldzi trzeba wyczuwac na odleglosc

Gość Jest mi smutno
No ja niestety nie wyczulam, bo zawsze byla mila. Chociaz przed ich slubem nie przepadalam za nia, ale pozniej stwierdziłam, ze skoro ma byc w rodzinie to musze dac jej szanse no i wydawalo mi sie, ze jest ok. Ale widocznie na samym początku mialam co do niej nosa, niestety:( wiem, ze to glupie przejmować sie bratowa, ale jest mi strasznie przykro i ona bedzie tu nadal przyjezdzala i ja nie wiem jak mam sie zachowywać zeby nie sprawić przykrości bratu, a na pewno nie jestem w stanie utrzymywać z nia takich relacji jak wczesniej

współczuję. moja bratowa zachowuje się inaczej, ale też nieraz niezbyt fajnie i nie wiem, jak się mam zachować, więc trochę Cię rozumiem.

Gość Naprawdę Wiem co czujesz
Ja mam taki sam problem ze szwagierka. Zazdrosna pinda robiła wszystko żeby rozwalic masz związek i zabrać mam dzieci. Nie udało się jej to bo zerwaliśmy z nią całkiem kontakt. Tobie radzę to samo.