Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym sądzicie

chciałabym uprawiac teraz seks

Polecane posty

Gość co o tym sądzicie

zblizam się do 30 a jestem dziwicą, stronie od ludzi i mam nieciekawe zycie. Przed chwilą ogbejrzałam film "amerykańskie ciacho" i poczułam ochotę na seks z przystojnym mężczyzną. Wiem, że to się nie stanie ale pomarzyc jest przyjemnie. Chciałabym byc zupelnie inną osobą, taką, która jest otwarta na świat a przede wszystkim na ludzi. Chcialabym poznawac mężczyzn, spędzac z nimi czas a z wymarzonym ideałem uprawiac seks. Wiem jednak, że jeśli się nie zmienie, to nigdy ale to abosolutnie nigdy nie doznam tego co przeciętny człowiek. Omija mnie wszystko co w życiu najpiękniejsze. Sama robie sobie krzywde i nie potrafie przestac. Czy kiedyś będzie inaczej...

Gość co o tym sądzicie
a na mój durny topic nikt nie odpisuje....ale nie dziwie się...aż wstyd to czytac.

mozesz wszystko zmienic i uprawiac seks wiec sie ciesz bo ja nie moge uprawiac normalnego seksu jak wszyscy ludzie nawet jak znajde dziewczyne bo mam za malego penisa 11cm wszedzie to pisze wiem ze to cie nie pociesza ty przynajmniej masz nadzieje i wszystko zalezy od ciebie

Gość co o tym sądzicie
ja nawet nie wiem jaki to jest normalny penis...skąd mam wiedziec skoro zadnego na oczy nie widzialam....wiem, ze zalezy ode mnie ale nie potrafie sie zmienic...sama nie potrafie choc bardzo chce

Nie potrafisz z kims porozmawiać,poznać?? Bo wskakiwanie do wyrka z pierwszym lepszym to trochę głupie.Nie sądzisz??

Zapisz moje gg 35473436 i będziemy się razem zmieniać bo ja też chcę się zmienić a potrzebuje jakiejś motywacji i nawet jak nie bede nigdy uprawial seksu to chcę mieć chociaż lepsze życie coś z niego wynieść może mi jakoś pomożesz.

Gość co o tym sądzicie
BerSerkeR Jest wiele powodów ale nie chcę teraz o tym pisac, to i tak nic nie zmieni. Jestem już w takim stanie, że pisanie o problemach mi nie wystarcza potrzebuje działania tyle, że sama nie potrafię i dlatego własnie chcialabym z kimś rozpocząc to przełamywanie barier jakub89 Dzięki za propozycje ale rocznikowo mam 27 lat (choc wyglądam na 20 lat) więc wolałabym kogoś w swoim wieku ewentualnie starszą osobę, glupio bym się czula z kimś młodszym. Ty chyba jesteś dośc młody.